- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: КЕТ
Поки все гаразд,робить ,знищує,
- Переваги:
- Нормальна,адекватна ціна.
Розмір для магазину -те що треба. - Недоліки:
- Це стосується всіх таких знищувачей-тріск і підгорання мух ,великих . треба звикнути
- Євгеній А***Відгук від покупця. Продавець: КЕТ
Шикарний апарат, за одну ніч винищив всю популяцію летючих комах в хаті. Тепер лише періодично добиває новоприбулих. Мабуть найкорисніша моя покупка цього літа
- Переваги:
- Лупить краще за ППО
- Недоліки:
- Не збиває шахеди
- Іван Ц***Відгук від покупця. Продавець: КЕТ
Пекельна машина лупе все потрапляє в неї,конструкція дуже гарна.
- Переваги:
- Потужна,надійна,недорога
- Недоліки:
- Гучно
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Знищує все як треба. Використовується в підземному паркінгу, якій працює як укриття під час повітряних тривог (тобто приміщення з площею, значно більшою за те, що написано в паспорті). Комахи жити заважали навіть більше за шахедів. Маленька лампочка на 5Вт не працювала зовсім.
Цим приладом знищили майже всіх комах.
Трохи гучно, коли прилітає щось велике.
Вмикається по таймеру з 18 до 7 ранку (таймер окремий). Перший тиждень працювало цілодобово.
До цього палили спіралі від комах. Результат був гірший (тут виграш в систематичному використанні, тобто навіть тоді коли в сховищі нікого не було прилад працював).- Переваги:
- Воно дійсно працює!
- Недоліки:
- Вимикач та дроти у горі. Застібка не зручна. Тобто треба встановити інший карабін, бо для чистки треба все знімати.
- Сыч Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Двоякое впечатление. Она эффективна, но действует лишь на насекомых, которые летят на свет. Покупалась для борьбы с пищевой молью, она ее щелкает, когда моль туда влетит, но саму моль этот свет не особо интересует - может сидеть рядом и не лететь в лампу. Зато каких-то незаметных мошек перещелкало несколько тысяч, а я и не знала, что они у меня водятся. Комаров должно тоже привлекать, по идее, но у нас их полторы калеки за лето, поэтому точно сказать не могу. Кого эта лампа просто примагничивает - это ночных бабочек! Закрывайте окна, они на свет прямо ломятся, когда лампа работает, обсядут окно, а особо крупные мотыльки аж в окно бьются.
Также при контакте с насекомым довольно громкий электрический разряд, так что спросонья можно и кирпичей отложить.
Видела такого плана лампы в супермаркетах, висят в торговых залах, так что вещь все же полезная.- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не всех насекомых привлекат
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: TheTop
Працює відмінно як і проти мух так і від комарів.
- Переваги:
- 100% результат.
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: TERMIT
Дуже потужна штука . Аж занадто. Мухи майже вибухають . У цьому є проблема , вночі коли вона максимально продуктивна - спати неможливо. Стріляє як електрошокер
- Переваги:
- Потужна
- Недоліки:
- Дуже гучно тріщить коли муха попадає , навіть мошка маленька стріляє як електрошокером
- В'ячеслав Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Больше наверно подойдет для кухни чем для улицы. На улице смысла от нее нет, жабе раптор и то отпугивает комаров на улице, а эта просто их убивает.
Если бы они все летели на нее, а так нет, комары летают, мухи летают, некоторые может ошибочно садятся на нее и умирают.- Переваги:
- Большая
- Недоліки:
- Бесполезная на открытом воздухе
- Давидов Ю***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Лампа працює, від дрібненьких мушок чути лиш тріск, жирні бомбовози аж запах йде. З недоліків - відсутнє кріплення ланцюжок що є на малюнку, і лампи не лед а люмінісцентні. Ну і запаковано було від слова ніяк, упаковка пошарпана - роздерта.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не лед.
- АПВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволенний цим прибором
Лампи дійсно приманюють комах
с комарами справляється легко
на відміну від більш дешевих аналогів, на які кошмари просто не летять
також з метеликами мошками
та хрущами( за пів години штук 40 хрущів вбила)
але потрібно слідкувати
якщо комаха здоровенна то може прилипнути до сітки і жаритись на ній
то потрібно щіточкою прибрати щоб не смерділа- Переваги:
- зі своєю роботою справляється на 100%
- Недоліки:
- при знищенні комах лунає звук як від запальнички на пьєзоелементі
якщо у вас дикі сусіди їм це може заважати
- Вероника И***Відгук від покупця. Продавець: Velka_Shop
рекомендую і саме таку
- Переваги:
- трощить всіх негідників ))) кухня вільна
- Недоліки:
- не знайдено )
- Илья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Упаковка була пом'ята, одна лампа розбита! Так як, я перевірив товар після оплати повернути його не вдалося!
Перевіряйте, якщо працює то сплачуйте.- Переваги:
- комах вбиває
- Недоліки:
- Пошкоджена упаковка
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: AmiD
Не знаю як воно буде працювати, але товар вже приїхав з пошкодженням. Розетка з кожним разом стає гірше і гірше. Так марно в я ще ніколи не витрачав гроші.
- Переваги:
- Поки не відчув
- Недоліки:
- Збіднів на 1300₴
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: zakupu
Со своей задачей справляется, рекомендую к приобретению )
- Переваги:
- Цена / качество
- Недоліки:
- Ну если можно назвать это минусом , громко мух и прочее убивает
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Premium Price
Крута штука за 1000 грн . Відпрацює кожну копійку