- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все отримав згідно опису, швидко та компетентно. Окрема подяка за додатковий подарунок.
- Переваги:
- За свої кошти варта покупка.
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Всі наші товари тут:
посилання
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Товар в гарному стані
Доставка вчасно
Все чудово- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі товари для домашніх улюбленців тут: посилання
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір хороший. Чоловіку сподобався
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Невиявлено
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Всі наші товари тут:
посилання
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Гарний набір. Все, що треба
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посилання посилання
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Все добре, прийшов швидко.
- Недоліки:
- нема
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання
- андрій с***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все гарно і вчасно.дякую!!!
- Продавець E-Style
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Гарний набір на подарунок. Чоловік користується, задоволений
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Гарний і якісний набір. Чоловіку сподобався.
- Переваги:
- Багато інструментів для догляду
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Товар якісний відповідає опису. Приємно здивована оперативністю і відповідальністю продавця. Помилково було відправлено інший набір, але за моїм зверненням наступного дня було оперативно і за рахунок продавця довідправлено недостаючі компоненти. Дякую.
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Все відповідає опису та фото
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшли поки що
- Продавець E-Style
- Руслан Ж***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Якісно і швидко, дякую
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Хороший набір для догляду за бородою
- Переваги:
- Хороший набір для догляду за бородою