Відгуки покупців про Сумка Листоноша Текстильна Vintage Чорна Сумочка Для Чоловіка (97606)

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB. Колір: Коричневий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Швидко доставили. Чудова сумка, дуже задоволені.

Переваги:
    Якісна, компактна, містка, стильна сумка
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: INPLAY. Колір: Чорний

Очень понравилась.

Недоліки:
    Нет.
  • Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Отличная вещь.

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Шикарно.

• Андрей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

За 4 місяці використання внутрішня сторона стерлась,стала виглядати-як стара мішковина,з'явились дирки,грошей своїх не стоїть.

Переваги:
    гарна перших 3 місяці-потім протерається
    Недоліки:
    грошей своїх не коштує

Доброго дня, Андрій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• александр к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Сумку получил,проверил,отличная сумка,вместительная как для меня,на замену старой,дефектов нет,порадовала,доволен обновой,рекомендую всем,кто любит качество,удобство,дизайн

Переваги:
    Отличная сумка
  • Александр К***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

#МойЛук.
    Сумка понравилась. Получил то что и ожидал. Цвет сумкии - коричневый. Материал мягуий и приятный. Пошыта сумка качественно.
    Доставили вовремя. Вообщем я доволен заказом.

Переваги:
    Прекрасная сумка.
    Недоліки:
    Пока нет.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.