Відгуки покупців про Захисний кейс-чохол для геймпаду Microsoft Wireless Controller ігрової приставки-консолі Xbox Series X|Xbox Series S|Xbox One X/S, жорсткий футляр для перенесення джойстика
Є в наявності
- Назар Х***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls. Колір: Чорний з зеленим
Вдячний цьому кейсу за те, що можу брати з собою геймпад і не переживати, що щось задавить пристрій і зробить дріфт стіків.
- Переваги:
- Матеріал, ціна, внутрішня кишеня для додаткових примочок, зокрема я ношу акумулятор додатковий та дріт.
- Недоліки:
- Внутрішня кишеня дозволяє випадати вмісту в основний відсік.
- ТоммиВідгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls. Колір: Чорний з зеленим
Хороший чехол, немного торчат нитки, но то не критично. Геймпад влез вместе с силиконовым чехлом. Не болтается внутри.
- Переваги:
- Внешний вид, материал
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls. Колір: Чорний з зеленим
Хороший футляр! Заказывал 2шт. Пришли немного разной формы ,один больше другой меньше. Брал для xbox xs , все ок.
- Осинный А***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls. Колір: Чорний з зеленим
Класний чохол.
- Эдгар Я***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls. Колір: Чорний з зеленим
Дуже зручний, прийшов швидко.
Дякую. - Хижази Д***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls. Колір: Чорний з зеленим
Класна якість, рекомендую