Відгуки покупців про Ватні диски Віола 120 шт
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Color
Якісні, при використанні не пушаться, плотної текстури. На довго вистачає. Багато років користуюсь саме ними.
- Переваги:
- Якісні.
- Продавець Color
Добрий день, Марино. Дякуємо вам за чудовий відгук та високу оцінку . Нам дуже приємно , що ватні диски вам сподобались - що оцінили їх якість та зручність у використанні .Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням .
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Color
Товар належної якості,гарна ціна товарів та асортимент, продавець все надійно запаковане відправив вчасно. Рекомендую!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Color
Якщо чесно, то я закохалась в магазин цього продавця. Брала багато чого, все прийшло швидко і продукція дуже якісна. Хочу тільки побажати розвитку та гарних клієнтів!!! Із недоліків- я би переробила фото з сайту бо вони є не дуже привабливі, в порівнянні з якості товару.
- Продавець Color
Дякуємо Вам за такі теплі слова та довіру до нашого магазину! Нам надзвичайно приємно чути, що Ви залишилися задоволені якістю продукції та швидкістю доставки.
Ми дуже цінуємо Ваші поради щодо фото та вже працюємо над тим, щоб візуально краще передати красу й якість наших товарів.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших постійних клієнтів!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Color
Щільні, гарної якості
- Переваги:
- Щільні
- Недоліки:
- Не виявила
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Color
Швидке обслуговування та якісний товар
- Переваги:
- Якісний товар
- Нина И***Відгук від покупця. Продавець: Color
Ватные диски хорошего качества,рекомендую к покупке
- Переваги:
- Качество
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Color
Отличные ватные диски, впервые встречаю, когда поверхность не ровная, а с рельефным узором
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Color
Швидка доставка
- Переваги:
- Дуже якісні
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Color
Гарний продавець,швидка безкоштовна доставка.
- Переваги:
- Відповідає заявленному
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Color
Гарні диски