- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Відділ-М. Розміри: 140 x 190
Прекрасний каркас із міцними кріпленнями та ніжками. Єдине що потребує це додаткові шайби на М8 та наперед потрібно буде мати ключ на 13.
Дякуємо за Ваш відгук
- Александр к***Відгук від покупця. Продавець: Відділ-М. Розміри: 140 x 200
Давайте по факту. Мне все подошло устроило но есть моменты. Исполнение ужасное, заусенки не убраны профиль сваренный криво. Швы не шлифонули нормально. У вас нет угольника? Ленеек рулеток? Почему ламели на 3-4мм в разнобой где симетричность!? Краска не равномерно наложена. Есть места где сварочная проволока осталась и ее не убрали а следовательно у меня отпадает кусок краски на этом месте. Такие мелочи а уже не приятно. По срокам доставки тоже накосячили, потом по адресу накосячили.
- Переваги:
- Мне будет где спать.
- Недоліки:
- Выше написал.
- Продавець Відділ-М
Вітаю.
По строках відправки Вас попередили ще на момент оформлення замовлення. Ви погодились.
По адресі відправки - Вам надали докази щодо вірного оформлення. Плутанина сталася на новій пошті (точно не наша провина, але переадресацію і доставку ми сплатили)
По претензіям щодо товару: Ви оглядаєте товар перед отриманням, якщо він Вас не влаштовує - Ви відмовляєтеся від отримання. Тим більш оплата була наложкою, а передоплату в такому випадку ми б повернули
Ви не надали жодних фото-підтверджень Ваших слів. Відділ якості та комплектації не пропустив би навіть на початковому етапі якісь залишки проволоки або «відпадаючу фарбу». Гне, ріже та зварює профіль у нас робот, тому питання про щось криве - виключене. Полімерне порошкове фарбування відбувається в печі (тобто запікається) і якщо є нерівномірність - це видно одразу, таку раму не пропустили б в подальшу лінію виробництва.
Зварювальні шви також перед фарбуванням перевіряються. Вертикальні (які тримають навантаження конструкції) взагалі не шліфують, а горизонтальні - всі перевіряють.
Ламелі - це виріб з натуральної деревини, вони не можуть бути ідентичними щодо одна до одної, це не пластик. Також враховуйте, що в кожному тримачі ламелі є простір для руху ламелі, тому вони можуть бути дещо зміщені щодо одна до одної, це нормально. Під матрацом вони всі вирівнюються і займають своє положення в тримачах.
Якщо товар не підходить - поверніть його, будьласка
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Відділ-М. Розміри: 160 x 200
Каркасом задоволені, зроблено якісно. Користуємось вже доволі довго. Купували вдруге, бо перший лишили коли покинули своє житло з певних причин.
- Переваги:
- Легко пересувати, міцний
- Продавець Відділ-М
Щиро дякуємо Вам за відгук та покупку! Це дуже приємно, коли покупці повертаються до нас за новими покупками
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Відділ-М. Розміри: 140 x 200
Дуже пристойної якості. Швидка доставка. Організація процесу продажу та на найвищому рівні
- Переваги:
- Міцний, добре зроблений
- Недоліки:
- Без вад
- Продавець Відділ-М
Дякуємо Вам за відгук та покупку! Приємного користування
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Відділ-М. Розміри: 180 x 200
Дякую. Все добре.
- Переваги:
- Швидко та якісно.