- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: STANA. Колір: White
не працює без підключення , підключається блютузом , ну звук більш менш
- Недоліки:
- не працює без підключення , підключення тільки блютуз
- Кирило А***Відгук від покупця. Продавець: STANA. Колір: Black
Вітаю, може я не розбираюся сильно в колонках, але цей екземпляр за таку ціну на мою думку не дотягує, користуюсь вже півроку, на початку все було норм, але потім буквально через місяць я почав розуміти, що колонка не справляється з басами, а трішечки пізніше зрозумів що і гучно фільми не подивишся бо сильно рипить при гучних звуках, кожному своє, але мені не зайшло, плюс проблема з драйверами, коли оновився колонка сама по собі почала просто рипіти, і шум залежить від гучності яку виставиш на самій колонці (не в компі) і зважайте, що це все без відтворення звуку, отже, слухати щось біля компа за столом можна, і навіть норм, вигляд в неї чудовий, бісить лише китайска мова яка завжди озвучує що колонка увімкнена. 3 зірки ставлю, і планую накопичити на звукову панельку подорожче.
- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Рипить при басах, або гучних моментах в фільмах
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: STANA. Колір: Black
За свою ціну навіть краще ніж розраховував. Брав для переглядів фільмів та фонової музики на компьютері.
- Переваги:
- Ціна-якість
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: STANA. Колір: White
Користуюсь колонкою вже близько двох тижнів і підключаю її до ноута. Звук чудовий порівняно з вбудованими колонками. Використовую колонку переважно для перегляду фільмів і як фонову музику. Особливо зручно під час миття посуду — звук чіткий, навіть на відстані. Подобається, що можна вмикати і вимикати підсвітку кнопкою, а ще класний дизайн, який вписується в інтер'єр.
- Переваги:
- Просте підключення, хороша якість звуку, вимикання вмикання підсвітки за бажанням, дизайн
- Недоліки:
- не побачила
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: STANA. Колір: White
Пользуюсь около 2 месяцев. Из достоинств нашла только дизайн. По звуку не JBL определенно. При повышении уровня громкости до половины-начинается "репение" и шум. Чистота басов оставляет желать лучшего. Для редкого использования (как в моем случае) пойдёт...но для постоянного -однозначно не рекомендую.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Качество звука