Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Маска проти металевих накопичень у волоссі L'Oreal Professionnel Metal Detox Mask 250 мл (18365WB)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Abigail
  • Козяр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Abigail. Об'єм: 75 мл

Хороша і дієва маска. Взяла мініатюру на пробу. Тепер планую придбати велику банку.

• Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Abigail. Об'єм: 500 мл

Маска отличная, до этого брала в жёлтой банке, но эта мне больше подошла. Она буквально спасла мои волосы - после целого лета на солнце

Продавец быстро отправил - рекомендую

• Продавець  Abigail

Дякуємо за відгук!

• Галина Д***
    Продавець: Abigail. Об'єм: 500 мл

Маска може і хороша, але з продавцем не склалося. При оформленні потрібно оплатити тільки одразу, в мене виникла якась помилка, і замовлення висіло в статусі «очікує оплату» кілька днів, при цьому кнопки оплатити ніде не було. Писала і продавцю і Розетці, відповіді ніякої. Аж поки заказ не скасували і він значно виріс в ціні(((

• Продавець  Abigail

Добрий ранок, Галина. За Вашим запитом, ми провели детальну перевірку. Бачимо, що Ви звертались до нас 07.01. У зв'язку з великим потоком замовлень, ми пропустили повідомлення.
      Приносимо щирі вибачення за цей інцидент.
      Ми врахуємо всі Ваші зауваження, щоб з кожним днем ставати кращими для наших клієнтів.
      Сподіваємо на другий шанс.
      З повагою, команда "Abigail".

• Катя
    Відгук від покупця. Продавець: HollyM Group. Об'єм: 500 мл

Замовлення прийшло дуже швидко. Дякую!

Переваги:
    Маска дуже хороша. Ефект шикарний. Не можна зрівняти із жодною маскою. Особливо рекомендую блондинкам.
    Недоліки: