Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Настільний міні-кондиціонер 3 в 1 точкового використання переносний охолоджувач, зволожувач повітря Ultrа PRO NЕW на USВ Білий

Немає в наявності

4.4/5
Оцінка користувачів 4.4/5
  • Таня П***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

З ним працювати комфортніше. Тимпаче в такі літні дні. Дійсно озолоджує робоче січце, і недуже шумній.

Переваги:
    Працює від ноутбука, та павербанка.
    Недоліки:
    Прийшов в примятій кобці, но то таке. Трохи тиче але покла на тканину і нема проблем.
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Таню. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
      Вода яка тиче, то напевно конденсат.

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Отличное решение для небольших помещений.

Переваги:
    компактный, работает от power bank
    Недоліки:
    немного подтекает, когда включаешь увлажнитель. затруднительно наливать воду.
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ольго. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Жанна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товаром задоволена, набагато краще за звичайний вентилятор. Охолоджує.

Переваги:
    Два контейнери для заморозки, води надовго вистачає.
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Жанно. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Петро У***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Працює :). Два контейнери для заморозки води.Є нюанс - якщо блок живлення малопотужний- не запуститься. На кулері 150 мАч написано, а потрібно більше. При 0.5 А працює, тихо. Зволожувач працюватиме , якщо підключити блок живлення 5v 1 A, само собою і оберти більші , і шуму більше. Загалом при роботі за столом саме то

• Продавець  TORI

Доброго дня, Петре. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Віктор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Надзвичайно функціональна річ, так тримати...

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  TORI

Доброго дня Вікторе. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий Ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Майорова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Работает,немного охлаждает, мало сменных кассет,увлажняет воздух, малошумный.

Переваги:
    Работает, увлажняет.
    Недоліки:
    Постоянно течет.
    • Продавець  TORI

Доброго дня Наталіє, дякуємо Вам за відгук та оцінку роботи нашого магазину, з приводу касет, виробником їх передбачено лише 2, з приводу того що він постійно тече то це не правильно, зараз менеджер зателефонує Вам для вирішення питання

• Майорова Н***

Позвонили.Сказали отправить через новую почту.Обещали починить или поменять на новый.

• Марина И***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Для своих денег нормальный. Продавцу спасибо Понравилось то что перед отправкой заказа продавец честно сказал как он работает. Это большой плюс продавцу.

Переваги:
    увлажняет микроклимат комнаты, компактный занимает мало места
    Недоліки:
    Небольшая площадь охлаждения. Нет аккумулятора, просто работает от микро USB Охлаждает только когда рядом сидишь
    • Продавець  TORI

Доброго дня Марино, Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий Ваш досвід. Цей кондиціонер точкового призначення, саме тому він корисний тоді коли використовуєте біля себе.

• Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

На свою вартість гарний товар

Переваги:
    Компактний, має 2 змінні касети для заморожування води - можна чередувати. Свої функції виконує
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  TORI

Доброго дня Наталіє. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий Ваш досвід.

• Уляна Т***
    Продавець: TORI

Гарний міні кондиціонер,на столі те що потрібно)
    Дякую

• Продавець  TORI

Доброго дня, Уляна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей Ш***
    Продавець: TORI

Все чётко)все работает

• Продавець  TORI

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.