Картка Rozetka

Відгуки покупців про Автомобільний прапор України з тримачем без герба 45х30 см, Автопрапор із кріпленням на флагштоку на скло машини аксесуар для автомобіля комплект 2 шт Kayfovo K45-30

Оцінка користувачів 4.68/5
  • Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Отримав те, що хотів. Якість хороша. Доставили швидко. Можу рекомендувати продавця

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купував, дуже задоволенний, швидко доставили, гарна якість.

• алена в***

все пришло отличного качества

Переваги:
    Прапор пришел как на образце ,отправка быстро ,обслуживание супер
    • Продавець  Lemeshop

• Єгор
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Файний прапор, на машині виглядає дуже круто

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Якість дуже погана і не відповідає опису. Почав рватися вже через 20 км пробігу по місту

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Автомобільні прапори створені для використання на помірній швидкості, оскільки сильний вітер та високі навантаження можуть впливати на їхню довговічність. Ми особисто тестували понад 20 прапорів, проїхавши більше 2000 км, і за правильного використання проблем не виникало. Важливо правильно встановлювати прапор: Використовуйте його на швидкості до 50-60 км/год, щоб уникнути надмірного навантаження на тканину. Переконайтесь, що кріплення надійно зафіксоване, а прапор не зачіпає кузов чи інші деталі авто. Якщо прапор був пошкоджений під час транспортування або при встановленні (наприклад, ослаб шов чи нитки), це могло вплинути на його міцність. Якщо у вас виникли проблеми з товаром, зв’яжіться з нами – ми обов’язково допоможемо знайти рішення!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Те , що треба, аби прикрасити аато на державні свята.

Переваги:
    Хороша якість тканини, надійне кріплення

• Данілічева О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже задоволена якістю і товару, і обслуговуванням!
    Залишаю фото (замовляла не в машину, а на терасу. Гріє душу наш прапор!)
    Все супер, рекомендую)

Переваги:
    Якість, ціна

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Прапор хороший, добре тримається при кріпленні.

• Анатолій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все чудово, навіть з рейлінгами тримається. Слава Україні!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Анатолій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування) Героям Слава!

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудовий прапор. Отримав те, що хотів. Використовую не на авто, але саме такий формат мені підходить.
    Дякую продавцю!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Богдан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Герман
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Відмінний прапор. Якість чудова. Я думала, правда, що він менший буде.

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Герман, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Товар якісний, хоча мені і не підійшов за розмірами, бо надто великий, а я хотів прапорець на антену. До товару питань нема. Але мені аж 2 менеджера діставали, щоби я залишив відгук. Друзі, це для мене дрібничка, менше 100 грн, я маю право на спокій. Але через нав'язливість ставлю нижче оцінку і напевно не хочу нічого купляти більше у цієї компанії :(

Переваги:
    Якісний, але завеликий як на мене
    Недоліки:
    Нав'язливість менеджерів, які двічі писали мені і просили залишити відгук!
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Владислав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Бичик І***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все добре,товар якісний та кваліфікований менеджер.

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

все добре зшито. за цю ціну непогано виглядає

Переваги:
    все супер
    Недоліки:
    не побачив
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Олег, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Марченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Доброго дня! Хочу подякувати продавцю за якісні прапори, надійне кріплення, яскраві кольори та бистру доставку!З Хмельницького до Київа була сама красива машана!

Переваги:
    Доброго дня, якісні прапори, надійне кріплення,яскраві кольори.З Хмельницького до Київа була сама красива машина! Дякую продавцю за бистре обслуговування! СЛАВА Україні!
    Недоліки:
    Не побачили
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Христина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Товар доставили швидко, тканина якісна, міцно тримається

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Христина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Лидия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Жах! Це не те, що ми замовляли! Забирав замовлення чоловік, поспішав, тому на пошті не передивився. Вдома нас очікував сюрприз у вигляді малюсінького прапорця з тканини сумнівної якості!
    Дитина дуже засмутилась, бо саме для нього замовляли товар...Зіпсований час та кошти...Прапор мав бути 45/30!
    Вже на такому людей дурити - СОРОМ!

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Одні суцільні недоліки
    • Продавець  Lemeshop

Шановна Лідія. Ми дуже вибачаємося але людина помилилася на складі і ми її обовязково покараємо. Вам сьогодні було відправлено прапор який ви замовляли і подарунок у вигляді вибачення.

• Лидия Л***

Представник магазину зв'язався дуже швидко! Всі непорозуміння з'ясували, і сьогодні ми вже отримали посилку з прапорами, які й справді належної якості та заявленого розміру! Дитинка задоволена, дякую!

• Владислава К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Классный флаг, спасибо что быстро отправили
    Уже установили в кабинет в офисе!

• Продавець  Lemeshop

Доброго дня. Шановна Владислава, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та відгук). Приємного користування.

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Cпасибо за отличный флаг и быструю доставку! Как всегда все вовремя и качественно!

• Продавець  Lemeshop

Доброго дня. Шановний Максим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та відгук) Приємного користування.

• Роман Т***

спасибі, швидко отримала товар
    все подобається

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже сподобався прапорець, зручно що кріплення не присоска, а затичка, тому не залишатиме слідів. Усе прийшло вчасно, спасибі

• Діана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

потрібний атрибут у наш час, за хорошою ціною взяла, спасибі!

• Анатолий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Одна з вигідних цін, одразу доставили. Товар супер!

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купували українську атрибуту в офіс, за ціною дуже класно і за якістю теж. Скоро закупимо побільше, спасибі Розетка, як завжди швидка доставка

• Владіслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Відмінна якість, можу рекомендувати до покупки!

Переваги:
    Зручно і недорого
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Відмінний якісний прапорець, з доставкою все швидко. Дякую!