- Финей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Жовтий
В тому році я купила таку сукню та синю. Сукня дуже сподобалася, яскравий колір, легка, не відчуваєш її на собі в спекотну погоду, не дивлячись на те, що вона не з натуральної тканини. Носила я ці сукні з задоволенням. І зараз я дуже жалкую, що в мене їх не стало, війна і всі улюблені речі залишилися в моєму рідному Маріуполі . Жіночки, беріть ці сукні, носить, не пожалкуєте.
- Переваги:
- Легка та яскрава сукня, ціна
Відповідає
- Петрова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Просте, заказала на розмір більше, а потім начиталася відгуків, думала, що буде велике. Мені подобається саме тим, що воно вільне. З тоненьким ремнем взагалі супер. Тканина синтетична, але на море чи відпочинок ідеально.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Гірчичний
Дуже задоволена покупкою, колір як на фото, розмір s- підійшов ідеально, тканина дуже приємна на дотик.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Оливковий
Дуже гарна, яскрава та вільна сукня, для тих хто любить оверзсайс.
Відповідає
- Сур И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
На 46 как раз S, длина при росте 1,67 за колено немного. Ткань не просвечивается, но и не плотная, как писали ранее. Не линяет сильно, чуть-чуть.
- Переваги:
- Глубокий цвет, пошив -разлетайка
- Недоліки:
- Не нашла
Завелике
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
Украинский размер ношу 54-56, платье взяла L - село отлично. Красивое, легкое, скрывает недостатки.
- Переваги:
- Скрывает недостатки, красивое
- Недоліки:
- пока не обнаружились
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Жовтий
Лёгкое, летнее, яркое, комфортное.
Немного просвечивает, но совсем чуть-чуть, не критично.
Ношу м-l. Но в данном случае заказала s и не прогадала.- Переваги:
- Лёгкое, летнее, яркое!!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Жовтий
Платье на лето отличное, цвет как на фото, яркий
- Переваги:
- Материал легкий
- Недоліки:
- Немного не угадала с размером
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Платье лёгкое, для жары самое то. Я его стирала, заворачивала в полотенце, оно отдавало воду и можно надевать) Для не ответственных мероприятий на лето отлично подойдет
- Переваги:
- Легко стирать!)
- Недоліки:
- Оверлок по подолу, а не подшито
Відповідає
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Лёгкое летнее платье на море
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Жовтий
Простое и в то же время симпатичное летнее платье. Материал немного электризуется. Цвет яркий, как на фото
- Нила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Темний синій
Платье хорошего качества, легкое.
- Зоя Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5XL. Колір: Темний синій
Все достоинства описаны выше. Я довольна.
- Переваги:
- Очень удачный пошив, ткань лёгкая, худит. Очень понравилось. Большое спасибо Розетке за быструю доставку.
- Таня С***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Синій
Платье понравилось.Красивое,лёгкое.Взяла Л.В пройме по груди хорошо.У меня примерно 50.Перед этим заказала ХЛ.Но сказали-нет в наличии.Вот думаю теперь: свободнее смотрелось бы наверное лучше! Больше разлетайка!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Наличие актуальных размеров
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Все дуже добре. сукня сподобалась
- Юлия Н***
Підскажіть, будь ласка, плаття не маломірить? Чітко підходить по розміру?
- Ольга Г***
соответствует размеру
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій
Платье супер, на мой 50 размер взяла М, идеально подошло. Лёгенькое, на жаркое лето супер. Пошив, качество Всё отличное. Спасибо.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Синій
Отличный сарафанчик, цвет насыщенный, летний. Большемерит хорошо, на мой 52-54 нормально сел ХL. Правда на высоких наверное смотрелся бы лучше, но это мелочи. Покупкой, а еще и по акционной цене, очень довольна.
- Переваги:
- Цвет фасон
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Жовтий
Гарне легке літнє плаття
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 5XL. Колір: Бордовий
Класна сукня. Матеріал щільний, приємний до тіла, не мнеться. Якісне фарбування тканини, колір не вимивається.
- Переваги:
- Не мнеться.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- РАКИТИНА Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Червоний
Согласно описания
- Ботнарь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5XL. Колір: Червоний
Платье понравилось, доставка быстрая, спасибо)
- Переваги:
- Не смотря на невысокую цену очень не плохо село, на каждый день самое оно)
- Недоліки:
- Есть немного торчащих ниток, но не критично
Завелике
- Тамара М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Гірчичний
Платтячко легеньке і приємне до тіла.
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Червоний
Дуже задоволена ! На ціну по Акціі можна купувати різноманітих кольорів. Приємне до тіла, гарного покрою - "квітка, що летить"
- Переваги:
- Виглядає фантастично яскраво і по літньому! Придає гарного настрою
- Недоліки:
- завеликі пройми
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Оливковий
Сукня дуже легка, тканина приємна на дотик, гарний колір, розмір не відповідає розмірній сітці: на свої параметри 98/70/98 взяла S, сіла доволі вільно, але під пасок виглядає достойно.
- Переваги:
- Легка, приємний колір
- Недоліки:
- Розмір не відповідає розмірній сітці
- Марьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бірюзовий
Отличное платье, очень приятная ткань.
- Переваги:
- Всё отлично
- Дорогавцева Н***Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Темний синій
Маме понравилось, лёгкое и удобное
- Переваги:
- Платье прекрасно
- Недоліки:
- Редко появляется в продаже
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Темний синій
удобно в носке, красивый цвет
- Переваги:
- красивый цвет, удобное
Відповідає
- левченко в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5XL. Колір: Бірюзовий
Легкое летнее платье нежного голубого цвета,однотонное!!!,фасон скрывает недостатки фигуры.Слегка просвечивается,но не критично.
- Переваги:
- цвет, акционная цена
- Недоліки:
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Жовтий
Платье отличное. Очень легкое и воздушное. Как раз для жаркой погоды. Что важно- не мнётся. Но цвет не такой. Скорее горчичный. Но я все равно взяла из-за удобства. Взяла на размер меньше
- Переваги:
- Легкое и приятное
- Недоліки:
- Цвет не соответствует фото
- левченко в***Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Темний синій
отличное летнее платье по хорошей цене
- Переваги:
- цвет, акционная цена
- Оля Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Жовтий
Платье отличное, только цвет не жёлтый а ближе к оранжевому,
- Недоліки:
- Не тот цвет
- Віра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
На 54 брала XL. Ориентировалась по отзывам. Село хорошо.
- Переваги:
- Скрывает недостатки фигуры. Стройнит.
- Недоліки:
- Большемерит
- Зоя Л***Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Темний синій
Спасибо захороший товар!
- Переваги:
- Платье понравилось, пошито аккуратно, красивый цвет, легкое и, что очень хорошо, не мнется. Покупкой оставалась довольна. Розетке спасибо за быструю доставку.
- Недоліки:
- Ношу с удовольствием, недостатков нет.
Відповідає
- Эльвира Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Темний синій
Всем рекомендую!
- Переваги:
- Супер, очень понравилось !!! Легкое, почти не мнется, для лета то что надо.
- Инна М***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Гарна сукня
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5XL. Колір: Жовтий
спасибо пришло вовремя я в восторге всем понравилось заказывала 5
- Переваги:
- яркость и качество