- Журбенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер!!
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Усе підійшло.
Представник брендуКористуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обрали INTEX
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Долго ждала отправку
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- ЮраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість підстилки норм, побачимо, як буде на ділі
Представник брендуВелике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оце друге діло, з підстилкою стало краще, доставили вчасно, дякую!
- Недоліки:
- ніяких
Представник брендуВелике спасибі за Ваш захоплюючий відгук! Ми пишаємось тим, що змогли зробити Ваш відпочинок особливим. Дякуємо Вам за вибір нашої продукції та сподіваємось продовжувати радувати в майбутньому.
Дякуємо за довіру
Ваш INTEX
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підстилка прийшлась у нагоді, доставили швидко
- Переваги:
- ціна/якість
- Недоліки:
- ні
Представник брендуМи раді, що Ваш досвід користування нашим продуктом виявився таким приємним, як ми його і замислювали. Ваша увага до деталей та висока оцінка стали для нас справжнім подарунком. Ми готові продовжувати прагнути до досконалості та створювати для Вас максимально комфортні умови використання.
Дякуємо за ваш вибір та довіру, і обіцяємо підтримувати високі стандарти якості.
Ваш INTEX
- Роман І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість дуже низька
- Переваги:
- Не значні
- Недоліки:
- Тонкий
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую вчора замовила сегодня забрала заказ. Все дуже швидко. Завтра будемо пробувати.
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Очікувала зовсім друге побачити. Як для мене то це звичайний тен .
- Уляна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Велике дякую, все супер
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лайфхак: це сама проста поліпропіленова агротканина, яку знайдете у відповідному розділі магазину - під потрібний для Вас розмір, та обравши самостійно колір та щільність, тут ви платите виробнику за бренд.
- Переваги:
- Свою функцію виконує