Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Шнурки для взуття FASTLACES P4 круглі вощені для шкіри жовто-коричневий (Yellow Brown) 150 см

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 60. Колір: Коричневий

• Рекомендуєте даний товар?

Чудові якісні шнурки з насиченом кольором, прислали іменно те що на фото, колір чудовий

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Світло-коричневий

Чудові шнурки, по кольору підійшли до взуття ідеально. Міцні, зручні, нічого зайвого. Рекомендейшн

Переваги:
    Чоткі
    • Продавець  sMall

Дякуємо за такий теплий відгук! Дуже приємно чути, що шнурки ідеально сіли до взуття і виявилися міцними та зручними. Дякуємо за рекомендацію та гарного вам користування!

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 60. Колір: Коричневий

Прекрасно. Ніби дрібничка, але гарна якість та швидка доставка вирішили купу питань з тим що не було що взути в моменті.

• Продавець  sMall

Дуже приємно читати такі слова! Справді вощені шнурки FASTLACES P4 в кольорі Red Brown — це така дрібничка, яка виручає в останній момент, коли взуття раптом залишається без пари шнурів. Гарно, що доставка зробила своє і виручила ситуацію вчасно. 60 см і круглий переріз добре підходять саме для шкіряного взуття. Дякуємо, що вибрали нас!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Блакитний

Гарні шнурки, без нарікань.

Переваги:
    Не скользять, тримають вузол.
    • Продавець  sMall

Дякуємо за відгук! Вощені круглі шнурки FASTLACES P4 для шкіри в кольорі Blue довжиною 150 см саме тому й вощаться, щоб вузол не розв'язувався і шнурок не ковзав протягом дня. Раді, що ви відчули це на власному досвіді. Дякуємо за п'ятірку!

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 60. Колір: Світло-коричневий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

Товар відповідає опису. Гарна робота продавця. Рекомендую.

• Продавець  sMall

Дмитре, дякуємо за відгук! Приємно чути, що круглі вощені шнурки FASTLACES у кольорі жовто-коричневий (Yellow Brown) повністю відповідали опису та не розчарували. Такий насичений відтінок дійсно гарно виглядає на шкіряному взутті, а воскове просочення допомагає шнурівці довше зберігати охайний вигляд. Дякуємо за високу оцінку роботи нашого магазину — намагаємось завжди пакувати та відправляти замовлення якнайшвидше. Рекомендація від вас — найкраща подяка для нас.

• Юлія М***

Шнурки чудові, все гуд!

• Продавець  sMall

Дякуємо за відгук! Раді, що вощені шнурки FASTLACES P4 для шкіряного взуття прийшлись до душі. Вощена поверхня додає їм міцності та стильного вигляду, тож взуття завжди виглядатиме доглянуто. Дякуємо, що обрали наш магазин! З повагою, sMall

• Люда П***

Шнурки як треба. Беріть.
    Хороший сервіс.

• Продавець  sMall

Дякуємо за таку лаконічну, але приємну рекомендацію! Раді, що шнурки FASTLACES P4 повністю відповідають опису, а сервіс залишив гарне враження. Завжди раді бачити вас знову!

• Станіслав А***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 120. Колір: Коричневий

Швидко доставили замовлення, недолкіків при огляді не відмітив

• Продавець  sMall

Станіславе, дякуємо за відгук! Раді, що шнурки FASTLACES P4 доставили швидко і вони приїхали в бездоганному стані. Гарного вам взуття та зручності на кожен день!

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний

Жахлива якість, замовлення 10.02 а вже 25.02 шнурки розлізлися, один зовсім порвався, син викинув, але залишок видно на фото... Дорого за такі шнурки((

Переваги:
    Недоліки:
    Погана якість, в перші дні вони вже розкручувалися і не тримали форму... Як наслідок, швидко порвалися...
  • Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Чорний

Міцні, трохи розтягуються, гарні шнурки. Для черевиків ідеально підійшли

• Продавець  sMall

Ярославе, дякуємо за фото і відгук! Приємно, що шнурки FASTLACES P4 виявились міцними та ідеально підійшли саме до черевиків. Гарної та комфортної ходьби у новому взутті!

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Коричневий

Дякую, дуже якісні шнурки!

• Продавець  sMall

Юрію, дякуємо за відгук! Раді, що круглі червоно-коричневі шнурки виявились якісними на ваш смак. Гарного дня.

• Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Коричневий

• Рекомендуєте даний товар?

Трохи яскраві, не дуже пасують саме до мого взуття, но на колір і смак фломастери різні)

Переваги:
    На перший погляд дуже якісні.
    • Продавець  sMall

Денисе, дякуємо за чесний відгук! Погоджуємось, що сприйняття кольору — річ доволі індивідуальна, тож дякуємо, що дали шнуркам шанс попри це. Раді, що якість на перший погляд справила гарне враження.

• Дмитрий С***

На перший погляд міцні
    Плетіння могло бути кращими.
    Ціна дещо завищена

Переваги:
    Міцні
    • Продавець  sMall

Дмитре, дякуємо за чесну оцінку! Раді, що міцність шнурків FASTLACES P4 справила гарне враження. Врахуємо зауваження щодо якості плетіння — передамо це виробнику для подальшого вдосконалення. Щодо ціни — намагаємось тримати баланс між якістю матеріалів і вартістю, дякуємо за розуміння.

• Олена Н***

Якісні шнурки.

• Продавець  sMall

Олено, дякуємо за високу оцінку круглих шнурків FASTLACES P4! Раді, що якість повністю виправдала очікування. Гарного дня та зручного взуття!

• Павел Г***

Відмінні шнурки!!!!

• Продавець  sMall

Павле, дуже дякуємо за такий емоційний відгук! Раді, що круглі шнурки FASTLACES P4 справили настільки гарне враження. Гарного дня та зручного взуття!

• Володимир Р***

Чудові шнурки

• Продавець  sMall

Володимире, дякуємо за приємний відгук! Раді, що шнурки FASTLACES P4 припали до смаку. Гарного дня та зручного взуття!

• Олег Г***

Гарний товар

Переваги:
    Зручно затягувати
    • Продавець  sMall

Олеже, дякуємо за відгук! Раді, що круглі шнурки FASTLACES P4 виявились зручними для затягування і повністю задовольнили ваші потреби. Гарного дня!

• Андрій

Гарний товар

• Продавець  sMall

Андрію, дякуємо за відгук! Раді, що круглі шкіряні шнурки FASTLACES P4 у чорному кольорі виявились гарної якості та відповідали вашим очікуванням. Гарного вам дня та зручного взуття!

• Сергій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Чорний

Не знаю чому, але майже на всьому моєму взутті постійно рвуться шнурки. При чому у самий непідходящий момент. Знайшовши ці шнурки, я можу затягувати їх настільки сильно, наскільки можу і не переживати про те, що вони порвуться. Мені здається ці шнурки настільки міцні, що можна їх використовувати замість буксирувального тросу. При чому візуально вони мають хороший вигляд їх не так легко забруднити. Рекомендую

• Продавець  sMall

Сергію, дуже дякуємо за такий детальний та живий відгук! Знайома ситуація з шнурками, що рвуться в найгірший момент, тому особливо приємно, що FASTLACES P4 вирішили цю проблему і витримують сильне затягування без ризику розриву. Раді, що оцінили і естетичний вигляд, і стійкість до забруднень. Дякуємо за рекомендацію!

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Чорний

Отличного качества шнурки: крепкие и стильные. Быстрая доставка. Спасибо.

Ирина, спасибо за отзыв!

Очень рады, что ребенок доволен!

Ваши положительные эмоции вдохновляют нашу команду работать еще лучше!

Если понадобится что-то еще - всегда рады помочь!

С уважением,
      Команда sMall

• Євген Л***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 90. Колір: Чорний

Шнурки якісні, зав'язуються нормально. Покупкою задоволений, відправили швидко, прийшло таке як хотів

• Максим Р***

Повністю задоволений.
    Довжина відповідна.
    Знос влаштовує, міцні.
    Не розтягуються, не розв'язуються.

• Надія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 150. Колір: Чорний

Шнурки хороші, сину сподобались. Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Не розв'язуються.
    Недоліки:
    На даний час відсутні.
  • Марина Л***
    • Загальне враження

За таку ціну не очікувала шнурки з розторочиним кінцями

Переваги:
    Недоліки:
    Розторочені кінці, стирчать нитки
  • Максим Л***

Отличные шнурки ,для Dr Martens подошли чётко

Переваги:
    Интересная фактура , не развязываются
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 120. Колір: Коричневий

Офигенные шнурки, то что надо!
    Молниеносная доставка

Переваги:
    Дуже якісні!
    Недоліки:
    немає!
  • Евгений

Рекомендую, гарна якість

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  sMall

Євгене, дякуємо за рекомендацію! Раді, що якість вощених шнурків повністю виправдала очікування. Такі короткі, але щирі відгуки дуже мотивують нашу команду. Гарного дня та зручного взуття!

• Вікторія Х***

Гарна якість

• Продавець  sMall

Вікторіє, дякуємо за відгук! Раді, що якість вощених шнурків виправдала ваші очікування. Гарного дня та зручного взуття!

• Enver O***

• Рекомендуєте даний товар?

Покупал ровно год назад (кстати 150 грн стоило тогда) - пока держатся хорошо.

• Продавець  sMall

Дякуємо за такий цінний відгук через рік користування! Дуже приємно чути, що круглі шнурки витримали випробування часом і досі тримаються добре. Це найкраще підтвердження якості товару. Дякуємо за довіру та вірність нашому магазину!

sMall

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 90. Колір: Світло-коричневий

Хорошие шнурки, крепкие.
    Можно смело покупать.

• Продавець  sMall

Сергію, дякуємо за відгук! Раді, що міцність вощених шнурків вас переконала, а ваша рекомендація іншим покупцям дуже приємна для нас. Гарного дня та зручного взуття!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 90. Колір: Чорний

Дуже якісні круті шнурки. Ношу другий сезон, як нові. Сервіс, швидкість, увага, все ТОП.

Переваги:
    Якісні
    • Продавець  sMall

Іване, дуже дякуємо за такий надихаючий відгук і фото! Другий сезон бездоганного вигляду — найкраще підтвердження якості вощеної обробки шнурків. Раді, що і сервіс, і швидкість обробки замовлення повністю виправдали очікування. Дякуємо, що поділились результатом!

• Євген

Гарний товар.

• Продавець  sMall

Євгене, дякуємо за відгук! Раді, що шнурки вам сподобались. Гарного дня та зручного взуття!

• Антоніна

Замовлення отримала дуже швидко. Все супер. Дякую

• Продавець  sMall

Антоніно, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що швидка доставка та якість шнурків залишили тільки приємні враження. Гарного дня та зручного взуття!

• Нина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний

Шнурки носила два сезони, все гаразд

• Продавець  sMall

Ніно, дякуємо за відгук! Два сезони служби без нарікань — чудовий показник довговічності для вощених шнурків. Дуже раді, що вони й надалі витримують ваш активний темп життя. Гарного дня!

• Роман Н***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний

лучшие шнурки на маркете))

• Продавець  sMall

Дякуємо що вам сподобались. Користуйтесь із задоволенням

• Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 90. Колір: Коричневий

Смотрятся хорошо,по ощущениям крепкие.

• Продавець  sMall

Романе, дякуємо за відгук! Раді, що воскові шнурки справили враження міцних на дотик і виглядають гарно — саме вощена шкіра забезпечує таку стійкість до розплітання і зношування. Носіть на здоров'я!