- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перший пропрацював 5 років (на зиму відключався і ховався в приміщенні), купив ще один - працює вже 2 роки
Кроти зникли, але їх місце на ділянці зайняли якісь дрібні гризуни які теж риють нори і не лякаються даного пристрою взагалі
Радіус дії десь метрів 10- Переваги:
- Працює, дешевий, довговічний при бережливому ставленні
- Недоліки:
- Відносно невеликий радіус дії
Представник постачальникаДенисе, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
2 штуки на 5 соток,кроти всерівно риють
- Переваги:
- Працює 2 роки
- Недоліки:
- Кроти риють
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за ваш відгук. Оскільки ультразвук має подразнюючу дію на нервову систему кротів, то можете спостерігати підвищену активність кротів, адже вони намагають втекти з цієї зони.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шось там пищить,але кроти всеодно риють
- Переваги:
- Сонячна батарея
- Недоліки:
- Кроти риють
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пристрій випуску 2021 року. Хоча зазначено в інструкції, що термін використання не обмежено. Сигнал дуже слабкий.
- Недоліки:
- Не раджу
Представник постачальникаЛарисо, дякуємо за ваш відгук! Справді термін використання необмежений, не повинно виникнути. Сигнал на рівні ультразвуку, тому для людського слуху він і має бути слабким і ледь вловимим.
- Кристина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На газоні з'явився крот, купувала у інших продавців відлякувачі, але потім вирішила взяти ще додаткових 2 шт з високою потужністю 5, була налаштована, що після встановлення будуть кротити нори від стресу, і підуть, але нажаль це вже відбувається більше місяця, із пристроями 32 нових нори на газоні, кожен день нові нори, просто немає сил, не дієві, марна витрата коштів. В мене встановлено 7 пристроїв.
- Переваги:
- Водонепроникний
- Недоліки:
- Недієвий
- Кристина Л***
Розетка, будь ласка, напишіть,якщо товар перестав працювати, не видає звук, куди звернутись, продавець Розетка
Представник постачальникаКристино, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися невдоволені результатом. Підкажіть будь ласка, який результат у вас зараз?
Представник постачальникаКристино, дякуємо за ваш відгук! Для більш детальної консультації та вирішення проблеми, зверніться будь ласка на нашу пошту - [email protected]
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив один, поспостерігав пару років, купив ще два.
- Переваги:
- Доволі ефективний
- Недоліки:
- А хто зна, чи є щось краще аналогічного типу.
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре
- Переваги:
- Він працює
- Недоліки:
Представник постачальникаСергію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені здається це приманка для кротів, кротячих нор стало більше саме біля цих відлякувачів. Не рекомендую.
- Переваги:
- Трохи працювало
- Недоліки:
- Кротів не відлякує, вистачило роботи десь на 5-6 місяців
Представник постачальникаІгоре, відлякувач подразнює нервову систему кротів, тому в перший час кроти стають більш активні, адже намагаються втекти від ультразвуку.
- Віталій С***
Біля самого пристрою нарили кроти в радіусі одного метра. Добре що хоча б не вкрали кроти той відлякувач. Не рекомендую
Представник постачальникаВіталію, оскільки ультразвук дратує та подразнює нервову система, спершу спостерігається підвищена активність кротів, адже вони стараються втекти.
- Липовенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Три місяці працював і здох. Кроти як були, так і є.
Результату ноль, інші відзиви на сайті на цей товар мабуть замовні.
Представник постачальникаАнно, нам прикро, що ви залишилися незадоволені результатом. Проте хочемо зазначити, що в перший період спостерігається підвищена активність шкідників, адже ультразвук діє на них як подразник і вони проявляють більшу активність.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Были сомнения, но крот больше не объявлялся
- Переваги:
- Свою задачу выполнил
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
1. Коли працює, то все добре. Але в більшості не зрозуміло, чи воно працює, чи уже ні. НІяких звуків. То знову вони є..
2. Три рази замовляв, щоб вибрати 3 робочі щтуки.. Так три і не зібрав собі, тільки два робочі попалися з 5-6 штук.. Далі втомився замовляти і повертати непрацюючі.
Хіба не можна на складі Розетки перебрати їх і відразу відкинути неробочі?- Переваги:
- Вологозахищений
- Недоліки:
- Важко обирати працюючі, працює один через два непрацюючих.
- Шаль І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пищить, але тихо
Представник постачальникаІрино, дякуємо за ваш відгук. Звук на рівні ультразвуку, тому для людського вуха не надто голосний.
- Top c***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З 5- шт. приладів, виявився один бракований в магазині Розетка.
- Переваги:
- Безкорисна річ - як виявилося на практиці
- Недоліки:
- Гроші на вітер (на фото в роботі девайс)
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гроші на вітер
- Переваги:
- Якість гарна, все працює
- Недоліки:
- Кроти як були так і є.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
зробила все "по інструкції" (поставила 4 штуки) ...ось вже два місяці пройшло, а кроти риють прямо під відлякувачами.
- Переваги:
- відлякувачі працюють (пищать, вібрують) за будь-якої погоди
- Недоліки:
- кроти на них не зважають, живуть, як їм хочеться
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Такі різні коментарі, проте вирішила таки купити, до того ж трохи раніше купила ще один, трохи інакший, але принцип той же. На ділянку у 6 соток вистачило! Спочатку, як і було зазначено в інструкції, кроти навпаки почали рити інтенсивніше. Це тривало десь 2-3 тижні. Мабуть шукали вихід і рили нові лази?! Після того, за все літо на нашій ділянці з'явилась всього 1 кротова ритвина. Так що, можу сказати, що працює! Весь час пищить з деяким інтервалом!)))
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- не виявила
- Любомир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидше приваблює до себе кротів.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не відлякує
- ЕдуардВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся таким з червня. Зараз серпень і свіжого кротовиння у радіусі 7-10 метрів я не бачу. Сподіваюся, це завдяки роботі цієї штуки, а не просте співпадіння)
- Гайдай И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив 4 червня, станом на 3 серпня вже вийшов з ладу. Не кажучи про те, що кроти як рили так і риють, навіть підрили сам пристрій)
- Переваги:
- Недоліки:
- Одні недоліки
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поставив на відстані 10 метрів два таких і два на батарейках. Я читав попередні відгуки, що відлякувачі в принципі не допомагають, але думав, що якщо поставити декілька різних поруч, щоб вони створили хаотичний шум, то кротам буде некомфортно. Помилився.
- Переваги:
- звук йде
- Недоліки:
- не допомагає.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нічого не допомагає , кошти на вітер
- Переваги:
- не має
- Недоліки:
- не раджу
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав по принципу, "не такі великі гроші, щоб ризикнути, а раптом допоможе".
Не допомогло. За тиждень в 1,5 метрах від нього 3 нових нори.- Переваги:
- Дає надію
- Недоліки:
- Не виправдовує сподівання
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює близько місяця, щось собі деренчить, а кроти в цей час водять навколо нього хороводи. Гади (кроти) перерили усі грядки, тікати і не думають(((
- Переваги:
- Давав надію на гуманний спосіб позбутися шкідників.
- Недоліки:
- Кротам подобається, а мене розчарував.
- Наташа Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У людей напевно, якісь безстрашні кроти, бо в мене працює дуже класно вже третій рік. В теплиці жодного крота за цей час
- Переваги:
- Все добре
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не працює, кроти риють прямо біля нього!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Марна витрата грошей. Сам виріб працює, але це ніяк не впливає на кротів. Понаривали кротовин в 50см від даного девайсу.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Марна трата грошей
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наче допомогає. Біля нього свіжих куп немає, але трохи подалі є вже
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не працює відлякувач. Звуки він видає. Вже 5 днів стоїть і жодного ефекту. Кроти риють нові ходи і поряд з приладом.
- Переваги:
- Недоліки:
- Кроти не бояться цих звуків
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ця штука реально працює. Однак, для результату необхідно їх декілька Бо в мене один був дієвий десь в радіусі 6 м. Купив ще один і вже тиждень кротів на ділянці не спостерігаю
- Переваги:
- Є результат
- Олександр Г***
Це реально ?
Представник постачальникаОлеже, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила свекрам і ще одну соб. Того року купляла, бо у сусіда маточнік- розплідник , цієї зими не виймала, ризикнула, простояв всю зиму -- у нас чисто, а в сусідів мамка- кротиха перебралася на інший край двору, але зовсім не зійшла, то взяла ще одного щоб підстрахуватися з іншої сторони города
- Переваги:
- Сонячні батареї
- Недоліки:
- Поки що не замітила
Представник постачальникаОлено, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Назар В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відлякувач реально працює , кротів і землерийок немає, рекомендую!
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
Представник постачальникаНазаре, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- СлаваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маю один такий пристрій (купував не на Розетці) - уже 2 роки працює, все нормально, в радіусі 15-20 м кротів не спостерігається.
Вирішив купити ще один, цього разу замовив на Розетці - у пункт видачі прийшов у пошкодженому м'ятому пакуванні, на самому пристрої яскраво виражені ознаки попереднього використання - довелось відмовитися. Не очікував такого від Розетки :-( - Наташа Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже ефективний, працює другий рік поспіль
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталю, дякуємо за позитивний відгук.
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний відлякувач. Спочатку думала не працює. А потрібно було від'єднати тримач і з'єднати дроти
- Переваги:
- Сигнал потужний
- Недоліки:
- Недосконала інструкція
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кльова штука. Купував минулого року. Втикнув в землю і забув. На зиму не витягував. З настанням тепла продовжують працювати.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сезон отработал, кротов нет. Мыши, как мне кажется, тоже исчезли.
- Переваги:
- Автономность
- Недоліки:
- Требовательность к прямым солнечным лучам. В полутени плохо заряжается
Представник постачальникаСергій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції. Пристрій дійсно діє не лише на кротів, а й на гризунів та змій.