- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: NixiShop
Не покупайте - 3 цикла заряда/разряда и 1 из 4 аккамов уже сдох и не берет заряд!!! За такие деньги пихать такое - это некрасиво
- Переваги:
- Недоліки:
- 1 из 4 аккамов сдох через неделю
- Продавець NixiShop
Доброго дня. Нажаль, ні батарейки, ні ноутбук - ніщо в цьому світі не застраховане від можливості браку чи збою. Ви б могли звернутися до нас по заміну у такому разі, таке рідко, але буває. Дякуємо вам за відгук, і приємного дня.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: NixiShop
В комплекті прийшов шнур для одночасного заряджання лише 2 батарейок . . Хоча в описі товару вказано що шнур на 4 батарейки .
Чому так ?- Продавець NixiShop
Доброго дня. Скоріш за все, помилилися на заводі. Якщо потрібно буде, ми можемо вислати запасний дріт на 4 роз'єми.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: NixiShop
Придбав спеціально для млина для спецій, так як для цього потрібні одразу 4 батарейки і купляти кожен раз нові зовсім не вигідно. Доволі швидко заряджаються і тримають довго заряд. Дякую за швидку доставку.
- Христина Ч***Відгук від покупця. Продавець: NixiShop
Купила різного розміру, отримала і одразу всі зарядила, поставила в мишку, пульт до телевізора, пульт до кондиціонера і в капучінатор. За 2 місяці ще жодну не довелось підзаряджати. Я дуже задоволена!
- Переваги:
- Заряджаються швидко, вистачає на довго.
- Недоліки:
- не знайшла
- Галина Я***Відгук від покупця. Продавець: NixiShop
Замовила 8 батарейок.Рдин раз зарядила добре,другий раз -уже одна згоріла,третій-друга батарейка згоріла.Жах
- Переваги:
- Недоліки:
- Жах,
- Продавець NixiShop
Доброго дня. Доволі дивно, бо за весь час продажів ви перий покупець, у якого згоріли батарейки, хоча ми і самі вже рік користуємося ними. Можливо, проблема в тому, що саме ви з ними робили (може у вас потрапила вода в порт, чи ще щось трапилося), але наразі це перша і єдина скарга, що ми отримували на цей товар.
- Артур Ц***Відгук від покупця. Продавець: NixiShop
Покупка яка зекономила значну кількість грошей. Відправили швидко. Обслуговування супер