Відгуки покупців про Подарунковий чоловічий набір інструментів для догляду за бородою та вусами, волоссям Barbers, 7 шт.

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Ігор Г***

Отримав замовлення 12.10. На сьогодні тример вже не працює ((

Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Радимо перевіряти перед
      отриманням. Також спробуйте замінити акумулятор тип - 18650. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

З усього набору можна користуватись лише щіткою. Все інше непотріб.

Переваги:
    Недоліки:
    Непотрібне китайське барахло
    • Продавець  E-Style

Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Радимо перевіряти перед
      отриманням. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.

• Інна С***

Відмінно

• Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посилання посилання

• Чорна В***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Приїхало насипом в пакеті від НП.
    Продумайте якусь коробочку, такі товари купляються, як правило на подарунок, а тут просто насипано в пакет.

• Продавець  E-Style

Доброго дня. Тример в коробці, Все інше в мішечку як на фото. Приймемо до уваги. Додамо стрейч для фіксації. Дякуємо.

• Анастасія

Товар відповідає опису

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання

• Володимир В***

Пока все чудово .

• Алексеев Р***

Спасибо

• Наталія Г***

Відповідає опису
    Ціна=якість
    Машинка не бере дуже довге волосся, але коротке стриже нормально. Загалом задоволені покупкою

Переваги:
    Ціна=яквість
    Недоліки:
    Не стриже довге волосся
    • Продавець  E-Style

• Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Класс, купувала чоловіку на подарунок, йому дуже сподобалося, усе добре запокованно.

Переваги:
    Е мішечок і усе добре влазить , усе в гарному стані , тільки одні плюси .
    • Продавець  E-Style

• Даша Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Купувала чоловіку на подарунок, я в цілому задоволена, та й чоловік також, добре тримає заряд, єдине нижня кришка не закривається щільно, або не закручується, тому можливість її випадання часта, бо вона не закручується нічого такого. Як для заявленого "подарункового набору" все проїхало трохи насипом, тример в окремій коробочці, все інше замотане в картонний лист, та на почті просто випало з його, тому якщо плануєте на подарунок, подумайте про якусь коробочку чи щось таке. А так то вже деталі, в цілому за свої кошти гарний пристрій

Переваги:
    Добре тримає заряд, компактна, додаткові "штуки" в наборі також непоганої якості
    Недоліки:
    Пакування, нижня кришла акумулятора