Картка Rozetka

Відгуки покупців про Стелаж дитячий для іграшок та книг

Оцінка користувачів 4.62/5
  • Євген Х***
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Стелаж,непоганий,дуже кріпкий та важкий(це з плюсів),але є і мінуси:
    -доставка додатково вийшла майже в 800 грн,це треба враховувати,тож стелажик виходить порядком дорожче.
    -пакування йде без коробок,а просто в стретч плівку і коли одивляєшься всі комплектуючі,то назад вже не складеш нормально,щоб транспортувати.
    -інструкція,як і писали нижче,важкувата,треба інтуїтивно крутити деталі,у вас всі деталі пронумеровані,пронумеруйте і в інструкції,тоді набагато легше буде збирати його.
    -при збірці деякі деталі коли затягуєш,стають кривими(приклади на фото).

Загально,стелаж стильний,виглядає добре,але сподіваюсь мій зворотній звязок зробить ваші вироби щє кращє:)

• Продавець  STUDIO 9

Дякуємо вам за детальний відгук, Євгене!
      Для нас дуже важливий ваш зворотний зв’язок.

Стелаж відправляється у стретч-плівці, перед відправкою Нова пошта перевіряє вантаж на цілісність, страхує його на повну вартість та транспортує у флет-боксі. Погоджуємось, що вартість послуг перевізника наразі досить висока.

Ми додатково переглянули ваше замовлення. раніше доставка складала близько 400 грн, однак за новими нарахуваннями сума зросла. Зі свого боку вже вносимо зміни у пакування, щоб у подальшому зменшити вартість доставки.

Нумерація деталей на станку може не відповідати послідовності складання в інструкції, тому номери в ній не дублюються. Розуміємо, що це може бути незручно, та плануємо оновлення обладнання.

Дякуємо за ваші зауваження, вони допомагають нам ставати кращими.

• Продавець  STUDIO 9

Стелаж нехай гарно служить та додає практичності батькам та малечі!

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Поличка дуже класна та вмістка. Швидко відправили та дуже легко зібрали.
    Продавця рекомендую.

Переваги:
    Вмістка.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  STUDIO 9

Щиро радіємо вашому відгуку) Надані фото додають посмішки та розуміня, що створюємо не лише комфорт а й радість)

Стелаж нехай гарно служить та тішить вас та малечу!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Замовили стелаж і наступного дня нам його відправили. Зібрали доволі легко і вже малеча насолоджується тим, що усі книжечки та іграшки в доступі. Якісний і надійний, доволі важкий, тому пересунути чи перекинути буде дитині майже нереально. Рекомендую продавця і товар

Переваги:
    Якісні дсп, гарний вигляд, стійкий
    • Продавець  STUDIO 9

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що стелаж вам сподобався і став корисним для вашої малечі. Сподіваємося, що стелаж буде служити вам довго і радувати діток!

• Ира Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Гарна поличка, зібрали без проблем. Для дитини зручноі ціна норм

• Продавець  STUDIO 9

Щиро дякуємо за зворотній зв'язок) Нехай гарно служить та додає зручностей малаятку, а зголом приходьте до нас по ліжечко, письмовий столик)

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Гарний стелаж для книжок , зручна в користуванні діткам

Переваги:
    Швидка доставка, легко збирається
    • Продавець  STUDIO 9

Дякуємо за неймовірне фото! Нехай стелаж Вам довго прослужить та додає зручностей Вам та малечі)

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Дуже гарна поличка. Дитина 2 роки з легкістю дістає і розставляє книжки (висота стелажа якраз приблизно як зріст дитини - 90 см)

Переваги:
    Гарно, зручно
  • Татьяна В***

Чудова поличка для дитячої

• Продавець  STUDIO 9

Дякуємо! Нехай додає зручностей вам та дитинці!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Товар прийшов швидко, в житті виглядає так само як і на картинці. До якості нарікань нема, але з побажань було б, це зробити невеличку покрокову
    інструкцію, оскільки збирати доводилось більше інтуїтивно і тільки майже під кінець зʼясувалось що одна з частин лежить не тією стороною, тому довелось частково розбирати і по новій складати

Переваги:
    Важкий, дитина не зможе перевернути.
    Недоліки:
    Відсутність інструкції, що збільшує час збирання.
    • Продавець  STUDIO 9

Дякую за довіру та відгук. Нам важлива ваша думка.
      Покрокава інструкція є у комплекуті з виробом, формат інструкції міг бути на листку А4 або ж лист А4 з Qr- кодом та характеристиками. Шкода що ви потритили більше часу на збірку.
      Стелаж нехай гарно служить та радує діток)

• Шпирка О***

Стелаж чудовий.
    Доця та дружина в захваті, відповідно і я задоволений) зібрав приблизно за годину з лишком без особливого поспіху.

Переваги:
    Якісний, легко збирається
    • Продавець  STUDIO 9

Дякую, Олександр за довіру до нашого магазину.
      Стелаж нехай і надалі радує та додає зручностей)

• Скакун М***
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Прийшов у розібраному вигляді. Вдома зібрали, деталі стелажа не співпадають. Після збірки утворились зазори, виглядає не гарно. Одна деталь взагалі менша, ніж повинна бути приблизно на 3-5 мм, із за цього утворилась щілина між двома поличками. Товар не рекомендую

Переваги:
    Досить вмісткий і практичний стелаж
    Недоліки:
    Не співпадають деталі
    • Скакун М***

Ситуацію вирішили, передзвонив представник магазину і розповів, як можна підкрутити комформати, щоб нерівності та щілини зникли. Все вийшло. Тепер стелаж виглядає гарно, все співпало.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Чудовий стелаж! Будьте готові- тяжкий:) і це добре) дитина не ворухне)
    Ми зробили абгрейд наліпками)
    Мені подобається- дитина півтора року дістає до всіх поличок
    Впринцепі легко складається
    З чоловіком під серіал скрутили:)

Вітаю, Юлія)
      Дякую за ваш вибір та довіру до нашого магазину) Окреме спасибі за фото, ідея з наліпками чудова. Стелаж нехай гарно служить та додає зручностей та затишку.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Задоволені покупкою. Зупинилась на цьому варіанті : 1)підходить по висоті(син 100 см) щоб самостійно діставав на ставив на місце; 2) зручно що знизу є місце під іграшки/книги; 3) вміщає багато книг; 4) приємна ціна.

Переваги:
    Компактність та функціональність
    Недоліки:
    Хотілось щоб додали наклейки з нумерацією або надписами, для швидкого складання.
    • Продавець  STUDIO 9

Вітаю Наталю!
      Щиро дякую за довіру та розгорнутий відгук, а ще, нам важливі ваші побажання) Дякую. Усе передала на виробництво)
      Стелаж нехай і надалі тішить вас та діток!

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9

Очень Крутая полка для книг с местом для хранения игрушек. Качественная и вместительная.

Переваги:
    Качество, удобство
    • Продавець  STUDIO 9

Дякую вам Анно за довіру та відгук. Нам важлива думка клієнта. Звертайтесь, будемо раді бачити у нашому магазині!