Відгуки покупців про Інтенсивний зволожуючий гіалуроновий набір доглядової косметики для сухої, чутливої та зневодненої шкіри обличчя "Hydro Boost". Подарунковий набір 2 в 1: активна зволожувальна сироватка + зволожуючий крем із сечовиною, гліцерином і вітамінами (112501)
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Гарна продукція
- Продавець Natural Eco Shop
Тетяна, щиро дякуємо Вам за довіру та вибір нашого бренду - приємно чути, що обраний набір засобів для догляду за обличчям Вам сподобався
Бажаємо лише позитивних вражень від використання та помітних результатів
Бережіть себе та своїх близьких
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Дуже довго шукала такий склад сироватки в різних магазинах, і рада, що знайшла саме цей) Сироватка приємна, класно зволожує, не стягує шкіру. Крем неочікувано легкий, спочатку планувала його наносити лише на сухі ділянки обличчя, але він і для жирних ділянок підійшов і добре відчувається, не скатується.
- Переваги:
- Сироватка добре зволожує, крем легкий, приємний аромат
- Продавець Natural Eco Shop
Аліса, дякуємо Вам за вибір, замовлення та приділену увагу для написання такого детального відгуку
Приємно чути, що якість засобів Вам сподобалася, а ефект від їхнього використання порадував.
Приємного та ефективного використання Вам
Бережiть себе та близьких
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Чудовий набір. Прекрасно зволожує суху шкіру. Особисто я змішую сироватку з кремом і наношу на шкіру.
- Переваги:
- легка текстура, малий розхід матеріалу
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець Natural Eco Shop
Ірина, дякуємо Вам за довіру та замовлення, а також відгук
Нехай подальше використання приносить лише приємні враження та відчутний результат
Спасибi Вам за Вас!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Приємно вражена ціною та якістю. Гарна текстура, не має відчуття липкості, не скочується після нанесення. В зимній період гарно зволожує.
- Переваги:
- Якість, ціна, швидка доставка та пакування
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Дуже вдячна за цю красоту
Сироватка та кремчик супер сподобалися, такого приємного зволоження моя шкіра ще не відчувала
Пишаюся тим, що це український бренд
І естетика баночок також дуже тішить
Рекомендую до користування
Дякую бренду за якість- Переваги:
- Все супер, якість, вигляд, склад)
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Брала крем і сироватку, текстура легка, шкіра її швидко вбирає и виглядає зволоженою і навіть світлішою. Порівняю ефект за тиждень. Зараз ефект подобається
- Продавець Natural Eco Shop
Ольга, спасибі Вам за замовлення А також за приділену увагу та час для відгуку.
Приємного та ефективного використання Вам - Продавець Natural Eco Shop
Ольга, дякуємо Вам за замовлення. А також за приділену увагу та час для відгуку
Приємного та ефективного використання Вам
Бережiть себе
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Протестувала ваші засоби
Упакування крафтове, мені таке дуже довподоби))
Баночки добротні, темні, стильні і зручні таке я теж люблю
Крем Jasmine та сироватка Lavanda не мають запаху, це прям круто! Спочатку моя шкіра зʼїдала крем поки я його ще наносила. Потім я почала змішувати крем з сироваткою, стало краще. І я стала наносила їх товстим шаром, як маску, роблячи легкий масаж, на ніч перед сном. Таким способом мені вистачало зволоження і на ранок обличчя було свіже та пружне. Десь за тиждень шкіра «наїлася» і я знову наношу звичайну кількість засобів. Змішувати сироватку з кремом (як рекомендує бренд) виявилось більш ефективним ніж спочатку наносити сироватку, а потім крем.
Крем Rose має тонкий, ледь помітний аромат, не критично, але мені чомусь трохи заважає.
Дає матовий фініш, рівний тон, робить шкіру бархатистою. Його я теж змішую з сироваткою Lavanda.
Засоби не скочуються, макіяж на них лягає добре.
Маю чутливу, алергічну, нормальну сорока річну шкіру.- Переваги:
- Дієві засоби, якими приємно користуватися.
- Недоліки:
- Для мене немає.
- Продавець Natural Eco Shop
Дякуємо за Вашу довіру, замовлення і приділену увагу для написання такого розгорнутого зворотного зв'язку
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Набір просто супер, я гадаю моя шкіра дякує мені за цей вибір, рекомендую
- Переваги:
- Ціна , якість складу і кінцевий результат
- Продавець Natural Eco Shop
Дякуємо за Ваш відгук і рекомендацію
Бажаємо приємного та ефективного використання зволожуючого набору
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Чудовий набір. Засоби дієві, з легким ароматом. Свою функцію виконують, миттєво вибираються, не залишають липкості. Шкіра після використання пружня, зволожена. Замовляю регулярно
- Переваги:
- Якісна, дієва косметика
- Недоліки:
- Жодних
- Продавець Natural Eco Shop
Вікторія, дякуємо Вам за повторні замовлення і такий зворотний зв'язок
Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими, а іншим клієнтам - робити правильний вибір для якісного і дієвого домашнього догляду.
Дякуємо Вам за Вас!
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Беру первый раз, и осталась очень довольна! Этот набор действительно хорошо увлажняет кожу. У меня сухая кожа, иногда шелушится из за пересыхания, хоть до этого пользовалась увлажняющим кремом. Рекомендую! Буду брать еще)
- Переваги:
- Цена, качество
Анастасия, добрый день
Спасибо большое за Ваш заказ и доверие. А также и развернутый отзыв. Приятно слышать, что действие и эффект от использования средств набором Вам понравился
Приятного использования
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Маю нормальну шкіру обличчя, але взимку вона стає більш сухою. Цей набір дуже класно живить мою шкіру, надає їй приємного ненавʼязливого квіткового аромату та не залишає неприємних відчуттів на шкірі після нанесення.
Я багато, що пробувала від таких виробників як CeraVe, La Roche, Vichy… і цей догляд від Ecosmetic мене дуже приємно вразив - тепер дуже хочу спробувати всю лінійку!- Переваги:
- Гарно зволожує, шкіра бархатиста після нанесення, приємний натуральний аромат, чудово підходить для постійного використання. Ecosmetic, я певно тепер ваш постійний клієнт)
- Недоліки:
- Все супер
- Продавець Natural Eco Shop
Катерина, доброго дня!
Дякуємо за такий розгорнутий опис і рекомендацію. Дуже цінно отримувати такий зворотний зв'язок, і розуміти реальну ефективність наших доглядових засобів.
І звичайно ж дякуємо за замовлення)
Приємного використання!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Чудовий набір косметики для повсякденного догляду) можна придбати, як для себе, так і на подарунок, впевнена кожна дівчина оцінить. Залишилась задоволена обслуговуванням - швидкий зворотній звʼязок, приємні менеджери. Товар повністю відповідає опису, посилочку відправили у той же день. Рекомендую магазин до співпраці.
- Переваги:
- Гарна якість товару, приємні та доброзичливі менеджери, швидка доставка
- Продавець Natural Eco Shop
Ольга, дякуємо велике за Ваше замовлення, а також за такий детальний і приємний відгук. Дуже приємно і цінно
Приємного використання та ефективного результату!
- Сторожик Н***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Замовляю вже вдруге цей набір собі. Дуже задоволена. Краще працює в комплексі всі продукти, бо посилюють діб одне одного. Шкіра оксамитова, доглянута- зволожена. На подарунки собі і близьким дуже рекомендую!
- Переваги:
- Дійсно зволожує і живить , не має відчуття стягнутому, липкості.
- Недоліки:
- Маленька пляшечка сироватки!
- Продавець Natural Eco Shop
Наталія, доброго дня!
Раді бачити Вас із повторними замовленнями та похвальними відгуками щодо ефективності дії набору️
Дякуємо вам за замовлення
- Ольга Щ***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop
Продукція найшла гарно та надійно запакована, баночки дуже естетичні. Засоби мають приємну легку текстуру і ледь помітний приємний аромат. Все супер
- Переваги:
- Якість, швидкість, рівень обслуговування
- Недоліки:
- Не побачила недоліків
- Продавець Natural Eco Shop
Ольга, дякуємо за Ваше замовлення і приємний відгук із деталями.
Ефективного та приємного Вам використання!