- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
Звертаю увагу собаководів, які тримають собак на відкритому подвір'ї. Цей засіб допомагає не лише від бліх та кліщів, але й від мух. Якщо влітку та особливо на початку осены мухи розїдають вуха собакам, то цей засіб захистить. Тільки давати потрібно регулярно та завчасно.
- Переваги:
- Зручність використання.
- Недоліки:
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за відгук, та наголошуємо на дотриманні інструкції при викоританні ветеринарних препаратів.
Дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
Покупаю эти таблетки второй год. Даю алабаю по две штуки, т.к. вес 80 кг. Очень довольна, нет не блох, не клещей, не аллергии. Цена конечно высокая, но лечение - дороже. Очень рекомендую.
- Переваги:
- Таблетки работают
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
Покупаем не в первый раз,у нас немецкая овчарка,лес поблизости и речка,клещей хватает,но таблетки реально защищают собаку от укусов! Даем круглогодично,т.к горький опыт показал,что бабезиоз можно подхватить и в феврале.Собака съедает таблетку с удовольствием.
- Переваги:
- Отличные таблетки
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Хороші таблетки, які виконують свою функцію. Собака сильний алергік, але після таблетки все добре. Шкода що подорожчали, але всеодно будемо брати. А ще вона йому дуже смакує.
- Переваги:
- Якість, смак
- Скударь Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Защищаемся этим средством уже 4 года и результатом довольны. Если и нахожу на собаке клеща - что бывает очень редко - то уже не живого, а какого-то высохшего.
- Переваги:
- реально защищает от блох и клещей, удобно давать с едой, собака проглатывает таблетку с удовольствием.
- Недоліки:
- очень дорого
- Александра Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Пользуемся таблетками Нексгард уже несколько лет, ещё ни разу не подвели. Розетке спасибо за приятную цену и быструю доставку!
- Антонян И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Пользуемся уже 6 лет, препарат еще не разу не подвел. Спасибо Розетке! Как всегда все четко! Очень обрадовала цена и бесплатная доставка. Срок годности препарата указан на упаковке и на блистере с таблеткой: 11.2021 г.
- Переваги:
- Действует эффективно, собака переносит отлично
- Недоліки:
- не обнаружено
- Городецкая О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Отлично работает, проверили на блохах ,а вчера и на клещах. Ши тцу с очень густой длинной шерстью, подцепили блох на даче, ничем не могли вывести. Блохи через сутки после приема препарата висели сухими мумиями. Сейчас пользуемся постоянно. Вчера на прогулке при температуре +6 подцепили клеща. Хорошо, что таблетка уже работала..
- Переваги:
- работает хорошо
- Недоліки:
- вкус
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Купуємо цей препарат постійно для своїх двох французів.
Використовуємо його постійно!В теплу пору року беремо Нексгард спектра (+захист від гельмінтів і профілактика дирофіляріозу, який дуже небезпечний)
Жодного разу не мали проблем з кліщами/блохами
Вартує кожної копійки!!! На розетці зручно купувати з безкоштовною доставкою і часто на нього знижка. Раджу 100%- Переваги:
- Діючий препарат
- Недоліки:
- Жодних
Представник постачальникаАнна, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
купую NexGard вже 3 роки, до препарату жодних нарікань.
собака з`їдає таблетку із задоволенням. Ми часто гуляємо в парка, на вихідних час від часу їздимо в ліс, кліщів іноді знаходимо, але вони тільки повзають.
Було декілька випадків коли вкручувались і ми в той самий день цього не помічали, то на настуний день вони були повністю сухі, без краплини крові і легко самі відпадали.- Переваги:
- дієвий засіб
- Недоліки:
- відсутні
- Пунько К***Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
Три собаки(2 возрастные - 11,4года, 9,5лет, и малолетка) применяем на регулярной основе. Удобно, одна таблетка и месяц без клещей и прочих товарищей. Из огромных плюсов - собаки спокойно могут купаться в водоёме и с ними, без ограничений может контактировать ребёнок)))
- Переваги:
- Удобно и легко дать собаке(вкусно ,ест сама)
- Виктор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
У меня 2 собаки породы хаски(25 и 27 килограмм). После приема никаких побочных реакций не было, но при этом пару дней был повышен аппетит. От клещей защищает великолепно.
- Переваги:
- Надежная защита
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
Хорошее средство от клещей и блох. Клещи ползают по шерсти животного, но не присасываются и легко снимаются при осмотре животного. Но даже если присасываются, то сразу гибнут.
- Переваги:
- Помогает на месяц избавиться от клещей. Даже если клещ и успевает присосаться, то сразу погибает.
- Недоліки:
- Не заметили
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
Отличное средство! Используем третий месяц.
- Переваги:
- Самої главное - на собаке нет клещей в разгар сезона.
- Недоліки:
- Их нет!
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Моїм спаніелям зайшло. В одної з собак алергія на симпаріку і торік на симпаріці впіймали кліща і як наслідок був піроплазмоз. А цей засіб зайшов ідеально.
- Переваги:
- Дієвий засіб
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Всё очень понравилось
- Переваги:
- Качество,обслуживание
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш вибір!
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Моєму Біглику підійшли. Зʼїдає без проблем. Раніше користувалися Сімпарікою, а ці купила на пробу по акційній ціні і не пожалкувала.
- Переваги:
- Хороша якість за адекватну ціну.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!
- Алексей Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Смачні джеко-пігулкі !!!
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- Покі нема
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Користуємось поперемінно то Нексгардом Спектра (коли потрібна ширша обробка), то цим, і назад. Задоволені. Собаці підходить. Таблетки працюють. Головне, що не викликає ніяких небажаних реакцій. Також великий плюс, що сама таблетка смачна для собаки.
- Переваги:
- Препарат працює, смачний для тварини
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Користуємось цими таблетками вже два з половиною роки і дуже задоволені. Собака бігає у високій траві і після прогулянок я ні разу не знаходила кліщів…блохи також не турбували:))
Буду і надалі ними користуватись!)- Переваги:
- Легкі у використанні.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Хорошие таблетки . Второй год беру собакину - забыли о пероплазмозе .
Ни какие ошейники и капли на холку настолько не работали ...
Но всё равно клещей просматриваю .
Бережёного Бог бережёт ). - евгенийПродавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
самое лучшее средство!!! от клещей. проверено на немцах. живём возле речки где их(клещей) как грязи. долго шли к этим таблеткам....
- Переваги:
- достойная защита
- Недоліки:
- цена
- Алёна М***Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Даю своей собаке уже 2 месяца , очень довольна результатом . Советую
- Гаркуша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Даём собаке второй месяц. Никаких негативных последствий не видно. Клещей с собаки снимаю регулярно, и они вялые и не активные. Советую.
- Переваги:
- Действует. Нет сильного влияния на организм собаки
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
таблетки отримала, переймалася за термін придатності, бо акційна ціна, та все нормально
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Беру цвергпінчеру 7 кг. Таблетка працює на 100%, жодного разу не бачила на собаці ні кліщів ні блох.
- Переваги:
- Працює
- Усенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Собаці сподобались
- Переваги:
- Допомагають
Представник постачальникаОльга, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 25 - 50
Як на мене, один з найкращих засобів проти кліщів на ринку. Дійсно працює дуже ефективно, без остраху можна водити собаку на прогулянку куди завгодно і не переживати за те, що вчепить кліщів і підхопить якусь смертельну заразу.
- Переваги:
- працюють!
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Користуємося постійно, 2 роки без кліщів і бліх, гарна ціна і часто знижки
- Переваги:
- Ціна , ефективність
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Своїй собаці давали раніше Nexgard Spectra, а тепер вирішили чередувати прийом з цими таблетками. Я вважаю, що ці таблетки теж не розчарують :)
- Переваги:
- Чудовий виробник таблеток
- Недоліки:
- Не відомі
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за довіру!
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Мопс приймає вже 2 роки, ніякої живності не хватали)
Представник постачальникаГанна, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!
- Наташа С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
Работают хорошо, собаки в частном доме. Не блох не клещей
Представник постачальникаНаталя, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 4
Даю шпицу уже пол года,качество хорошее,защита от клещей есть
Представник постачальникаОльга, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Надзвичайно ефективний засіб. За 2 роки використання недоліків не виявили. Головна умова - давати згідно графіку застосування препарату рекомендованого виробником.
- Переваги:
- Якість. Не токсичність
- Недоліки:
Представник постачальникаБогдан, дякуємо що обрали продукцію Boehringer Ingelheim!
Бажаємо здоров'я Вам та Вашим улюбленцям!
- Вацько Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4.1 - 10
РЕАЛЬНО ПОМОГАЕТ. ПОЛЬЗУЕМСЯ ПОСТОЯННО.
- Переваги:
- РЕАЛЬНО ПОМОГАЕТ. ПОЛЬЗУЕМСЯ ПОСТОЯННО.
- Недоліки:
- НЕТ.
- Олена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10.1 - 25
Цей засіб врятував мого собаку від бліх вже в перший день прийому (собака з`їла таблетку Merial Нексгард із задоволенням) .До цього накапали краплі на загривок іншого виробника -це просто жах ! Блохи збіглись на кінчик хвоста,лапки і т.п.та просто заїдали. Дякую РОЗЕТКЕ та розробникам цього чудо засобу!!!
- Переваги:
- засіб дієвий
- Недоліки:
- недешево,але спокійна собака дорожче