Картка Rozetka

Відгуки покупців про Туманоутворювач для саду система автоматичного поливу та охолодження набір для зрошування 10 м (70405530040)

Оцінка користувачів 4.36/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  72% позитивні, 16% нейтральні, 12% негативні
    Користувачі здебільшого задоволені системою для поливу/охолодження, відзначаючи її корисність у спекотну погоду, легкість встановлення та зручність використання. Особливо позитивно оцінюють роботу приладу для охолодження повітря та поливу рослин. Багато хвалять співвідношення ціни та якості, швидку доставку й просту експлуатацію. Серед недоліків — не завжди очікуваний режим туманоутворення (деколи більше схоже на розбризкування чи дрібний дощ, ніж на справжній туман), а також зауваження щодо якості пластику та компонентів, і поодинокі випадки плутанини з комплектацією.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Шамшура С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Відгук залишив що б більше не дзвонили

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук і придбання нашого товару!

Просимо вибачення, якщо наші дзвінки викликали незручність — ми завжди намагаємося підтримувати зв’язок із клієнтами виключно з метою уточнення деталей замовлення чи сервісного обслуговування. Дзвінки здійснювалися лише двічі — один під час оформлення замовлення, другий — через певний час, щоб уточнити, чи все працює належним чином і чи задоволені Ви покупкою.

Ми поважаємо особистий простір кожного клієнта і ніколи не нав’язуємо додаткові дзвінки чи рекламу. Ваша зручність для нас — пріоритет.

Раді, що Ви обрали саме наш магазин, і будемо вдячні, якщо надалі збережете контакт — виключно для оперативної допомоги або сервісних питань за Вашим бажанням.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дуже хороша річ, працює неймовірно, значно покращила догляд за садом, квітами та кущами, проста у використанні, рекомендую спробувати.

• Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Віталій Т***

круто блин

• Анжела С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Мені сподобалось. Квіточками теж. А більше всього онукам. Розвісила в саду на деревах і дітки раділи дуже. Водичка не встигала охолонути. Підключала до колонки.

Переваги:
    "душ" на вулиці
    Недоліки:
    Хотілося б регулювати відстань між прискалками
    • Продавець  TORI

• Андрей ф***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

виконує свою функцію, освіжає в спеку , над навісом.

Переваги:
    працює добре

• Сергей Е***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Гарна річ, використовую як туман для охолодження повітря біля бесідки, все літо відпрацювало на всі 100

• Тетяна Г***

Дуже гарний! Брала для квіточок, свої функції виконує на всі 100 %

Переваги:
    Отримала те що треба було

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Прям водного пилу не буде, одразу кажу. Затягнув форсунки на максимум - все одно фракція досить велика. Тому що це ПОЛИВАЛКА а не туманоутворювач.

Одна з форсунок при затягуванні розламалась, пластик досить слабкий. Ну тому що дічайший Китай.

Переваги:
    Як поливалка для огороду може і нормально
    Недоліки:
    Розпилює не дуже.
    • Продавець  TORI

Дякуємо за Ваш відгук і детальний зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.

Щодо ціни — повністю розуміємо, що кожен покупець має право обирати той варіант, який здається найбільш вигідним. Проте вартість товару у різних продавців може формуватись з урахуванням багатьох факторів: якості партії, умов зберігання та перевірки перед відправкою, швидкості логістики, супровідної підтримки, гарантійного обслуговування тощо. Ми не економимо на цих етапах, щоб клієнти отримували повноцінний сервіс.

Що стосується характеристик товару — дякуємо за зауваження. Усі найменування ми публікуємо з оригінальних описів виробника, і завжди відкриті до конструктивної критики, якщо фактичні властивості не співпадають з очікуваннями. Справді, розпилення в цій системі ближче до поливу, ніж до дрібного водяного туману — саме тому у нас у назві вказано і «система поливу», і «туманоутворювач», бо багато покупців використовують її саме з цією метою.

Щодо поломки форсунки — нам дуже шкода, що таке трапилось. Запевняємо що товар проходить перевірку перед відправкою, тому дане пошкодження могло виникнути при транспортуванні перевізником, на що ми, як продавець, на жаль, повпливати не можемо.

Ми завжди відкриті до діалогу і прагнемо, щоб кожен клієнт залишився задоволеним не лише товаром, а й сервісом. Дякуємо, що поділились своїм досвідом — це дозволяє нам ставати кращими.

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Відправка чітко в обговорені терміни. Якість товару на висоті. Товар рекомендую!!!

Переваги:
    Дуже задоволені якістю товару

• Віра У***

Все працює добре

• Артем Л***

Доставили швидко дякую рекомендую

• Жанна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Замовляла одне, систему "Туман" за 389грн., а отримала інше, китайську систему "Patio", яка коштує 250 грн.

• Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися враженням. Нам прикро, що у вас склалось таке враження щодо товару.

Хочемо запевнити, що ми надсилаємо саме ту модель, яка представлена на фото та в описі товару. Можливо, різниця у назві викликала певне непорозуміння — у багатьох систем туманоутворення немає чіткого бренду і вони можуть бути упаковані в коробки з різними написами залежно від партії постачання. Проте за функціональністю, комплектацією та якістю — це саме та система "Туман", яку ви замовляли.

Якщо у вас залишилися сумніви або питання щодо товару — будемо раді допомогти вам та надати всю необхідну інформацію. Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

За свої гроші піде, охолоджуйте це найголовніше.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Владимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Добра якість за ці гроші.

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Володимир. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Михайло Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Працює. Для поливу та зволоження, те що треба.

Чим більший тиск в системі, тим меньший розмір каплі.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Михайло. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Зіна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Все працює. Товар відповідає вказаним характеристикам та комплектації

• Продавець  TORI

Доброго дня, Зіна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Чудова система для охолодження, дуже виручає в цю пекельну спеку

• Продавець  TORI

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ігор М***

Норм для прливу

• Продавець  TORI

Доброго дня, Ігор. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Женя К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товар відповідав моїм очікуванням та опису. Бистра комунікація з продавцем

• Продавець  TORI

Доброго дня, Евген. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товар сподобався. Швидкий зв'язок з продавцем

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Налаштування форсунок
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо налаштування форсунок, хочемо зазначити, що в деяких випадках процес може вимагати деякої уваги для оптимальної роботи системи. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.

• Макс М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товар відповідає опису. Отримав саме те що і очікував

• Продавець  TORI

Доброго дня, Максим. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Евгений С***

Супер товар

Переваги:
    Гарна ціна
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Євгеній. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Отличный товар для жарких дней! Плюс уже собранный и имеет быстросьем. Не хватает пластиковых стяжек для удобства монтажа.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Добре виконує свою справу. Дуже корисний у спеку!

Переваги:
    Все чудово
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Корисна річ у приватному будинку

Переваги:
    Спасає при спеці, гарно розпилює
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Олег. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Максим Д***

Корисна штука

• Ирина С***

Все чудово

Переваги:
    Зручний у використанні, спасає у спеку. Гарна ціна. Рекомендую
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Дмитро Г***

Купа приємних вражень

Переваги:
    Романтично
    Недоліки:
    Невиявлено
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Дмитро. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Владимир П***

50/50

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Більше підходить для поливу та зрошуванню
    • Продавець  TORI

Вітаю, Володимир. Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що туманоутворювач не виправдав ваших очікувань. Раді, що ви оцінили якість, але ми прагнемо, щоб наші товари повністю відповідали вашим потребам. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Артём Б***

Працює. Все добре

• Продавець  TORI

Доброго дня, Артем. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дуже допоміг в жарку погоду !

Переваги:
    Швидкий монтаж.
    Недоліки:
    Потрібно було купити ще рік тому.
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Павло. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей Л***

Работает на 100%

Переваги:
    Цена,качество

• Петр Я***
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Петро. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Реально схоже на туман, тільки з одного отвору, а всі інші, дуже здорові каплі

Переваги:
    Освіжає, поки басейн не на часі :)
    Недоліки:
    Туманом і не пахне
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо ваші коментарі та прагнемо забезпечити найкращий досвід для наших клієнтів. Щодо вашого зауваження, хочемо зазначити, що наш туманоутворювач розроблений для забезпечення мілкого розбризкування води, яке створює ефект охолодження та зволоження. Однак, результати можуть варіюватися залежно від налаштувань тиску води та умов використання. Ми рекомендуємо перевірити ці параметри для досягнення найкращих результатів. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів, і ми готові допомогти вирішити будь-які питання. Гарного дня.

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Це не туманоутворювач. Щось трохи тече і розбризкує але це точно не туман. Плюс мінус нормального конусу розбризкування добитися не вдалося. Тим не менше певний рівень поливу забезпечується.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо ваші коментарі та прагнемо забезпечити найкращий досвід для наших клієнтів. Щодо вашого зауваження, хочемо зазначити, що наш туманоутворювач розроблений для забезпечення мілкого розбризкування води, яке створює ефект охолодження та зволоження. Однак, результати можуть варіюватися залежно від налаштувань тиску води та умов використання. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів, і ми готові допомогти вирішити будь-які питання. Гарного дня.

• Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Це не туманоутворювач а бризкоутворювач. Тиск в системі 25м. але туману отримати не вдалося. або капає або бризкає. Товар не відповідає.
    Зверніть увагу - для гарних відгуків продавець користується послугами фрілансерів.
    Оформлюю повернення

Недоліки:
    не утворює туман
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що система для поливу не виправдала Ваших очікувань щодо утворення туману. Щодо Ваших зауважень про відгуки, хочемо запевнити, що всі відгуки на нашому сайті є автентичними та надходять від реальних клієнтів, які придбали та використовують наші товари. Ми завжди прагнемо надавати найвищу якість продукції та послуг. Якщо система для поливу не відповідає Вашим потребам, ми готові допомогти з оформленням повернення. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів, і ми готові допомогти вирішити будь-які питання. Гарного дня.