Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Вологі серветки Сніжна панда Алое для немовлят без запаху 72 шт (4820183970442)

Оцінка користувачів 5/5
  • Надія П***

Класні серветки
    Великі та плотні

Добрий день, Надіє!
      Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що продукція нашого бренду Вам довподоби!
      Бажаємо приємного використання!

• Валентина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144

Ці вологі серветки стали справжньою знахідкою для нашої сім’ї! Вони ніжні, не містять спирту, мають приємний легкий аромат і не викликають подразнень, навіть на чутливій шкірі дитини. Серветки добре зволожені, не пересушені, і при цьому не залишають липкості після використання. Упаковка щільно закривається, тому серветки довго залишаються свіжими. Зручно брати з собою на прогулянки або в подорожі. Дуже задоволена, рекомендую! В наборі 2 пачки.

Переваги:
    Якість, ціна

Добрий день, Валентино!
      Щиро дякуємо за відгук та довіру до продукції ТМ" Сніжна Панда"! Нам надзвичайно приємно, що наші вологі серветки з лосьйоном Алое Вера виправдали ваші очікування та стали зручним рішенням для щоденного догляду за малюком.

• Дарина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144

Найкращі серветки для немовлят евер, кращі за Huggies, Pampers Chicco упаковкою, вологістю та дістаються по одному, а не пів пачки за раз!

Переваги:
    Українське виробництво- це супер

Доброго дня, Дарино!
      Щиро дякуємо за чудовий відгук і довіру до українського бренду! Раді чути, що серветки бренду Snow Panda Extra Care стали зручнішими й приємними у використанні.
      Тішить, що наш продукт робить повсякденне користування більш комфортним!

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144

Дуже класні,перейшли на них з Pampers)

Переваги:
    Ціна, кількість,якість
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1152

Найкращі вологі серветки! Ті самі які не викликають подразнення у моєї дитини, а купляти коробком ще й вигідно

• Ангеліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144

Чудові вологі серветки. Беру для дитини саме цієї фірми. Міцні і не викликають подразнення на шкірі. Упаковка на 72 шт досить зручна, щоб брати їх в дорогу. Не займають багато місця в рюкзаку.

Переваги:
    Вказані вище
    Недоліки:
    Не знайшла

Вітаємо, Ангеліно!
      Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обираєте нашу продукцію для своєї малечі.
      Нам важливо, щоб наша продукція була максимально безпечною, м’якою та зручною у використанні, тож раді, що Ви це відзначили.
      Дуже цінуємо Вашу довіру та будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Е.К.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144

Якісні вологі серветки без запаху.

Переваги:
    Гарна ціна по акції.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої продукції! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю вологих серветок. Дякуємо, що обираєте нас!

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144

Замовлення прийшло швидко. Серветки дуже сподобалися. В міру вологі, м'які, середньої щільності. Ціна відповідає якості. Рекомендую.

Переваги:
    М'які, ніжні, ціна=якість.

Добрий день, Ольго!
      Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого продукту! Ми цінуємо Вашу довіру й раді, що серветки виправдали Ваші очікування. Гарного користування!

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144

Дуже класні серветки. Завжди їх замовляємо.

Добрий день, Катерино!
      Вдячні за Ваш схвальний відгук та за те, що обираєте продукцію ТМ "Сніжна Панда".
      Бажаємо приємного використання!