Відгуки покупців про Кімнатні шкіряні тапочки LuckLine 40200 чорні відкриті розмір 40 (26см)

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Родион Б***

Якісні. Шкіра!

• Продавець  Life Style

Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобалася модель від українського виробника. Бажаємо комфортного сезону!

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 41

• Відповідність фото

Пользуюсь два дня.Визуально тапочки сделаны качественно. Размер в размер, на узкую ногу. Есть сомнения что нижняя часть (стелька) из кожи, а это самое важное. Время покажет.

• Продавець  Life Style

Дякуємо за зворотній зв'язок. Дана модель шкіряних тапочок користується неабиякою популярністю серед покупців в останні декілька сезонів. Верх та устілка виготовлені із натуральної шкіри, кантик - із штучної шкіри. Сподіваємося, що Ваше позитивне враження не зміниться впродовж використання і Ви залишитеся задоволені покупкою. Бажаємо комфортного сезону!

• Костянтин П***
    Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 45

Все добре. Товар нібито якісний (але об'єктивно покаже час), капці легкі, шкіра м'яка, розмір відповідає заявленому.

Переваги:
    Ціна/якість безоплатна доставка
    • Продавець  Life Style

Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді, що Вам сподобалася модель від українського виробника. Сподіваємося, що Вам буде комфортно та взуття прослужить довго. До нових замовлень!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 41

Класні капці, брала 41 розмір на стопу 27 те, що треба. М'які, шкіра глянцева теж м'якенька. Буде добре на широку ногу, в мене трохи вільні вони.
    Коротше кажучи, можна брати, ще й ціна хороша.

Переваги:
    Гарний вигляд
    Мінімалістичний дизайн
    Натуральна шкіра
    Легкі та гнучкі
    Повномірні
    Адекватна вартість
    Недоліки:
    Для мене жодного
    • Продавець  Life Style

Дякуємо за зворотній зв'язок. Дійсно, модель повномірна по розміру, по об'єму підходить радше на стандартну ногу. Раді, що Вам сподобалася взуття від українського виробника. Бажаємо комфортного сезону!

• Родион Б***

Якісні

• Продавець  Life Style

Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді, що Вам сподобалася модель. Бажаємо ще більше вдалих покупок у майбутньому!

• Павло Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 42

Тапочки, супер!
    Отличное качество!

• Продавець  Life Style

Дякуємо, що позитивно оцінили дану модель. Маємо надію, що взуття буде комфортним та прослужить Вам довго. До нових замовлень!

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 43

• Відповідність фото

За таку ціну найкраще з того, що пропонується з натуральної шкіри. Покупкою задоволені.

Переваги:
    Легенькі, натуральні
    Недоліки:
    не виявлено поки (ще не користувались, лише сьогодні забрала)
    • Відповідність повноті

Середнє

• Відповідність розміру

Відповідає

• Станислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 44

• Рекомендуєте даний товар?

При купівлі продавець запевнила, що капці шкіряні. За місяць капці зносилися, виявилося, що виготовлені з дешевого шкірзаму.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Втратили гарний вигляд за місяць
    • Відповідність повноті

Широке

• Людмила Д***