Відгуки покупців про Накидки на геймерське крісло, з натуральним наповнювачем. Game-12G-111. Чорна.

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Кирилл Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Купил такую накидку на своё кресло Anda Seat Kaiser 4Xl , и так как я достаточно габаритный парень то накидка оказалась бесполезной, увы.

Переваги:
    Фиксация на кресле качество изготовления.
    Недоліки:
    Скрадывает колоссальное количество места на кресле, очень твёрдая я вам скажу там гречка да и постоянный запах этой гречки, ну я вся }|{**a в решёточку после долго сидения(
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Якісна тканина і гарно наповнено.

Недоліки:
    На чорному фоні дуже помітною стає пилюка, що накопичується в щілинах, доводиться частіше пилососити.
  • Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Чудовий товар. Суперово підходить для літа, не так жарко сидіти на шкіряному кріслі.

Переваги:
    Легка, зрозуміла установка на крісло. Хороша якість.
  • Коваль Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

нормальные накладки что бы не сидеть на голове а сидеть на пятой точке)Выравнивает спину.

Переваги:
    нормально
  • Тру Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Топова тема всім рекомендую. Кріпиться файно і виглядає класно, ніби це саме крісло так і задумано. Сидіти стало набагато зручніше, ще й масажує сраку, що дуже важливо якщо по 10 годин сидиш за компом працюючи з дому. Спині теж приємно, воно таке плотне, але прям гарно підтримує. Просто небо і земля ніби нове ортопедичне крісло, відчуття божественні, тепер ніколи з крісла не встану можна в ньому жити 10/10 купуйте і не пожалкуєте. Якість дуже висока, не якась фігня з ганчірки з аліекспресу а прям нарні матеріали. Ще й ціна класна, український виробник. Беріть не роздумуючи.

Переваги:
    Зручно, масаж попи, підтримка спини, ортопедичне крісло.
    Недоліки:
    Чому ніхто не розказав мені про це раніше?????
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Якісна накладка. Для мого крісла Anda Seat Kaiser 3 XL підійшла ідеально.
    Сидіти зручно. Кріплення накладки до крісла виглядають надійними.

Переваги:
    Зручність монтажу, зручність у використанні, якісні матеріали
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT

Дууууже зручні накидки, дійсно приємно на них сидіти, міцненьки та добре тримаються на кріслі, не ковзають, не ковзаєш по шкіряному кріслу й сам, спина завдяки ним дихає. Отримав швидко, менеджер зв'язався ще швидше. В цілому дуже задоволений покупкою й вдячний за гарний сервіс. Все супер )

Переваги:
    Чудова якість, швидке отримання, вічливий менеджер
    Недоліки:
    не бачу