Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Клавіатура Hator Starfall RGB Green swich (HTK-598)

Оцінка користувачів 4.41/5
  • Глєб
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Hator Premium Pink. Розкладка: Англійська / Українська

Клавіатура чудова, приємне натискання, софт, в якому можна налаштувати кожній клавіші свій колір, два рівні ніжок для регулювання кута нахилу клавіатури, канальці для дроту, нічого не люфтить

Переваги:
    Софт, вага, канал ці для дроту та 2 рівні ніжок
    Недоліки:
    Додали кейкапи з незрозумілою тумба-юмбівською мовою, нічого не розумію, дідо сказав, шо то фашистська, якась "росєйська" чи шось таке...

• Никита Ш***

А в чем проблема брать с украинской раскладкой?

• Сергій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Hator Premium Green. Розкладка: Англійська / Українська

Дуже гарний варіант для таких, як я, що не хочуть витрачати тисячі на клавіатуру. Тут добре все, і тактильні відчуття, і підсвітка, і вага, і те що якісну МЕХАНІКУ можна купити за такі гроші. Я б навіть сказав, що вона дешева, як для своєї якості.
    Буду дивитись, може щось змінеться, тоді допишу відгук, а поки все ідеально

Переваги:
    Важка, свічі якісні, ціна, підсвітка
    Недоліки:
    не помітив
      Представник бренду

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!

• Дмитро Я***

Брав на заміну першій механіці, також від Hator - Starfall LED Outemu Red, тому зразу в порівнянні з нею скажу, що ці рожеві свічі звучать і тактильно відчуваються просто шикарно! Відразу поставив білі кейкапи Hator Monochrome Edition з попередньої клави, які брав раніше, з ними клава виглядає ще красивіше та дорожче. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна за непогану механіку, файні свічі та їх звук, RGB, знімний кабель, два варіанти регулювання висоти нахилу.
    Недоліки:
    Софт до клави можна би ще доробити, я не можу знайти комбінації для зміни типу підсвітки, Fn Scroll Lock, як на попередній, не працює, треба кожен раз заходити в софт

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!

• Максим К***

Вітаю ) Де купити такий набір клавіш іншого кольору ?

• Андрій К***

Тиха клавіатура що коштує свої гроші, користуюсь вже 2 місяці, якість пластика крута, собаки у летал компані не агряться хто знає той знає :)

Переваги:
    Імба механіка, підсвітка імба, досить приємний тугий натиск, не хрустить
    Недоліки:

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Ігор

Рекомендую, клава супер. якість і дизайн на належному рівні

Переваги:
    Сучасний дизайн
    Недоліки:
    окрім звуку клацання клавішами

• Мар'ян Б***

Почну з головного! Це моя перша механічна клавіатура! Порівнювати буду з клавіатурою Aula Wind f3287!

• гучність роботи та комфорт свічів HATOR premium pink - у порівнянні з Aula тихі та комфортні! ( Звук є у відео огляді)

• Підсвітка - комфортна та не ріже очі та має регулювання кольорів через офіційне програмне забезпечення! Краще ніж Aula бо там тільки один колір!

•Комплект поставки - клавіатура та кейкапи 5літер для російської розкладки, провід підключення та ключ для виймання кейкапів!

Переваги:
    1.Гучність та комфорт роботи з клавіатурою
    2.Підсвітка з регулюванням через програмне забезпечення від HATOR!
    3. Не поганий комплект поставки!
    Недоліки:
    Поки немає!

• Игорь Я***

Дуже сподобалась, прикольні відчуття, враження що придбав собі справжню річь, після багатьох років користування чимось іншим. Працювати, грати, дуже приємно.
    Звук - це суб'ективне відчуття - так як я романтик мені подобається, ассоціюється з друкарською машинкою.

Переваги:
    Краще відчувається ніж мембранна, дуже класна підсвітка, гарно скомпанована
    Недоліки:
    поки не знайшов

• Данил М***

Топ за свои деньги

• Виктор Л***

Клава сподобалась, це моя перша механка, добра підсвітка, м'який хід, звук клавіш приємний, підключилась без проблем, є софт для регулювання підсвітка і налаштувань. Один неприємний момент це пробіл, по перше він гучний і звук не приємний, по друге він якийсь занадто чутливий, дуже часто задіваеш рукою. Може хтось посовітує що з цим робити?

Переваги:
    Ціна, якість, Механка, підсвітка, софт.
    Недоліки:
    Звук пробіла не такий як в інших клавішах, не приємний

• Олександр К***

Клавіатура за свої гроші просто супер!Всім раджу.Але від ноутбучної клавіатури прийдеться відвикати

Переваги:
    Тихі натискання клавіш, дуже гарне підсвічування (навіть має софт), ціна
    Недоліки:
    Не знайшов

• Нікіта Х***

Дуже задоволений клавіатурою. Спочатку мав сумніви стосовно Hator, так як ніколи не користувався їх продукцією, але дуже приємно здивувався при покупці. Для тих, хто до цього, як і я сам, користувався звичайною мембранкою всі ці роки, це просто мастхев. Відчуття коли пересів на дану клавіатуру зберігаються до сих пір, кайфую від кожного разу, як сідаю працювати або грати. Планую ще затестити мишу Hator Pulsar 2. Дійсно дуже і дуже непогана продукція. Рекомендую до придбання :)

Переваги:
    - Приємний хід клавіш
    - Звук свічів
    - Підсвітка варіативна, яскрава, гарно передає колір
    - Якість кейкапів
    - Ціна, як на мене, навіть занижена, так як продукт дуже і дуже якісний
    - Паракордовий кабель
    Недоліки:
    Не помічені мною

• Олег К***

Шановний виробник, чи є можливість додати ₴ на кнопку тільди?

Переваги:
    Чудово, хочеться повертатися до роботи щоб знову друкувати цими приємними кнопками
    Недоліки:
    Відсутній знак гривні '₴' на кнопці '~'

Вітаємо!
      Символ гривні буде поступово з'являтись на майбутніх моделях. Наразі доступна послуга гравіювання будь-яких символів та розкладки.

• Иван К***

Отличная клавиатура за свои деньги, звук и нажатия очень приятные

Переваги:
    Вся клавиатура супер
    Недоліки:
    Нету

• Владимир Г***

Топ за свои деньги!!

Переваги:
    Механика, тяжёлая(металлическая), съёмный провод)
    Недоліки:
    Как по мне слишком громкие свичи

• Руслан Р***

Моя первая механика,очень приятное нажатие клавиши и звук.Не скользит по столу, очень хорошая клавиатура за такие деньги

Переваги:
    Приятное нажатие клавиши
    Недоліки:
    Не выявил

• Данило

Клава чудова, все топ. Знайшов маленьку проблему: в одному з режимів, при натисканні першого рядку букв, світиться клавша Delete неяскравим зеленим кольором. Цікаво скільки пропрацює.

Переваги:
    Найкращий варіант за ціну
    Недоліки:
    Баг з підсвіткою

• Антон П***

Замовляв 20го листопада на 25 листопада бо була тільки ця дата отримання в 15:50 25го приходить повідомлення що дата отримання перенесено на 28 число , вам не вистачило 4 робочих дня відправити мені переферію

Переваги:
    Клавіатуру так і не отримав (
    Недоліки:
    Сервіс логістики

Вітаємо, Антоне!
      Щодо Вашого питання рекомендуємо звернутись до торгового представника напряму: посилання

• Ярослав Д***

Це найкраща клавіатура якою я користувався. Приємна підсвітка яку можна міняти в різні кольора, режими.

Переваги:
    Світчі дуже класні)
    Недоліки:
    Немає зовсім

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо Вам перемог та насолоди кожним моментом геймплею з HATOR!

• Альона Г***

Клаві 5 зірочок, а от Розетка засмутила
    Клава класна. Кожну кнопку можна налаштувати, підсвітка має багатенько режимів підсвічування. Клава зручна, тяжка (не йорзає). Але...
    Клавіатура на подарунок, а прийшла вона в надірваній коробці, грязна (на фото видно) інструкція надірвана( видно, що її листали, прям чітко від пальців сліди ). Людина, якій я дарую подарунок точно подумає, що ця клава вже використана. Якби для себе, то ще ладно, але зараз час подарунків... Ну короче, це дуже засмутило

Переваги:
    Клавіатура
    Недоліки:
    Пакування. Видно, що клавіатурою вже користувалися

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)
      Нам шкода, що сталася така прикра ситуація, для її вирішення рекомендуємо звернутись напряму до підтримки торгового представника: посилання

• Лариса А***

Цікава клавіатура. Брали сину. З того, що я зрозуміла: налаштування різних режимів і кольорів (окремо кожної клавіші), закриті контакти (що є плюс, бо попередня "вмерла" від розлитої кави), з'ємні клавіші, окремо провід. Трохи торохтить, але то діло звички. Як в роботі, побачимо.

Переваги:
    Налаштування режимів і кольорів
    Недоліки:
    Не знаю, побачимо

• Андрій Б***

Я ніколи не виготовляв клавіатури але є питання в чому логіка розташування символів на деяких клавішах. Я розумію що їх треба підігнати під діод підсвітки зверху але навіщо міняти порядок на 2@" 4$; 6^: 7&? \|/ ,ю а наприклад на 3#№ [{х ]}ї /?., залишити як воно має бути? На `~ відсутня ₴. Хотілось би мати змогу поміняти хочаб програмно Fn i Win місцями(відключати і включати Win не дуже зручно)

Переваги:
    До чесних 5 трошечки недотягнули
    Недоліки:
    Діоди Num Caps Scrl треба вище на ~5-7мм(або навідь вище якщо і ще дописи до діодів було видно)
  • Артем

Тактильно приятная. После 6 месяцев активного пользование ничего не стёрлось

• Олеся К***
    Відгук від покупця. Продавець: GameSales

Купила на подарок, мужу понравилась ))

• Егор Д***

10/10

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Андрей Л***

Сподобилась.)))

Переваги:
    Зручність

• Роман П***

Клавіатура топова, враховуйте тільки те що фки зміщені і між ними та іншими кнопками є пропуск, для мене після ноута трішки важко дається звикати.

• Шкроб Е***

За такие деньги отличная механика. Не сильно громкая.

Переваги:
    Механика за копейки
    Недоліки:
    Пока не обнаружил

• Владимир П***

Клавіатура просто Вогонь

• Дмитро Л***

Вчора забрав, сподобалась, вперше механічна клавіатура, нравиться підсвітка, різні режими, поки що приємні враження

Переваги:
    Підсвітка RGB, прикольні перемикачі, класний звук клавіш
    Недоліки:
    Немає поки

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: THE52GG. Тип механічних перемикачів: Gateron Red. Розкладка: Англійська / Українська

Реально крута клавіатура, син дуже задоволений.

• Денис В***

Отличная клавиатура за свою цену. Механика. Подсветка настраивается.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нет указания мультимедийный клавиш

• Сергей М***

Качественная клавиатура! С установкой ПО - функций и подсветок очень много. Очень удобно работать, хороший ход и звук клавиш.

Переваги:
    Качественная и тяжёлая, не ёрзает.

• Олександр Я***

Файна. По знижці взагалі топ.

Переваги:
    Красива підсвітка, гумові ніжки, зручний софт, приємний звук натискання.

• Саша

хороша клавіатура з регулюванням підсвітки. клавіші натискаються дуже легенько. чудовий відгук на натискання. трохи незвична клавіша ентер, але це справа часу. в цілому клавіатура достойна.

Недоліки:
    не виявлено

• Денис К***

Файна клавіатура і приємна знижка, не дуже гучна, проте після мембранної трохи незвично

Переваги:
    Якісна підсвітка, з можливістю регулювання за допомогою утиліти, приємна ціна, гарна якість, три режими висоти
    Недоліки:
    Трохи незручне підключення кабелю, поводився хвилини 3-4, проте якщо не носити з собою, після кількох разів має стати краще, проте це не критично

• Влад Г***

Прийшла дуже швидко). Поки що дуже добре

Переваги:
    Є
    Недоліки:
    Нема, поки що