Відгуки покупців про Ультраміцний Міський рюкзак SwissGear Bag 8810 33 л водовідштовхувальний USB-порт і аудіопорт AUX
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
відповідає ціні, гарна якість
- Переваги:
- міцний, дощовик в комплекті. Собачки на замках тримаються на місці не дуже кріпко, хоча це більше перевага, так як менший знос. 3.5 не тестувала, кому він зараз взагалі потрібний..
- Недоліки:
- зарядка від павербанку через рюкзак не швидка.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Зручний рюкзак. Продавця рекомендую: швидка доставка та актуальна ціна.
- Переваги:
- Ортопедична спинка, багато кишень
- Недоліки:
- Не має
- лідіяВідгук від покупця. Продавець: Vegaz
Крутий, шикарний рюкзак. Повністю відповідає фото. Якість перевершила очікування. Продавець відправив без жодних передплат. Чудова покупка
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Дуже якісна підробка бренду, рюкзак вмістовний є багато кішеній.
- Переваги:
- Блискавки працюють на відмінно
- Недоліки:
- Присутній запах
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Рюкзак хороший,багато карманів. Це саме те що я шукав
- ОЛЬГА Т***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Приїхав пом'ятий і з пошкодженим штекером для юсб
- СніжанаВідгук від покупця. Продавець: Vegaz
Вислали іншу модель, різниця у кількості кишень. Написала, у відповідь отримала вибачення та пропозицію повернення частини грошей. Погодилась, гроші перерахували відразу. Як рюкзак у використанні напишу пізніше.
- СніжанаВідгук від покупця. Продавець: Vegaz
Нормальний рюкзак
- Переваги:
- Майже все як заявлено, швидко відправили
- Недоліки:
- Дуже різкий і неприємний запах, в описі дві бічних кишені на блискавці. Таких не має. Є тільки кишені сіточки. А от інші б не завадили, але їх не має. Навіщо писати те чого не має? Або не те відправил
- Лідія В***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Не ультраміцний як написано. Продацю Vegaz аби продати . при повідомленні про тріснуту матерію на швах після місяця користування / фактично кілька разів/ продавець ніяк не відреагував
- Переваги:
- гарний вигляд
- Недоліки:
- через місяць потріскали шви
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Товар відповідає опису.
Дощовик в комплекті.
Зручний, топ за свої гроші. Швидко відправили. - Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Гарний та лёгкий.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Не має
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Якість хороша, відповідає всьому як на фото , я б навіть сказала дешево за такі хороші такий класний рюкзак . Є дощовик , все зроблено на совість . Дуже вмісткий . Багато різних карманів . Все продумано. Спасибі за товар . Задоволена на 200%
- Переваги:
- Бюджетний , якісний
- Недоліки:
- Не знайшла
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Хороший рюкзак, вместительный , на случай вылета заклёпки, легко подчинить, будет крепче, вставить пару болтов, под ключ на 10 болты дополнят красоту и стиль рюкзака !!! А так сам по себе нормальный рюкзак !!!!
- Переваги:
- Хороший
- Турист
Хочу тоже купить себе такой рюкзак. Ну фото и описание не соответствуют не как друг другу. Можешь скинуть фоток как реально выглядит рюкзак??? Побокам карманы на змейке или сетки , юсб на лямках, и хоть что-то ещё. Или короткое видео. Я буду очень благодарен. Думаю что и не только я.
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Удабная.
- Недоліки:
- Нет.
- Безымянная И***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Взагалому все влаштовує. Багато відділів. Зручний. Місткий.диьині в школу взяли. Єдине мене бентежить ручка. Вона крепка але чи витримає матеріал самого рюкзака до якого вона пришита. Ну це в нас всі книги там і він важкий. Сподіваюся витримає. А так то дуже гарний.
- Переваги:
- Гарний та зручний
- Недоліки:
- Не впевнена що витримає шкільні книги ручка)
- Владимир К***
,,невпевнена ,, до недоліків невідносять...як би невитримала і порвалась
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Vegaz
На третій день відпала закльопка з однієї сторони ручки. Поки що інших скарг нема.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz
Всім рекомендую якісний товар
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Немае