Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Тримач для телефону в машину кріплення навігатора тримачі телефону на панель приладів Yesido C101

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

Гарна річ, телефон тримає надійно, встановлюється дуже легко, практична, я задоволений, давно шукав такого тримача.

Переваги:
    Практична, дизайн, кріплення
    Недоліки:
    Невиявив
  • Вячеслав С***

Добре виконує своє призначення

Переваги:
    Багато місць де можна його закріпити
    Недоліки:
    Не виявив
  • Мартиненко М***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

Єдиний нормальний тримач без «танців з бубном» для audi a1! Кліпса стоїть боком, тому під вагою телефона і вібрацією може «просідати».

Переваги:
    Повертаються всі елементи кріплення
    Недоліки:
    Для такої ціни немає
  • В'ячеслав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

очікування та сподівання повністю втілилися.саме те що й розраховував отримати.

Переваги:
    якісні матеріали
    Недоліки:
    не виявив
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

Користуюсь вже більше півроку, дуже міцний тримач, добре тримається за панель

Переваги:
    Якісний пластик
  • Орест Т***

Хороша якість обслуговування.

Переваги:
    Чудово тримається на панелі, якість, регулювання.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Орест. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені тримачем. Гарного дня.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

За роки перебрали дуже багато тримачів. Цей безподобний! Усім рекомендую! Однозначно!

Переваги:
    1. Розмір. 2. Якість матеріалів. 3. Відсутність неприємних запахів. 4. Ціна. 5. Практичність. 6. Кріпити можна до будь-чого. 7. Не трясеться. 8. ВСЕ СУПЕР!
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Романе. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені даним тримачем. Бажаємо приємного користування!

• Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

Приходится крепить немного влево от центра приборной доски, смартфон поворачивать горизонтально и поднимать сидение, чтобы уменьшить ограничение обзора.

Переваги:
    Зажим довольно сильный, можно регулировать положение смартфона.
    Недоліки:
    С другой стороны, для крепления нужно приложить силу, что неудобно делать за рулевым колесом, и уменьшается обзор, особенно в случае крепления на солнцезащитный козырек.
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Віктор. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Герман З***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

Хороша та якісна річ. Добре тримається, просто кріпиться, телефон тримає міцно.
    Все як треба. Рекомендую придбати.

• Марта А***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

Дякую. Отримала тримач. Мені сподобався, телефон тримається міцно. Ніяких проблем та незручностей. Все чудово.

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Чорний

Дуже сподобався. Чудовий тримач, міцний та якісний.

• Марина К***

Міцний пластик

• Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Марина. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!