- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Павер супер.Швидка доставка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Марина! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Зелений
Мене абсолютно все влаштовує. Гарний павербанк. Ввічливий продавець. Все прийшло вчасно і вудмінно упаковано.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Завжди Вам раді!
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Все добре працюе
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Зелений
Телефон мій підтримує швидку зарядку,а повер ні,містика на пошті в працівника підтримало швидку його тел,перевірили знову мій і знову мій ні,дивно чому,ну зарядає мій тел повільно
2)і заражається сам поверб.довго.- Переваги:
- Недоліки:
- Поки критичних немає,але чомусь не хоче заряджати швидко мій тел
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Лариса! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Рекомендуємо павербанки великої ємності заряджати зарядними пристроями потужністю більше 18Вт.
- Виктор А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Недоліків немає.Дякую!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Віктор! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Карина О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Купила парню на подарок, он как раз хотел с большим объемом повербанк. Большое спасибо за быструю доставку!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Карина! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Потужний хороший павер, дуже подобається!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Владислав! Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Все добре, чудовий павербанк. Все швидко відправили, консультація по телефону приємна та по суті.
Тільки прикро, що забув за те, що в подарунок мали покласти USB-лампочку, поспішаючи не звернув уваги, і згадав за неї тільки вже в машині.
А працівники розетки разом з павербанком її не винесли. Мінус розетці.
Тож будьте уважні (:- Переваги:
- Ємність
Всі необхідні типи розʼємів
Лампочки - Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Євгеній! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви обрали саме наш магазин. Завжди Вам раді!
- Карасу М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Я дуже задоволений продуктом. Дякую всім, хто долучився.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Карасу! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Арсенія П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Пауэр пришел полностью запакован! Первая зарядка была неудачной, но далее консультант все нам объяснил по эксплуатации, сейчас довольны!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Арсенія! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Поломанная коробка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Євген! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Цілком задоволений. Павербанк потужний, швидко заряджає гаджети!
- Переваги:
- РЕКОМЕНДУЮ!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Костянтин! Дякуємо за відгук та рекомендації. Нам приємно, що Ви вподобали наші товари та оцінили якість. Завжди Вам раді!
- Дуброва М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Хороший павер !
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Міра! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Якщо хтось хоче павер на 40 000 мА/г, то це не він... Дійсна ємність 24 000 - це видно на останніх картинках, на коропці нічогісінько немає про ємність, тільки на корпусі. Телефон на 5 000 мА/г заряджає чотири рази. До цього повністью розражався та заряжався, як рекомендує продавець. Навіть по габаритам він не тяне на таку ємність, для прикладу на фото мій павер на 50 000 мА/г і цей.
Навіть при стандартних перерахунках на втрати (потрібно ємність помножити на 0,8 - коєф. втрат.) нияк не виходить 24к мА/г.
До продавця нарікань нема.- Переваги:
- Заряджає
- Недоліки:
- високі втрати при заряджанні, або хибно вказана ємність.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Всі виробники вказують ємність батареї при напрузі 3.7 вольта, тому що саме ця напруга є стандартною для літій-іонних акумуляторів. Більшість сучасних пристроїв споживають енергію при напрузі 5V, і це призводить до того, що ефективна ємність батареї може зменшитися на 30%. Ви можете підключити до неї фен або холодильник і подивитися, як вона сяде ще швидше.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Дякую, получив вчасно, дизайн супер, прийшов заряджений 100%, зарядив телефон, 100% як було так і залишилось, поки задоволений.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Гарний павербанк, зручно що не потрібно таскати з собою шнури.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Антон! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Взяв ще два
- Переваги:
- За свої гроші прекрасний варіант
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Євген! Вдячні Вам за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили наш товар. Завжди Вам раді!
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
У самого такий самий повербанк, вирішив ще один докупити як подарунок другу. Дякую продавцю за швидку доставку, а зарядник рекомендую, дуже класний!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Володимир! Дякуємо за відгук та рекомендації. Будемо раді бачити Вас знову.
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Потужний зарядник, знайшли самий максимальний який був. Річ потрібна і необхідна, заряджає всі пристрої дуже швидко. Дякую!
- Продавець KayDzen
Вітаємо Ірино! Вдячні Вам за відгук. Приємного користування.
- Николай Е***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Очень быстро заряжает, хорошая мощность и объем самого умб. рекомендую данную модель, точно не прогадаете!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Микола! Дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді.
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
недоліки - 1 USB A. Живлення з USB шнурового тип А не працюэ. З кнопки працюэ 20 секунд і вимикається..
Неможливо використовувати з роутерами і пристроями з таким же способом живлення. В цілому повний ШЛАК!- Переваги:
- окрім дизайна нема переваг
- Недоліки:
- недоліки - 1 USB A. Живлення з USB шнурового тип А не працюэ. З кнопки працюэ 20 секунд і вимикається.
- Продавець KayDzen
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми. Якщо Вам ще не написали в особистих повідомленнях, просимо звернутися першими. У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
Отримав будемо тестувати
- Переваги:
- Незабаром
- Недоліки:
- Незабаром
- Продавець KayDzen
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Конечно увесистый повер банк, но зато мощный.Доволен функциональностью. Повер банк не только заряжает устройства, а у нас их много, но и может послужить фонариком, если возникнет необходимость. оценил устройство и рекомендуем всем. Ожидания оправдались.
- Переваги:
- отдельное спасибо за подарок в виде лампочки!
- Продавець KayDzen
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Хорошая емкость, хватает на очень долго, удобно что есть кабеля в комплекте, так же дали бесплатно юсб лампу к нему, мелочь а приятно.
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування ✨
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Забрал сегодня, заряженный как показывает индикация на дисплее, но зарядка ни на один предмет который пробовал зарядить
- Переваги:
- Недоліки:
- Обойдите стороной
- Продавець KayDzen
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром. - Сергей В***
Попробуй поставити на зарядку, в мене тоже зразу показувало 100 підключив телефон показало що заряджає і сразу відключив, потім в дорозі опять підключив то вже не заряджав а фонарик на ньому включався, думав влип, потім поставив на зарядку бистру таку якою свій заряджаю телефон то заряджався довго, точно не скажу так як світло не постійне, зараз пробую проганять, зараз заряджаю ним два телефона то заряджає, подивимся на скільки його вистачить
- Микола А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
якісний, тримає заряд довго, зручний.
- Продавець KayDzen
- Игорь О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Дополню: пользуюсь уже месяц, очень удобный, особенно если брать его на природу или в дорогу с собой.
- Продавець KayDzen
Цінуємо Ваші рекомендації та будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет магазині!
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Мощный, тяжеленький, есть экран, кабеля встроенные, фонарик, функционал полный, качество хорошее италия.
- Переваги:
- Низкая цена, хорошее качество
- Продавець KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас! Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю. Чекаємо, нових замовлень.
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 40000. Колір: Білий
Немає швидкої зарядки а в описі вона була