Відгуки покупців про Костюм оверсайз жіночий ISSA PLUS 14100 S Чорний (issa2007682433940)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Жанна т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий

Дуже гарно виглядає.

Переваги:
    Все як на фото
    Недоліки:

Кошти не списані, а зарезервовані на маркетплейсі Каста. Будуть повернуті автоматично протягом доби. Гарного дня!

• Євген А*** (Оксана Антонова)
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

побажання: не підшивати штани за індивідуальним побажанням)) також індивідуальна проблема. Хоч довжина, на відміну від більшості виробників, дійсно НОРМАЛЬНА! 118. мені б ще трошки довше)) Все одно суперський костюм!

Переваги:
    дуже якісний пошив, тканина, колір.
    Недоліки:
    трохи великуватий верх, але це швидше особливість фігури.
    • Відповідність розмірній сітці

Завелике

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Татьяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Коричневий

Чудовий костюм! Це вже другий від цього бренда - і також сподобався! Виглядає гарно!

• Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Коричневий

Очень красивый , все понравилось.Супер просто!

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Жовтий

Материал тонкий и просвечивает. Везде торчат нити. В целом выглядит симпатично. Но глядя на качество ценна завышенная, красная цена 700 гр

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.