Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Металева підставка для телефону з безпровідною зарядкою MagSafe настільний тримач для гаджета Срібна (CSS-006)

Оцінка користувачів 5/5
  • Лежанський Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Зручний та якісний девайс, покупкою задоволений

Переваги:
    Приємна ціна
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Дмитре, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Ця підставка мені неймовірно сподобалася - дуже зручний і доволі якісний девайс. Тут не дешевий пластик а добротний метал, який приємний на дотик. Є з чим порівнювати бо маю ще одну схожу від іншого виробника. Тим більше тут вона іде разом з магнітною бездротовою зарядкою - дуже зручно та економно.
    Можна сміло рекомендувати до покупки!

Переваги:
    Якісний метал
    У комплекті до підставки бездротова зарядка з кабелем
    Багато різних положень при трансформації
    Привабливий вигляд та ергономічність
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Сергію, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь таким позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Дуже зручна підставка. Добре телефон тримає. Рекомендую.

Переваги:
    Зручна і легка підставка

Дякуємо за Ваш відгук!
      Дуже приємно чути, що підставка виявилася зручною у використанні та добре тримає телефон. Ми цінуємо Вашу рекомендацію — це найкраща оцінка для нас. Бажаємо Вам комфортного користування і будемо раді бачити Вас знову!

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Гарна якість, є можливість ставити телефон як на магсейф так і з іншого боку звичайна підставка. Заряджає швидко з 60 вт блоком живлення.

Переваги:
    Гарна якість, без люфтів.
    Недоліки:
    Деколи вискакує сам магсейф коли хочеш зняти телефон на себе, не критично.
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що ви оцінили високу якість нашого товару, а також зазначили можливість використання як MagSafe, так і звичайної підставки. Крім того, цінуємо вашу відмітку про швидке заряджання.

Запрошуємо вас ознайомитися з усім нашим асортиментом: посиланняде ви знайдете ще багато цікавих та якісних товарів для вашого зручного користування технікою. Дякуємо, що обрали нас!

• Ростислав З***

Кльова підставка
    Дякую!!!

• Продавець  EcoCraft Store

Ростиславе, дякуємо за ваш відгук! Ваші слова про товар мотивують нас ще більше підтримувати високі стандарти якості наших товарів. Ми раді, що вам сподобалась наша підставка із металу для телефона із безпровідною зарядкою MagSafe! Запрошуємо вас ознайомитись з іншими цікавими та корисними продуктами: посилання. Ми переконані, що знайдете багато інших товарів, які вас зацікавлять.

• Зацкин С***

Все гуд

• Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Сергію, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Андрій

Зручний

Переваги:
    Заряджає, і майже зручний у використанні
    Недоліки:
    Диск зарядки Magsafe не проходить крізь отвір в підставці, і для того щоб його дістати з підставки потрібно витягнути шнур з блоку живлення, не дуже зручно
    • Продавець  EcoCraft Store

Вітаю, Михайле! Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь враженнями про неї! Використання товару обмежується лише фантазією користувача, однак ми все ж рекомендуємо не розбирати цю підставку на частини. З повагою, EcoCraft Store

• Продавець  EcoCraft Store

Перепрошую, *Андрію))