Відгуки покупців про Карти таро Наслідків After Tarot
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Етномаг
Просто Вау! Просто знахідка для доповнення класичного Таро по Уейту. Для новачків або тих, хто тільки починає вивчати систему, я б іх не рекомендувала. Дуже цікаве осмислення, аркан The Lovers чого вартий. Приємно тримати іх, відчуваю, що вони з характером. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Незвичайні
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Етномаг
Очень удобные в руке
- Переваги:
- Картон крепкий
- Ярослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Етномаг
класна колода, якісна за свою ціну, є інструкція
- SabodaВідгук від покупця. Продавець: Ezolend
Неймовірна англомовна колода Radiant, кольори та якість на вищому рівні. Окрема подяка власниці магазину, пані Наталії, за приємний телефонний дзвінок, несподіваний подарунок та особливу жіночу турботу під час збирання посилки. Приємно мати справу з такою привабливою та серйозною жінкою, яка знає свою справу. Карти вже на Моєму столі, прорахунок підсвідомості активовано. Мої найкращі рекомендації.
- Продавець Ezolend
Дуже приємно. Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Нам теж приємно спілкуватися з людьми які цінять як свій так і чужий час. Чекаємо за наступними колодами, вони у нас всі на вищому рівні.
- анна к***Відгук від покупця. Продавець: Ezolend
все супер!! пришли быстро, продавец ответил сразу. сами карты хорошо лежат в руке, качество картинки тоже порадовало)
- Переваги:
- есть
- Недоліки:
- отсутствуют
- Продавець Ezolend
Дуже дякуємо за відгук, для нас чудово комбо, коли і нашою роботою задоволені і колода до смаку
- Яр Д***Відгук від покупця. Продавець: Arcana
якісні карти, друк, упаковка
- Переваги:
- можна колдувать
- ЛізаВідгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Непогані варіант для того, щоб спробувати колоду. Якість друку хороша, але карти скоріш не з картону, а з плотного паперу. Довготривале постійне користування можуть не витримати.
Карти англійською, інструкція російською- Переваги:
- Якість друкованого малюнку
- Недоліки:
- Тонкі
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Ezolend
Шикарная колода карт!
Подарила на подарок,человек очень обрадовался и сразу же подружился с этой колодой.- Продавець Ezolend
Дякуємо. Дуже приємно, що все сподобалось. Чекаємо за іншими колодами, вони не меньш цікаві.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Замовила дві колоди. Карти відповідають опису. Дякую.