Відгуки покупців про Магнітний автомобільний тримач для телефона Hoco CA90 з підтримкою MagSafe 15W чорний
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: twocase. Колір: Чорний
Все супер
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Чорний
Разочарован. Незнаю каким должен быть телефон чтобы магнит этой зарядки его держал и ещё и заряжал. Хотя этот держатель больше чем на фото, но магнит очень слабый.
- Недоліки:
- Слабый магнит.
- Продавець ALAL
Доброго дня! Вибачте за ситацію. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми передамо інформацію постачальнику. Рекомендуємо вам звертатися до нас з питань якості протягом 14 днів з моменту отримання товару. Ми завжди йдемо на зустріч нашим клієнтам. За цей час у вас є можливість оформити обмін або повернення. Гарного дня!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Dragon. Колір: Чорний
Добре тримає і добре заряджає.
- Продавець Dragon
Дякую за відгук
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: El Caso
12 mini висів в таких дорогах паганих - що не можу не порадити його. Крута зврядка магнит. Біля дверей вчепив, при виході з авто знімаєш і кидаєш в карман. Так само сфдаєш і просто кидаєш на магніт трубку. Проїхав 1К км столиця - кордон - столиця. Ніразу не відпадав. А дороги на заході країни трохи відсутні)))
- Переваги:
- Одні плюси.
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: El Caso
використовую тиждень. айфон 12 про макс тримає непогано, наразі ще на падав. максімум, що я бачи так це 0.6А при 12В, що як на мене маловато. також дуже дивно працює, при низькому заряді може давати 0.2А (12В). але тримається і якось заряджає - для мене достатньо
- Переваги:
- Нормальна зарядка