- Сухонос Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Дочці подобається
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Не взяв дитяче світле волосся. Лише легкий неоднорідний світлий відтінок
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Тримається на світлому волоссі досить довго,легко наноситься,колір світліша з кожним миттям голови.Іде як тонік.
- Переваги:
- Іде як тонік для світлого волосся,краще підходить блондинкам.
Ганна, дякуєм Вам, що обрали наш продукт та поділились досвідом. Приємного користування!
- Бондаренко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Вряд-ли это средство шампунь.Это тоник,на светлый блонд берется розовым за 5 минут.для оттенка смешиваю с обычным шампунем и через минуту смываю.
- Переваги:
- Цвет насыщенный
- Недоліки:
- Это не шампунь в привычном понимании
Так Олена, Ви праві, TIN Color це не шампунь у звичному рзумінні. Головна задача цього продуктк саме тонувати волосся, а не очищувати шкіру голови. Дякуєм Вам, що спробували та поділились досвідом.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Експериментую змішуючи тон Полуничний сорбет 10/65 та Шоколадна глазурь 5/7 і добавляю до краски блонд коли підфарбовую коріння, результат цікавий, тримається біля місяцю.
- Переваги:
- добре тримається
Олена, вдячні Вам за гарний відгук та досвід у користуванні. Вдалих експерементів!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
рекомендую всім
- Переваги:
- колір держиться дуже довго
- ИринкаПродавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Покупала разных фирм, этот ни чем не уступает дорогим. Прокрасил пряди в насыщенный цвет, красноватый на моих волосах вышел. Буду покупать другие оттенки. Рекомендую к покупке, использовать только аккуратно- долго смывается с ванны))
- Переваги:
- Объем. Цена.
- МикаПродавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Хороший цвет и запах. Хватает баночки на долго.
- Переваги:
- Цвет держится долго.
- Недоліки:
- Долго мыть ванну после использования)
- ЛиляПродавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Покупала для дочки 3 цвета - клубничный самый красивый, яркий, держался дней 10!
- Переваги:
- Самый лучший!
- Оля
Приєднуюсь - цей колір дуже класний. І тримаєтьсядосить довго.