Відгуки покупців про Туалетний столик з шухлядою та дзеркалом ширина 70 см висота 162 см білий
Є в наявності
- Іванна М***Відгук від покупця. Продавець: Riflessione. Колір: Аляска. Ширина: 70. Глибина: 40
Стіл по параметрам згідно опису.
Неякісна фурнітура на шухляді,
Купували нову так як ця при установці розвалилася ( було прикро).
Лампи потрібно купувати окремо.
Загалом стіл хороший,складається легко.- Переваги:
- Складається легко
- Недоліки:
- Дуже погана фурнітура на шухляді.
- Продавець Riflessione
Дякуємо за ваш відгук!
Ми використовуємо надійні та перевірені роками телескопічні направляючі. Навіть якщо застосовувати фурнітуру топових світових брендів — під час складання все одно важливо встановлювати направляючі обережно та строго згідно з інструкцією. Тоді шухляда працюватиме довго та бездоганно. Ми розуміємо, що складання меблів процес відповідальний, тому допомогаємо відео інструкцією.
У будь-якому випадку запасні частини завжди є на нашому складі. Якщо виникли труднощі або потрібна допомога — обов’язково звертайтесь, ми швидко підтримаємо та допоможемо вирішити питання.
- Емілія М***Відгук від покупця. Продавець: Riflessione. Колір: Аляска. Ширина: 70. Глибина: 40
Доброго дня. Лампи окремо купувати? У вас є в наявності?
- Продавець Riflessione
Лампи купувати окремо, головне цоколь Е14 !
- Крістіна Б***Відгук від покупця. Продавець: Riflessione. Колір: Аляска. Ширина: 70. Глибина: 40
Шикарний столик, швидка доставка, все, що зазначено в описі відповідає дійсності. Дякую!
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Riflessione. Колір: Аляска. Ширина: 70. Глибина: 40
Чудовий товар все сподобалось
- Переваги:
- Швидка доставка, легко збирається
- Недоліки:
- Не має
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Riflessione. Колір: Аляска. Ширина: 70. Глибина: 40
Дякую велике такий зручний столик,він дуже классно вписався у кімнату,я в захваті!!!!
- Переваги:
- Збирається швидко,усе зрозуміле,зручно
- Недоліки:
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Riflessione. Колір: Аляска. Ширина: 70. Глибина: 40
Чудовий стіл)
Швидка відправка
Дякуємо- Переваги:
- Розмір чудовий - не великий та вмісткий
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Наталія С***
Скажіть, будь ласка, скільки вам коштувала доставка? Ще не знайшли недоліки?