- Костянтин Я***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Спасибо ,
сегодня уже получила , пинцеты очень хорошие- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- не нашла
- Продавець RGSM
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Не погані
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Не дублюю фото, бо все як вже хтось опублікував. Якісний набір - майже на всі випадки, міцний тканний чохол - зручний для зберігання. Дяка постачальнику
- Переваги:
- Можна придбати більш дешевий набір пінцетів без чохла, але ж потім смикатися куда покласти 9 окремих предметівв
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець RGSM
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Нормальный набор за эти деньги
- Переваги:
- Не дорого и качество среднее металла.Меня устраивает.
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Мені сподобалося. Якісні вироби
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Замовлення отримав!)
Все супер :)- Продавець RGSM
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Хороший набір
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Чоловік задоволений. Для роботи те що треба.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Продавець RGSM
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Все супер. Пінцети рівні. Дуже зручні! Те що треба.
- Переваги:
- Зручні та якісні!
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець RGSM
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Бу перепутані 3 одинакових
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що виникло непорозуміння з набором пінцетів. Щоб уточнити ситуацію та вирішити питання, просимо звернутися до нас у приватні повідомлення або за номером телефону, вказаним у вашому замовленні. Ми завжди прагнемо, щоб кожне замовлення відповідало опису та вашим очікуванням, і будемо раді оперативно допомогти.
- Валерий В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Отличный набор
- РоманВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Відповідає фото
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Доброго дня! Набір дуже класний,для багатьох робіт підходять .доставили швидко.Рекомендую
- Переваги:
- Дуже зручний чехол
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Дякую за набор.Доставили швидко. Рекомендую.
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
То,що і хотів
- Переваги:
- Оперативність
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Что заказывал - то и получил.
Проблем не возникло, а это главное.- Продавець RGSM
- Ярослав О***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Чудовий набір пінцетів, доставили швидко
- Переваги:
- Чудовий набір пінцетів
- Недоліки:
- не має
- Продавець RGSM
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Просто именно то, что надо
- Переваги:
- Широкий ряд
- Недоліки:
- Пока не выявлены
- Продавець RGSM
Приветствую! Спасибо за Ваш отзыв! Мы очень рады, что Вам понравилась Ваша покупка. Каждый наш клиент для нас особенный, и мы стараемся обеспечить лучший сервис для Вас. Надеемся увидеть Вас снова!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
9 в 1 є з чого вибрати.
- Переваги:
- Великий вибір
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Богдан Н***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Нормальные пинцеты. Хорошие помощники в пайке.
- Переваги:
- Набор
- Продавець RGSM
Вітаю! Спасибі Вам величезне за визнання якості нашої продукції! Ми ретельно відбираємо нашу продукцію, щоб ви могли насолоджуватися тільки найкращим. Чекаємо Вас на нові покупки!
- Віталій Ч***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Зручний
- Переваги:
- Зручний
Вітаю! Дякую за відгук!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Брала для роботи з епоксидкою . Дуже класний набір
Вітаю. Дякую за відгук!
- Едуард К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Якість жахлива, не оригінал пінним майже всі криві
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не раджу
- Продавець RGSM
Вітаю. С Вами вже зв'язались, очікуємо данний товар на повернення.
- Тарас Ш***Продавець: RGSM
Наглухо погнуті поверхні (губи пінцета)
- Недоліки:
- Наглухо погнуті поверхні (губи пінцета)
- Продавець RGSM
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, яка склалася.
Ми прагнемо надсилати виключно якісний товар, тож дуже прикро, що набір пінцетів прибув у такому стані. Ймовірно, пошкодження могли виникнути під час транспортування.
Ми готові вирішити питання
Будь ласка, зв'яжіться з нами зручним для вас способом або надайте фото пошкодженого товару, щоб ми могли оперативно вам допомогти