Оплачуйте Карткою Rozetka

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Evelex Shop

Чудовий дісюшник. Рзміри топ, заявлений ампераж тримає. Дивне регулювання, потрібно обертів 20 зробити, але то таке. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, розмір, працездатність
    Недоліки:
  • Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Evelex Shop

Все чудово працює. Спочатку нічого не змінювалось, але після декількох обертів струм змінився

Переваги:
    Маленький
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Галина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Evelex Shop

Запчастина прийшла не працююча скільки б її не крутили.

• Продавець  Evelex Shop

Шановна Галина, у таких понижуючих конвертерах на базі LM2596 перед першим використанням необхідно правильно налаштувати вихідну напругу. Це робиться за допомогою підлаштовувального резистора (синій квадратний елемент із гвинтом на платі):

Вставте плату в живлення (вхідна напруга — від 6 до 40 В).

Візьміть мультиметр і підключіться до вихідних контактів (OUT+ та OUT).

Акуратно обертайте гвинт регулятора по або проти годинникової стрілки.

Може знадобитися зробити кілька повних обертів до характерного "клацання", після чого з'явиться напруга на виході — плата активується.

Це пов’язано з тим, що на деяких модулях регулятор з заводу стоїть у мінімальному положенні, і без попередньої "прокрутки" модуль просто не запускає вихід.

Якщо після цього все ж залишаться питання — обов’язково напишіть нам у приватні повідомлення, ми завжди готові допомогти

• Viktor M***
    Відгук від покупця. Продавець: Evelex Shop

На початку думав, що модуль не працює, звʼязався з продавцем. Мені порадили зробити 10-15 обертів для регулювання напруги. На десятім оберті напруга почала змінюватись і тепер все працює, як часи.
    Рекомендую