- Артём К***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Все супер
- Переваги:
- Цена, качество, быстрая доставка
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Бондарчук В***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
норм , робить
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Все спер
- Переваги:
- С брелком
- Недоліки:
- Не побачив
- Геннадий Т***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 0.1. Колір: Сріблястий
Все ок, работает)
- Переваги:
- работает
- Валерий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Работает. Красиво исполнено.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Працює без наріканнь.
- Недоліки:
- Довга доставка. товар йшов більше тижня.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Брала як перехідник для провідних навушників, все працює
- Переваги:
- Підтримує передачу аудіо
- Недоліки:
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Намагався заряджати макбук про 2021 року але не підійшов цей перехідник, заряд акумулятора не відбувався через MagSafe. Довелось повернути.
- Переваги:
- Не перевіряв інші пристрої
- Недоліки:
- Не відповідає опису
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Просто не працює, ні в режимі передачі даних ні в зарядці
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Якісний
- Переваги:
- Працює
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Перевірив двічі, через кардрідер та зовнішній ссд. В обох випадках максимальна швидкість 42мб/с. Тобто насправді там usb2.0
- Переваги:
- Недоліки:
- Швидкість не відповідає заявленій
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
працює як треба
- Переваги:
- гарний колір
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Все працює
- Переваги:
- Працює
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Не рекомендую.
Кріплення з гачком зроблене таким чином що не дає вставити флешку.
Треба повністю від'єднати гачок і тільки потім можна вставити флешку з type c.
На фото показано.
Беріть варіант де кріплення по середині флешки. Такий є у продажу.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Кріплення, зручність користування
- Желобовский В***
Вы бы туда ещё больше флешку пихали))
Зачем понижать оценку из-за вашей же недальновидности, вы видели на фото что крепление именно там, я думаю что точно задумывались о том что может флешка не заходить, разве нет?) Тем более если вы нашли вариант где крепление по центру почему сразу то не взять?) Дороже не несчастных 100 грн?
А переходник абсолютно нормальный, я вообще не понимаю смысла этого крепления и просто его выкинуть и всё, сам переходник хороший, поддерживает к тому же технологию USB 3.0, многие другие только 2.0
- Костянтин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Не всюди же Type C! Чудовий перехідник, на підвісці. Дякую Розетці за зручності !
- Переваги:
- Працює без зауважень.
- Недоліки:
- Не знаю
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
работает
- Переваги:
- Работает
- Евгений Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Работает отлично
- Переваги:
- Работает, usb 3.0, цена
- Недоліки:
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.1. Колір: Чорний
Взяв для вебкамери Logitech Brio 500 посиланняперехідник працює без проблем
- Переваги:
- Працює також з камерами