- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Найсмачніший для мене. Чудовий смак, гарно спакований, ще й приємний подаруночок поклали.
- Продавець Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 4200
Вкусно
- Продавець Бджоломед
З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Дуже смачний мед. Справжній.
- Переваги:
- Швидко відправили.смачно.
- Недоліки:
- Жодних.
- Продавець Бджоломед
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Мед сподобався, приємний на смак. Обслуговування теж приємне. Прислали маленький другий на пробу, все добре упаковане.
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець Бджоломед
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Покупаем тут разный мёд, а этот впервые. Мёд оказался очень вкусным и приятным, лёгким (почему-то именно так мы его оценили). Замечательный магазин! Процветания Вам!
- Продавець Бджоломед
З найкращими побажаннями, Бджоломед.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 14000
Здивувало, що ріпаковий мед трохи рідкий навіть у січні. Зазвичай ріпаковий кристалізується дуже швидко, за 1-2 тижні.
Загалом медом задоволені, смак приємний.- Переваги:
- Мед
- Недоліки:
- Трохи рідкий
- Продавець Бджоломед
З найкращими побажаннями, Бджоломед.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Всё окей
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Если товар супер. Недостатки отсутствуют
- Продавець Бджоломед
Дуже вдячні Вам за довіру!
з радістю чекаємо на нові замовлення!