- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купував подружці, але після розпакування побачив етикетку, що це іграшка для собак. Довелось відрізати етикетку
- Переваги:
- Вживу такий же як і на фото
- Андрей М***
Кращий відгук
- Іванішен М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купив бобра як антистрес після прочитання відгуків. Бобер справді не красень, але в принципі життя у мене зараз теж таке. Тож бобер зайшов. Є побочка коли я на нього дивлюся – мені хочеться бухати.
- Переваги:
- М'який, підбадьорливий, друг сім'ї
- Недоліки:
- Викликає алкоголізм
- Виталий П***
Таку іграшку я своїй дитині не куплю... А, точно, в мене ж немає дітей.
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Тепер прийшла й моя черга залишити відгук. Ну шо воно сказать, коли воно канєшно. У кожного своя історія, по-своєму різна і унікальна. Купувала собі бобра, між іншим, як компаньона, позаштатного колегу і вірного друга після того, як начиталася відгуків. Над ім’ям не думала ні секунди, він Бубер.Після того, як замовила, насправді трохи стала сумніватися, чи часом я не погарячкувала на емоціях через ті коменти, чи не принесу Зло в хату, як в тих ужастіках .... Але діло зроблено - гроші заплачено.
Напередодні син ще й вислав статтю, шо в нашому місті бобри понадгризали дерева біля ставу, і питає, чи то не мій часом таке зробив дорогою до мене. Кажу:- хто зна, всяке може бути, звір непростий.
Між іншим, придбала друга виключно собі, мені 44, щоб розуміли, собаки не маю. Син живе далеко й має свого пса, справжнього.
Так от, пішла я у відділ Розетки забирати пакунок. Перше враження, от чесно-пречесно....трохи розчарувалася, бо добрий погляд, очікувала на монстра. Першим ділом попробувала, чи видає звук, єєєєс, привітався!!!! Несла додому в руках, бо був просто плівкою замотаний, то розмотала, а сумка була з продуктами, на пакет, чесно, зажала. І поки ми йшли, знаєте, поріднилися!!!!)))) Люди дивилися, але там бовталася етикетка, думали, шо купила іграшку дитиняці, але мені було все- рівно. Несла як дитя, потім ми в магазині ще разом стояли в черзі за рибою, далі в магазині біля каси він навіть раз хрюкнув. Пізніше купляла йогурт, то продавчиня питала, хто то, бо думала шо живий пес. Але саме цікаво, коли вже доходила додому, жінка вигулювала песика, джек рассела, мєлкий (пес) моментально зреагував і рванув до мене, до Бубера мого, яяяк він його побачив....? Певне, відчув...Жінка його відтягує щосили й каже:-та то ж не тобі.
Короче, такий був наш перший день. Принесла його додому й кажу:-ласкаво просимо в сім’ю. Звуки й справді прикольні, укає....
P.S Але ж ви тільки подивіться на фотки, як він до мене пригортається, рідненький )))) В ті руки попав малий!- Переваги:
- Відразу влився в сім’ю, чоловік прийняв як рідного, спить разом з нами
- Недоліки:
- Я розраховувала і хотіла трохи стрьомнішого, як ніби жертву випробувань, але мені попався якийсь добряга.
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Реклама довго показувала мені цього легендарного бобра з розетки, і я не змогла стриматися. Ця бідна тварина дає надію, що ядерну війну можна пережити. Він зміг... Виглядає як моє психологічне здоров'я останні кілька тижнів. Видно, що бідолаха пережив уже 349 день війни. Постійно засмучений, тягнеться на ручки або просто лежить у позі ембріона . А все тому, що голова у бідолахи надто важка від думок... Також дуже мило хрюкає. Якщо побачите такого – візьміть собі. Життя його і так помотало...
- Переваги:
- Підвищує самооцінку
- Недоліки:
- Викликає нестримну тугу і співчуття...
- Олег Г***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Моя найкраща інвестиція року! В моєї дівчини виросла самооцінка, любов до себе та радість від життя!
Бобер лікує! - Артем О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Бобер відбив в мене всіх дівчат яких і так було небагато. Був подарований мамі на день народження після чого наша сім'я перестала боятись ядерки бо стало зрозуміло шо якшо він її пережив, то і ми переживемо в разі чого, а він точно її пережив. Про це свідчать як мінімум зуби які дивляться вгору а не вниз. Місцева гопота охрестила бобра своїм кєнтом, поважає його та п'є з ним пиво і луще сємки. Відмовилися від конс'єржки - посадили туда бобра, за тиждень жодного чужого не пройшло, але є мінус - свої теж не підходять бо бояться. Просять нас прибрати його а ми не знаємо що робити бо теж боїмося
- Переваги:
- Сподобався мамі, виглядає на 399 ядерних боєголовок а не гривень
- Недоліки:
- Всі дівчата тепер знайомляться зі мной бо хочуть побачити-полапати бобра. Думав так тільки з єнотами працює
- Денісова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Шукала подрузі ідеальний подарунок, такий щоб кращий з кращих, а зустріла його. Бобра. Він так влучно піддакував і буркотів, коли хтось називав його собакою. Він розумів мене з пів слова і дав мені почуття "розуміння" і "прийняття".
Висновок: я купувала іграшку для собак, а здобула друга, з яким так швидко довелося розпрощатися. Щастя тобі, Бобрику ...- Переваги:
- Приємний голос, чітка громадянська позиція.
- Недоліки:
- Сумую за ним
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Нарешті вирішив придбати, не жалію абсолютно. На нього дивишся і розумієш, що в тебе абсолютно немає проблем.
- Переваги:
- Такий, як моє життя
- Недоліки:
- Не наливає собі і тобі, за добавкою в магазин не йде
- БібоПродавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Фото відповідає дійсності, ця іграшка така ж потворна як і на фото. Споглядаючи на нього розумієш що до інших життя ще більш несправидливіше, тому настрій піднімається. Свою функцію не виконує, собака його боїться та й чесно кажучи я також бриджусь дивитись в його сторону. Надіюсь хтось з нашох сім'ї врешті винесе його в підвал. Взагальному рекомендував до покупки.
- Переваги:
- Потвора
- Ірина
Ой клас, дякую за комент :))))))
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Ну от і я не втрималась та вже замовила цю істотку. Думала віддати собаці, але ні, такий він бідолага, видно що багато чого пережив, та й очі дійсно добрі… Тому буде жити в нашій родині, взяла нам пива на вечір, будемо разом пити
10 бобрів/10- Переваги:
- Новий член сім‘ї
- Недоліки:
- Собака залишилась без іграшки
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Приїхав на IVECO, замотаний в стрейч плівку, спочатку не дихав, зараз норм, купувався для дівчини, але пес віджав.
- Переваги:
- Отріцательно гарний,приємний голос
- Недоліки:
- Не просто купити, спочатку не дихає і мовчить
- ТодМаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Іграшка богів! Бобр - явний альфач, усім своїм видом він показує "Ху із он дьюті тудей", піднімає самооцінку, бо гірше ніж він виглядати у вас просто не вийде. Гарний собутильник. Вислухає і навіть щось побурчить у відповідь, як п'яний дідо після самогону. Де б бібр не лежав(стояв) він завжди на стрьомі, бо косі очі і сам стрьомний шо смерть)
- Переваги:
- Бібр альфач) 12 косих зубатих бібрів з 10)
- Недоліки:
- Які ж тут недоліки?!)
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купив бобра. Так, він саме такий як я очікував і навіть гірше: потрьопаний життям, як боксер-невдаха, якому в ніс запхали тампони.
- Переваги:
- Бобер, що пережив апокаліпсис
- Недоліки:
- Очі такі добрі
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Після того, як забрав з точки видачі, він спочатку мовчав, мабуть придивлявся. Прийшов додому сів їсти, його посадив поряд. Не зрозумів, яким чином чарка з'явилася в руках. Мабуть він щось таке вміє. Собака боїться його та близько не підходить, а ось дочка намагалася віджати. Но я поки б'юся за права бобрів і намагаюся відстояти його право на власну думку. Погляд дуже проникливий, здається, що заглядає в саму душу і бачить усі потаємні думки. Таке відчуття, що зараз так і скаже, ну наливай.
- Переваги:
- Дуже мала тваринка, видно, що життя трохи потоскало, але він тримається та надихає інших.
- Недоліки:
- Боюся, що дізнається про все таємне в голові. Єдина надія, що його крякан'є не розуміють оточуючі.
- Каева О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Вчера мне подарили это ЧУДОвище;) сказать что я хочу облизать этого человека с ног до головы - ничего не сказать;) Бобер напрочь отпугнул из моей кровати живущую с нами собаку;) (кто придумал что это игрушка для собак, предлагаю пройти курсы повышения самооценки;) С появлением в семье бобра, в раёне резко возрасла эффективность работы ПВО, продавцы перестали хамить в супермакетах и отделениях укрпочты и даже пришло потепление, а дети проходят мимо моей кровати не иначе как со звуком Ыыыыыы. Сплю с ЧУДОвищем в обнимку. При попытке сильно его затискаскать выдает звук, наводящий на мысли что где-то в доме есть мужчина. И вообще... всем своим видом он олицетворяет всю силу женской любви ко всяким чудовищам с нежной душевной организацией. Шёрстка нежная и шелковистая, зубы, аки жемчуг и что один длиннее другого даже придаёт образу шлейф изысканной неидеальности;) лапы и хвост вообще сведут с ума бывалых серцеедок. В общем, в мое психическое состояние никакие розовые пони не вошли бы так плотно, как влилась эта помесь бобра, чупакабры и чего-то доселе неведомого.
- Переваги:
- Поддерживает веру в победу Украины и в свою адекватность;
При нажатии на крякалку повышает шанс сбития вражеских ракет;
С ним можно выпить. - Недоліки:
- Не наливает сам;
За добавкой бежать тоже тебе;
Собака больше не спит со мной, хотя уже тепло и без нее.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Мати рідна ! Скіки ж я його чекав ! Бобер замінить тобі все. Нема з ким мекнуть ? - бобер йде на допомогу ! Хочеш взнати коли перемога ? Спитай у бобра! ЦЕ СКАРБ! 10 бобрів з 10!
- Переваги:
- бобер!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Подарив другу на новий рік, але краще не дарував би, тому що цей бобер згриз його дерево по імені любов.
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Бобер офігенний, собаки в нас нема,брала собі як антистресс ,як начиталась відгуків. Усі сподівання виправдав. Улюбленець сім'ї,діти забирають собі,не втовпишся.Хрюкає ,як живий))Назвали Кіндратій))
- Переваги:
- Милий,м'який,хрюкає,підіймає настрій
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Мой друг и лучший антистресс.Сидим с ним возле окошка и под звуки обстрелов ,тихонько пьем кофе.Храни Господи Украину.
- Переваги:
- Мой друг
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купив іграшку, виявися хорошим товаришем!!! Стали найкращими друзями, гуляємо разом ходимо на тусовки після того як покинула мене дружина ( дуже ревновала до нового друга) буду вчити їздити за кермом.
- Переваги:
- Класний і настоящий друзяка!!!
- Недоліки:
- Через нього покинула дружина!!! Але він запевнив що з ним найдемо другу!!! Не
- Дмитрий Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купував його спочатку як іграшку для дитини, але поки дійшло діло до дня народження дитини, до нас прийшов в гості кум. Я на нього подивився, ну вилитий бобер. Не розумію, чи це так бобер схожий на людську подобу, чи це кум, вже настільки став наближений до тваринного світу, після місяця запоя. Подарував крч його куму, він його в машині поставив, в нього жига стара, копійка, сигналізацію не охота ставити на такий корч, то буде бобер замість сигналізації потенційних грабіжників відганяти
- Переваги:
- Якщо не приглядатись, то милый бобер
- Недоліки:
- Якщо вдитись, то хочеться обняти і налити йому сто грам, ну такий вже він (побачивший того життя)
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Він чудовий. Невідомо як, але домашні звірі віряться у його справжність. Новий член родини
- Переваги:
- Страшенно привабливий
- Недоліки:
- Де ти був раніше
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Прикольний, під дерев'яну ялинку якраз підійшов. Під настрій теж...
- Переваги:
- Пукає, уособлює 'новорічний настрій' 2023
- Недоліки:
- Для собаки благенький
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Він настільки ж ідеален, як про нього пишуть
- Переваги:
- У бобра не може бути недодіків
- Недоліки:
- Собака не сприйняла цю особистість за іграшку
- Любитель Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Бобер занадто тусовочний. Готуйтеся затерти камеру телефону до дір, він фотогенічний як Аполон.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Бобер - справжня бімба ) в мене їх два - більший і менший. Я їх вигулюю разом) кумедно. Бобри викликають виключно позитивні емоції. Не знаю яким чином - але морда у кожного своя власна. Фотосесія з бобрами - звикла справа. Не знаю, як для собак - а для людей це потужна забавка. Рекомендую. Підняття настрою компенсує ваші фінансові затрати)
- Переваги:
- Прикольна іграшка)
- Недоліки:
- Не знайшов
- Манойло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Отримав
- Переваги:
- Він страшний
- Недоліки:
- Він прерасний
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Страшенно гарний)
- Переваги:
- Страшний, як ядерна війна
- Недоліки:
- Жодних
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Підписуюсь під кожним відгуком.
Замовлення не міг забрати хвилин 10ть - тупо ржали всі.
Він - це ми всі після 24.02.22
Иега крутий і упороьий бобр, і так, в нас немає собаки )))- Недоліки:
- Відсутні ще зірки на розетці, так би, поставив би всі 100500 в плюс
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Ця м'яка іграшка - не просто іграшка, а мій новий найкращий друг! Що дивно, але з ним можна поговорити про все на світі. Схоже він був свідком безліч страждань у своєму житті, тому завжди готовий послухати та дати пораду. З ним можна пити чай і не тільки)). Він здатен підняти настрій всим! Я впевнений, що бобер стане незамінним улюбленцем для будь-кого, хто шукає трохи мирного неба у своєму житті!
- Переваги:
- Все!!!
- Недоліки:
- Немає! Але собачкам його давати не можна!
- Лідія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купила щенку ретривера, когда он был размером с игрушку.
Слышала мнение, что трепать, грызть пищащие игрушки не желательно. У собаки стирается возприятие, что писк - сигнал о боли. Потому привлекло, что бобёр хрюкает.
Но нам проблема агрессии не грозила)))
Собака бобра мнёт, покусывает, носится и спит с ним. Прошло 7 месяцев, бобёр целый- Переваги:
- Прикольный, необычный. Не пищит/кричит, а хрюкает. Собака его очень любит.
- Недоліки:
- Не обнаружили.
- Павло М***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купував бобра, як іграшку для собаки. Але чудово підійшов як пугало для крадіїв. надмірне спостереження за бобром викликає галюцинації...
- Переваги:
- Захищає будинок
- Недоліки:
- Викликає галюцинації
- Карножицький В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Bober, jake bydle!
Дивлюся на нього, і зжається що всі ми трішки бобер!- Переваги:
- Бобер!
- Недоліки:
- Жодних
- Ольга Я***
Бобриха!!!!зовсім трішки.
- Надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Прошло 5 дней как у нас поселилось это чудовище. Бобер страшный, этого не отнять. Но какой же он прочный, я приятно удивлена, мой щенок амстаффа его не осилил, при том, что играет и терзает этого бобра каждый день. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Прочный, шуршащий
- Недоліки:
- Слабовато хрюкает, пришел без какой либо упаковки, торчали нитки
- Марина
Даже не был упакован в полиэтиленовую пленку?
- Надежда Б***
Нет, игрушка была без упаковки, даже не в пакетике, просто игрушка с бирочкой, и все
- Эдик З***
Аххаах
"Бобер страшный этого не отнять"
- Шведенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Бобра хочеться набити та пожаліти одночасно
Якщо залишити в ліжку коли спите можете проснутися від того, що лягли на нього і він почав пищати- Переваги:
- Хороший варіант подарунку
- Мазур Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Почитала відгуки про бобрика своєму хлопцю. Тепер цей бобер - наш новий друг, який додає краплю позитиву своїм хрюканням і шуршанням. Хлопець задоволений.
- Переваги:
- Прикольно хрюкає
- Недоліки:
- Перехожі не завжди радіють цьому хрюканню