- эдуард к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
без недостатков
- Переваги:
- чистый. хороший звук. для пк идеал.
- ЦійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук гучний та в цілому за свою ціну ок. Але якщо дуже високо виставляти гучність на колонках то вони починають шуміти.
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Шипит нормально не роботает посли полу года
- Переваги:
Представник брендуАндрей Ненов, рекомендуємо звернутися до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду). Гарантійний термін становить 12 місяців.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормальні колонки. Сподобалися зовні, але звук якийсь не дуже гучний відносно старих схожих. Сама якість звуку наче непогана, хоча я і не експерт у цьому. Звичайно це не для меломанів, а от для фільмів / ігор цілком достатньо.
- Переваги:
- Сподобався зовнішній вигляд та живляння від usb.
- Недоліки:
- Могли б бути трохи гучнішими та мабудь побільше басів, як на мене.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Повністю задоволена товаром
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: WOWS
Якісний звук, приємний зовнішний вигляд. Зручно що від USB.
- Продавець WOWS
Борис, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В принципі вони грають, хоча конструкція максимально дешева, високий рівень спотворень, причому у мене в правій колонці набагато більше, на коробці написано що грають від 80Hz до 20KHz, і це правда, хоча звук з'являється ще з 58Hz, в них є горб десь на 160Hz, якщо покрутити еквалайзером APO Equalizer на віндовс, то звук можна зробити куди краще, також в середину запхав войлоку, а чому б і ні. Додаю картинку моїх налаштувань до еквалайзеру, якщо подібний мені зацікавиться колонками за $20
- Переваги:
- Легко розбираються
- Недоліки:
- Колонки за $20, що ви очікуєте за такі гроші
- Владислав
хотів щє додати, що при вмиканні колонки відносно голосно хлопають
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Я задоволений. На кухні в поєднанні з монітором 32'', медіаплеєром чудовий варіант.
- Переваги:
- Компактні, нормальний звук
- Недоліки:
- Пультік би
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудовий звук, хоч іноді і не вистачає гучності
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Приїхати вони приїхали але не працюють від слова ЗОВСІМ
Сподіваюсь хоч товар можна буде повернути назад..- Недоліки:
- Не працюють
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В описании указано что есть
Выходы: 1 x mini-jack (3.5 мм).
По факту выходов нет у этих колонок.
Спасибо, Розетка, вы опять налажали. - Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні колонки, чисте звучання.
- Переваги:
- Звучання, ціна, відсутність підсвітки
- Зотова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук - мені подобається. Хоча не усім зайде. Бо:
1) Мало басів
2) Колонки відносно тихі.
Але, Вони мені подобаються бо:
1) Сподобалось чисте звучання
2) хоча спочатку басів не вистачало. (трохи краще стало, після того. як поковирялась в налаштуваннях)
3) в моїх колонках не має шумів, рипіння.
4) Звук сам по собі досить об'ємний та атмосферний
Вцілому мені сподобались. Можливо є щось краще за ці грощі. Брала як вирішення питання відсутності колонок, до покупки більш якісних. Як на мне не схибила) - Давид Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Придбав на заміну Real-El S-215 і хотілось щось по якості звуку краще. Дані колонки Real-El S-225 дійсно виправдали очікування, звучання краще особливо по низьким частотам позаду є отвори які і додають на скільки я розумію об єму басам. За таки гроші дуже потішили звучанням і якістю збірки. Хто сумнівається як я перед придбанням - Раджу 100%!
- Переваги:
- Гарний звук. Якість збірки. Ціна.
- Недоліки:
- не знайшов
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Спасибо РОЗЕТКЕ за оперативную доставку. Качество звука Real-El S-225 очень достойное.
- Переваги:
- удобно пользоваться... маленький размер и вес... для ноута лучший вариант
- Недоліки:
- для смартфона не подойдет .. громкости не хватает
- ОлегПродавець: Rozetka. Колір: Black
За свои деньги норм.
- Переваги:
- Купил к монитору. Появились басы. Звук стал лучше.
- Недоліки:
- Для аудиофилов не подойдёт. На макбуке или JBL таки звук лучше.
- Рус В***
Кому ты лапшу вешаешь басы в 3х ватовой колонке. Басы можно услышать какие то в колонках от 10 ватт. И то не очень хорошие и качественные. А вот 15-25 ватт это другое дело. Басы в 3х ватовых колонках.