Відгуки покупців про Підставка до ноутбука Deepcool N8 Black
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зі своєю функцією справляється, ноутбук став грітися на 2-3 градуси менше.
- Переваги:
- Ефективно охолоджує, зручний дизайн.
- Недоліки:
- Не помічено значних недоліків.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Взял подставку под мак на интеловском проце, эффект есть, не моментальны, но есть. Где-то после получаса работы корпус моей "печки" становится немного прохладнее, хоть и изменение температуры в powermetrics особо не меняется. В целом покупкой доволен
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Краща ніж пластикова, відчувається хоч якийсь ефект від підставки.
- Переваги:
- металева
- Недоліки:
Представник постачальникаШановний клієнт DeepCool, здрастуйте!
Дякуємо за схвалення і симпатію до нашої продукції, вона стане для нас джерелом енергії на нашому шляху вперед. Це також буде хорошим еталонним значенням для інших покупців.
З повагою
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непога, Aspire 7 встав як радний. Зміх охолодити це чудо юду на 5-10 градусів.
- Переваги:
- Якість, алюміній, окремий ввмикач для охолодження(тобто кулерів).
- Недоліки:
Представник постачальникаШановний клієнт DeepCool, здрастуйте!
З повагою
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зі своїми функціями справляється чудово.
Основне, це звичайно охолодження, ноутбук відчутно холодніший підчас великих навантажень.
Додатковий плюс - це сама висота підставки, на ній зручніше користуватись ноутбуком, ніж коли він просто лежить на столі без неї- Переваги:
- Гарно виглядає, добре охолоджує
- Недоліки:
- Не знайдено
- Петр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
чудово працює
- Переваги:
- гарний дизайн, металевий, якісний
- Недоліки:
- не знайшов
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підставка хороша, щось та й охолоджує, але думав, що буде краще!
- Переваги:
- Верхня частина повністю алюміній
- Недоліки:
- Мала швидкість обертання кулерів
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добротная подставка
- Переваги:
- Хорошее качество материалов и сборки, есть кнопка включения, USB хаб на 3 порта
- Недоліки:
- Несколько шумно работает кулер, но не критично
- Владимир И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень громко торохтит, пришлось вернуть
- Остап Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В цілому підсавка дуже навіть непогана. Стильна, холодна на дотик, все як має бути по дизайну. Все б нічого, але в мене виникають сумніви, чи можуть подібні підставки якось серйозно повпливати на температуру начинки ноута, бо від сили помітив різницю у 3-5 градусів (моя суб'єктивна думка). Але ноут поки новий, тому купив підставку для дружини радше для зручності у повсякденній роботі за ноутом, тому питань до температури в мене поки не виникає. З серйозних недоліків - це шум самих вентиляторів. Поки для нового ноута вони не дуже потрібні, але все ж хотілося б мати повноцінну підставку з активним охолодженням. Думаю, що проблема в відсутності змащувальної рідини між елементами тертя у вентиляторах. Прийдеться самому знімати кришку і змащувати самотужки. Бо шум таки неприємний.
- Переваги:
- Дизайн, охолодження, не ковзає по поверхні, додаткові порти
- Недоліки:
- Шум вентиляторів
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Важко сказати чи є від неї ефект, ноутбук Asus tuf gaming f15, вентиляційні отвори знаходяться прямо навпроти кулерів підставки, алюмінієва частина на якій стоїть ноутбук дійсно дуже холодна, в стрес тесті AIDA на ЦП різниці не побачив, скоріше всього що штатна система охолодження чудово і сама по собі справляється,але здалось що температура повільніше росте з включеною підставкою, виглядає чудово, ноутбук стоїть зручно, що дійсно розчарувало так це те що вона гучновата, і кнопка ввімкнення так ніби трошечки запавша.Але насправді я вважаю що на більш гарячих ноутбуках, різниця має бути ввідчутна, бо повітряний потік гарний, та повітря достатньо холодне, можливо і я літом побачу різницю.
- Переваги:
- Повітряний потік, дизайн , положення ноутбука, якість матеріалів
- Недоліки:
- Шум, дуже заглиблена кнопка ввімкнення
- Иван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Немного странно работают вентиляторы, но вполне приемлемо для подставки. Все кто жалуется вентиляторы - люди из категории хочу за 10 баксов самую лучшую лакшери штуку (забейте на такие отзывы). Отлично сделано. В дальнейшем можно будет поставить другие вентиляторы.
- Переваги:
- Алюминий лучше пластика. На корпус ноутбука из алюминия отлично работает, про пластик не знаю, скорее всего будет хуже.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В целом подставка сделана прилично и сильно отличается от пластиковых - металлический корпус, все аккуратно, нигде нет лишних заусенец.
Кнопка включения находится под рукой, и очень удобно что она есть и не приходится шнур вытаскивать
Угол наклона оптимальный, работать на ноутбуке удобно. Два кулера большого диаметра понижают температуру на несколько градусов (у каждой модели ноутбука будет своя цифра из-за особенностей корпуса и начинки)
Каналы в корпусе помогают хорошей циркуляции воздуха в стороны
Отдельно производитель позаботился о портах USB и сделал целых 3 дополнительных, чтобы было комфортно работать и не приходилось отключать подставку
Однозначно одна из лучших за свои деньги, несмотря на не самую тихую работу
#мояраспаковка- Переваги:
- Металлический корпус, 3 дополнительных USB порта, два кулера диаметром 140 мм
- Недоліки:
- Могла быть тише
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Загалом пристрій сподобався, але сильно шумить. При простій роботі ноутбука вентилятори не вмикаю. При сильному навантаженні (ігри) - вмикаю і шум вентиляторів зливається з шумом вбудованих кулерів ноутбука. Охолоджує добре.
- Переваги:
- сильна конструкція, якість збірки, хороше охолодження, кнопка вкл/викл, usb-порти
- Недоліки:
- шум вентиляторів, запах китайського матеріалу
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил 2 шт для двух ноутбуков. Выкинутые на ветер деньги.
Один стоит на кухне, репит как дизель, едва терпимо сидеть рядом.
Второй - в комнате, сзади в 15 см стена, вокруг много предметов. Грохот при работе - далеко за гранью комфорта.- Переваги:
- Дует
- Недоліки:
- Невыносимо шумные.
- Владимир
Почитал отзывы ниже до 2017. Слишком много старых отзывов, в которых хвалят низкий уровень шума. Такое впечатление, что в 2021 году завезли партию с левыми рычащими вентиляторами. Граждане, не поленитесь при получении в магазине включить в usb. Будете, мягко говоря, удевлены "бесшумностью" девайса.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для домашнего пользования - топ!
Активно использую и как юсб-хаб и для охлаждения ноутбука.
Из недостатков разве что вес, габариты - с собой такую не потягаешь.- Недоліки:
- Массивная
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перечитав кучу отзывов о подставках с охлаждением, остановила свой выбор на этой подставке и не ошиблась! Ноутбук Acer A715-75 идеально подходит для данной модели.
- Переваги:
- Очень презентабельная, добротно сделанная, ноутбук не скользит по подставке, хорошее охлаждение, бесшумная, кнопка включения/выключения вентиляторов..
- Недоліки:
- Отсутствие регулировки скоростей вентиляторов.
- Владимир В***
Бесшумная?-))))) Я купил такие две, обе гремят невыносимо. Зачем людей обманывать про бесшумность. Очень громкие, рядом работать некомфортно.
- Инна Г***
У меня эта подставка работает уже почти год. За это время несколько раз почистила подставку и смазала кулеры. И таки да, бесшумная. Кто бы что не говорил, а движущие части требуют смазки, отсюда и отсутствие шума.
- Fedir P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупать всем идеальное устройство
- Переваги:
- Очень качественно сделана
- Владимир В***
Рычащие вентиляторы - это определенно признак высокого качества. -)))))
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пластик очень вонючий, вернул назад подставку
- Переваги:
- Недоліки:
- Вонючий пластик
Представитель компанииДоброго дня!
Підставку DeepCool N8 Black вироблено з металу.
Вибачте, будь ласка, за незручності!
- Василь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Металлический верх, неплохая продуваемость, но очень маленький размер его 38 см по ширине для моего 17-го с 48 см не подошёл(( жаль сразу не замерял, для 15-х думаю будет впритык. Еще он из металла только сверху, а снизу пластик. Отдам как подарок другу с ноутом на 15-ку, себе куплю покрупнее. Еще жаль что нет регулировки скоростей.
Ему бы больше размер, да 3-й вентилятор - было бы великолепно!- Переваги:
- металлический верх, неплохая продуаемость
- Недоліки:
- маленький размер (для 17 крайне мал, не подходит по ширине), отсутствие регулировки скорости, шумноват (шум как назойливое рычание) но терпимо
- Андрей В***
Это что ж у тебя за ноут 48 см ? у меня 17" но размеры 42х28
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подстака с качественного пластика, с верхней крышкойс алюмиия, за свою цену не плозо, зотя было-бы хорошо сделать её дешевле за счёт удаление этого бесполезного вентилятора
- Переваги:
- Бренд.
Материалы.
Встроенный юсб хаб, который идеально подходит для подключения: ЦАПа, мышки, клавы. - Недоліки:
- ЮСБ не 3.0
Вентиляютор, бесполезный, шумный. Если бы не кнопка, выкрутил и выкинул в помойку.
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прекрасная подставка. Со своими обязанностями справляется. Уже служит больше 6-ты месяцев
- Fedir P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная подставка Немного шумный вентилятор нельзя поменять на другой Хаб юсб 1.0 могли бы и 3.0 поставить подключать чтобы хаб работал только в одиночный разьем рядом с кнопкой
Подставка тяжёлая из за метала поэтому стоит хорошо не ерзает
Отличный выбор из того что тут есть- Переваги:
- Отличное качество метал
- Недоліки:
- Нет юсб 3.0
- Станислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Решило мою проблему с перегревом, советую!
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Работает нормально, не сильно шумит
- Недоліки:
- Не регулируется
- Владимир В***
Вы правы, вентилятор не сильно шумит, а рычит конкретно. :-)))
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень спасла меня эта подставка в своё время. До неё на моём Асусе было можно яичницу жарить, очень нагревался. Прослужила 4 года, сломалась. Через года 2 вышел из лада один вентилятор, дребезжал периодически, если подставка была оключена и снова включалась, потом переставал, когда "раскручивался". Ещё через 2 года совсем доломался... Может быть можно было починить, но до этого не дошло. Моему новому ноутбуку она не подошла, под небольшим наклоном сползает, не хватает какого-то фиксатора или ограничителя.
- Переваги:
- алюминиевая поверхность, охлаждает
- Недоліки:
- качество вентиляторов; очень острые (потенциально опасные) углы у алюминиевой поверхности; не любому ноутбуку подходит
- Петрик С***
проводите тех обслуживание ноутбуков вовремя, чтобы они не грелись
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная вещь! 15"6 асер сидит хорошо ! Охлаждает (лично у меня) примерно так: проц. на 13 град., видеокарта на 15, диск на 2. Фото прилагается. Тестировал на игре Дум 2016 года
- Переваги:
- все
- Стасюк Е***
Привет,
А можете пожалуйста, прислать фото или написать - попадают ли куллера данной подставки в воздушные отверстия для ноутбука ?
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отлично остужает!Всем рекомендую,удачная моделька!
- Переваги:
- Супер модель-тихая,прочная,2 вентилятора,не скользит.
- Владимир В***
О да, тихая так тихая. Я купил два, оба рычат как дизель. Но дуют, должен признать, дуют неплохо.
- Василь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підставка робоча, охолоджує на тверду "4". На рахунок шуму то він майже зливається з шумом ноутбука.
- Переваги:
- Маст ту хев будь-якому хто має ноут і грузе його максимально!
- Недоліки:
- Царапина під заднім корпусом біля одного з болтів. Певні на заводі той хто збирав коли закручував болт смикнулась рука і викрутка лишила царапину. Царапину замітив вже вдома.
Фото додаю.
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Почитавши поради та відгуки, вирішив взяти цю підставку до ноутбука Dell Inspiron 5570. Рішення було вірне, так як син часто грає у різні ігри. Товаром задоволений.
- Переваги:
- Чудово охолоджує, майже безшумна
- Недоліки:
- Не виявив.
- Igor P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер. Много лет работает
- Переваги:
- Алюминий.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Достаточно хорошая подставка. Пользуюсь уже почти 3 года - всё работает, ни разу не ремонтировал, охлаждает хорошо.
- Переваги:
- Долговечная
- Недоліки:
- В положении лёжа ноутбук съезжает по подставке вниз (наличие какого-то крепежа было бы плюсом)
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
підставка суто для краси,ну і хіба для зручності,ноут на ній вищий...так краще.
вентилятори нічого не дають,коли є нагрузка на процесор і тд. вона не впливає на це,різниці нема,всеодно гріється ноут.- Переваги:
- Недоліки:
- взагалі не впливає на температуру
- Ион М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кто хочет играть в игрушки с хорошим ноутом но из за перегрева вечно отключает питание ? Это штука для вас. Купил специально для игры Overwatch, играть больше 20 мин раньше не мог просто тупо вырубился комп. Теперь эта вещь нонстопом подключена и все работает ИДЕАЛЬНО !
- Переваги:
- Всё достойно