Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір столових приборів Moltis 24 предметів, СТАЛЬ, Хамелеон в подарунковому кейсі LUX

Оцінка користувачів 5/5
  • Мелания К***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

супер набір гарно виглядає все сподобалось

• Продавець  vKarakUliLux

Мелания, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Дружина задоволена подарунком не дочекався щоб подарити на 14 лютого подарунок оцінила

Переваги:
    гарно виглядають
    • Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Остап Б***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набір столових приладів з покриттям Хамелеон вражає своєю естетикою та якістю. Прибори зручно лежать у руці, а після миття в посудомийній машині зберігають блиск.

• Володя Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Моя дружина зацінила гарні кольори, якісні предменти, думаю довго прослужать

• Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Зеновія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набір гарно виглядає, коштує своїх грошей, на столі я думаю буде ще краще дивитись

• Іван В***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набір столових приборів на 6 персон став чудовим доповненням до нашого столу. Прибори зручні у використанні, не ковзають у руці. Після миття в посудомийній машині не втрачають блиску.

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Гості зацінили прибори, дуже класно виглядає на столі

• Богдан
  • Ірина Т***

Дуже гарний набір

• Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня Ірина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Набір столових приборів Moltis 24 предметів, СТАЛЬ Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Уляна К***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Набір добре дивиться на столі, покупкою задоволена

• Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня Уляна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Дуже гарний вигляд! Рекомендую. Особисто я в захваті.

Переваги:
    Чудовий варіант для подарунку! Але я собі цей набір залишу, бо він чудесний!
    Недоліки: