Відгуки покупців про Костюм спортивний жіночий утеплений на флісі German Volf Чорний XL(48-50) 21070

Оцінка користувачів 4.58/5
  • Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Чорний

Все підійшло, швидко відправили .
    Дуже гарна якість

• Продавець  SweetHomeDress

Дякуэмо за високу оцінку нашої якості!

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Чорний

Отримала товар. А тут дірка - брак. Дуже неприємно. Такі відгуки, така реклама и така якість(

Недоліки:
    Брак
    • Продавець  SweetHomeDress

Вітаю! Дуже прикро,що так сталося. Ми можемо вам обміняти костюм.

• Любов К***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Гарна якість, рекомендую

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  SweetHomeDress

Нам приємно,що вам сподобалось! Будемо чекати вас в нашому магазині знову! Дякуємо,що обрали нас!

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 42. Колір: Чорний

Отличный костюм, очень тёплый и удобный, качественно пошит, стильно выглядит. Размер очень полномерный, я на свою С-ку при росте 162 взяла ХС - сел идеально.

Переваги:
    Качество, внешний вид

Дякуємо за ваш вибір!!!

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Чорний

Костюм гарної якості. Прикріплю фото флісу, він щільний, відрізняється від інших... Не кошлатиться! Дуже і дуже сумнівалась, чи брати костюм українського виробника, мають досвід, і він не найкращий. Прочитала відгуки на багатьох сайтах і, ризикнула! Мій розмір український М, брала s/M, він ідеально сів, але, довжина штанів, як завжди... Короткуваті... Але це проблема зараз. Костюм теплий, штани не витягуються, і п'ята точка не біліє, маю сидячу роботу, так що встаючи не переживаю, що ззаді буде висіти гніздо. Як для мене, то якби воріт трошки вищий був, см на 2-3, от тоді взагалі вогонь

Переваги:
    Якість тканини!
    Недоліки:
    Не знайшла. Якби штани довші)
    • Продавець  SweetHomeDress

Дякуємо за ваш вибір!!

• Карпенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Чорний

Дуже гарний і теплий костюм, якісно виконаний. Чудовий по співвідношенню ціна/якість.

Переваги:
    Якість, гарно сидить.
    Обслуговування - консультант пропонувала допомогу з вибором розміру, ще й пакетик до замовлення вклали, щоб було зручно нести костюм з відділення Розетки додому )
    Недоліки:
    В розмірі S на талію 69 сидить доволі впритик. Це, звичайно, стимулює тримати форму, але все ж варто резинку робити вільнішою, це трохи підвищить комфорт.
  • Мария
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Чорний

Хороший, теплый костюм. Не кашлатится. Выглядит стильно. Отправили в день заказа.

Переваги:
    Качество костюма. Сервис продавца.
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Светлана Б***
    • Загальне враження

Заказала М,ношу М, объем бедер 102, не смогла одеть штаны,(резинки на штанах нет, просто прострочен материал, объем талии в резинке наверное 95-97 точно не могу сказать), естественно 102 не прошли в 95. К верху претензий нет,все понравилось.
    Может поставщикам нужно пересмотреть пошив резинки? Жаль что не подошел костюм. Попробую заказать L, может подойдет. Костюм шел 5 дней.

Переваги:
    Качество материала
    Недоліки:
    размер резинки в штанах маломерит хорошо
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Продавець  SweetHomeDress

Доброго дня ми українське виробництво і шиймо ці костюми вже не перший рік. На стегна 102 см потрібно обирати розмір L до дійсно резинка в талії пропускає до 100см стегна.

• Качанівська І***
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 42. Колір: Чорний

Після замовлення, отримала свій костюм вже на наступний день. Мені подобається))) Допомогли підібрати відповідний розмір, який сів дуже круто!!! Дякую

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Чорний

Купила спортивний костюм — дуже гарна якість! Тканина приємна, пошиття акуратне. Обслуговування на високому рівні. Рекомендую!

Переваги:
    Гарна якість, чудово підходить на зиму, акуратне пошиття. Відмінне обслуговування!
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Чорний

Не відповідає фото. Нашивки з логотипом бренду на реглані немає.

• Продавець  SweetHomeDress

Доброго дня ми безпосередньо виробники German Volf це наше власне виробництво.
      Дякую що звернули на лейбу нашу увагу, бо дійсно ми зараз їх ставимо за бажанням. Якщо бажаєте, то можете надіслати нам реглан ми пришиємо лейбу і відправимо на зворот нашим коштом у продовж одного робочого дня. Дуже перепрошуємо за незручності.

• Вікторія

Добрий день,
      Дякую за швидке вирішення питання. Замовила ще два костюма. Костюми гарні, та якісні. Все сподобалось, буду замовляти ще. Дякую Вам.

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Чорний

Давно искала такой костюм, он очень мягкий и приятный к телу. Отлично сел) Спасибо продавцу за быструю отправку и хороший
    сервис!

Переваги:
    Высокое качество
    • Продавець  SweetHomeDress

Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника.

Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу!

Носіть в радість та заходьте за обновками ;)