Відгуки покупців про Плаття міді літнє жіноче ISSA PLUS 14045 2XL Сіре (issa2007682426560)

Оцінка користувачів 5/5
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

На свій 2XL, взяла XL. Як раз добре. Залежить від фігури. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Легке на літо.
    • Відповідність розмірній сітці

Завелике

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

платье очень понравилось воздушное только нужно брать на размер меньше спасибо.

• Владислава К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний

Чудова сукня! Складається із двох частин: чорний чохол і шифонова сукня. Виглядає як на моделі. Добре, що розетка вказала обсяги, взяла S, хоча ношу M,L.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий

Гарненьке,, як на фото.. Якість відмінна..

Недоліки:
  • Тетяна
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Перезамовила на більший, бо на мій 52 сукня ХЛ замала, низ широко, а верх тіснувато. Тому не підтримую попередній відгук, не треба брати на розмір меншу

Переваги:
    Сподобалася тканина і забарвлення.
    Недоліки:
    Краще було б, аби нижня сукня була еластичною