Відгуки покупців про Стабілізатор Real-El Stab Energy-500 Black

Оцінка користувачів 4.22/5
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

працює нормально, якщо скаче напруга, счьолкає доволі гучно.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    перших неділі дві воняє
  • Юрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупкою задоволений ,товар повністю відповідає опису. Купляв для котла Proterm jaguar 11. Ті хто пише про стабілізатор погані відгуки і каже що він не видає напругу з більшої до номіналу , можете подивитися моє фото і все буде вам зрозуміло.

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Недоліків немає
  • Еріка О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все добре. Працює файно. Купляли бо через скачки в напрузі згорів холодильник. До нового підключили вже стабілізатор, і проблем вже немає

• Дмитрий

Цей стабілізатор не розрахований на такі потужні прилади, як холодильник, тому може швидко вийти із ладу, адже холодильник на пікових потужностях перевищіє 500Вт (стабілізатор розрахований на 400Вт)! Рекомендую придбати для холодильника 1000-ну модель

• Анатолій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар не рекомендую, Практично стабілізатор нічого не стабілізує.

Переваги:
    Недоліки:
    Стабілізатор не стабілізує вхідну напругу, а видає на виході таку ж саму без змін. У мене весь час збільшена напруга у мережі на рівні 230-245 вт.
      Представник бренду

Анатолій Ображей, дякуємо за вибір REAL-EL. Згідно ДСТУ EN 50160:2014 пункт 4.2.2.1, всі сертифіковані в Україні електроприлади повинні працювати при напрузі 230В +-10%, а це складає 207В - 253В. і короткочасно при 230В+-15%. Точність стабілізації даної моделі стабілізатора з запасом до ДСТУ складає 230В +- 8% (211В -248В). Рекомендуємо ознайомитись з інструкцією користувача і впевнитись що стабілізатор працює коректно.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тиждень чекав на пункті видачі. Після включення невідомі шуми і не стабілізує. Понесу назад в пункт видачі, сподіваюсь повернуть гроші. Не рекомендую!

Переваги:
    Не помітив ніяких
    Недоліки:
    Не працює.
      Представник бренду

Виталий, це штатна робота стабілізатора, його вихідна напруга, ~230В ± 8 % (це від 211В до 249В). Якщо вхідна напруга в цих межах - показання можуть бути однаковими. Державним стандартом передбачено ±10% від номіналу (це від 207В до 253В).

• Александр Ф***
  • Олександр С***

Всё супер)))

• Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Svenmag

Чудовий.

• Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Такой себе стабилизатор, на выходе постоянные скачки, при входе 220 на выходе 240 или больше, а бывает при таком же входе 220 на выходе нормальные тоже 220. Вообщем ступенчатая регулировка не очень

Переваги:
    Что-то делает
    Недоліки:
    Не стабильный, бывает завышенный выход
    • Alex

Нагадує анекдот про мавпу й солоні банани :)

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже пристойна якість візуальна та на дотик, акуратне складання. Працює без проблем.

Переваги:
    співвідношення ціна - якість
    Недоліки:
    не виявлені
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар не відповідає заявленим технічним вимогам. Вхідна і вихідна напруга незмінна.

Представник бренду

Олександр Морковін, товар відповідає всім характеристикам. Це нормальна робота приладу. Його вихідна напруга ~230В ± 8%, це в межах 211 - 248 В.

• Копейченко А***

Купил сегодня но в другом магазине и решил сразу поделится впечатлениями. При проверке прибора в магазине и при работе магазина на генераторе он показал 225 на 225. При этом к нему не подключали ничего. Просто проверили питание. Но дома при постоянных перебоях света, он показал что при пониженном в сети 206 он стабилизирует и дает на холодильник 225. Отлично справляется со своими задачами, особенно при постоянных перебоях в сети электроэнергии.

• Сергій

Так, дійсно товар відповідає характеристикам заявленим виробником, але ніхто тут не вказує, що 90% всіх електроприладів працює від напруги що не перевищує 240В, яка є граничною!!! В даному випадку Вашому електроприладу при роботі з цим стабілізатором ,який може на виході видати навіть 245В прийдеться несолодко, і компенсувати вартість згорівшого пристрою вам ніхто не буде. Що говорити про китайський релейний стабілізатор в якого всього три реле на такий великий заявлений діапазон регулювання. Я і сам купив собі такий стабілізатор, в результаті кинув його подалі, щоб навіть на очі не потрапляв. При вхідній напрузі 202В спочатку він видавав 222-224В , а через 15хвилин видав 242В !!! Після чого цей ,,стабілізатор,, був вдало викинутий в кладовку і піде під продаж як б/у або на запчастини. А те, що в сусідньому посту писалось про те який він ,,чудо стабілізатор,, туфта, яку заливають самі ж продавці. PS: на майбутнє треба бути уважним, в характеристиках вказано 230+-8%... а це забагато для наших приладів!

• Кныш В***
    Продавець: Rozetka

Не рекомендую так как ждать прийдется пока его доставят долго и нудно

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Доставка
  • Анатолий К***
    Продавець: Rozetka

Таки работает. При напряжении близком к нормальному просто пропускает его через себя без регулировки. При пониженном нормально делает свою работу и со 180-190 даёт 220-230в.

Переваги:
    Очень компактный
    Недоліки:
    Надеюсь не выявятся.
  • Сергій В***

Ціна-якість на висоті.

Представник бренду

Сергій Вірста, дякуємо Вам за вибір продукції REAL-EL, раді, що стабілізатор Вам сподобався, бажаємо приємного користування.