- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: PL MARKET
Навіщо клеїти наліпки, які важко відтирати навіть зі спиртом? Столик якісний, без наплавлень і щербин.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Наліпка яку важко віддерти
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: PL MARKET
Проработал 3 месяца, сломалась ножка.не рекомендую. Хрупкий.
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Быстро ломается
- Продавець PL MARKET
Вітаю!Це столик піднос.Це не механізм який який треба обслуговувати.Ніжка не може зламатися сама по собі від старості .Все залежить від використання і підходу до речей.Одні діти носять ,одну футболку цілий рік і вона як нова,інші її порвуть в дворі на наступний день а то в день коли перший раз вдягли.Тому це відгук зовсім не про товар,а про турботу вашої сім'ї до виробу.
Всім дякую за розуміння!
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: PL MARKET
Дуже класно, дуже зручно. Я задоволений.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Home-ik
Обманщики!!!!!
Продавец крайне не добросовестный !!!
После того ,как я скинула предоплату,они отправили не на тот адрес,да ещё и курьером!!!пришлось ехать на адрес ,чтоб принять доставку ,да ещё и переплачивать за это !!!
А на мою просьбу вернуть деньги ,которые я потратила из-за их ошибки ,продавец просто стал игнорировать ,поэтому не связывайтесь,себе дороже выйдет
А Товар вообще пришёл плохого качества ,который не соответствует описанию- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Миллион
- Продавець Home-ik
Добрий день.
У зв'язку з вихіднимим, питання вирішили в найближчий робочий час.
По замовчуванню відправка на вказану адресу в замовленні, нам дуже шкода , що сталась помилка і менеджер не змінив дані.
Клієнту повернули різницю за доставку.
А що не так з підносом, якість товару на високому рівні, ми продаємо їх більше п'яти років і не було жодних скарг. - Анастасия К***
Хотела бы внести коррективы в свой отзыв
С качеством товара все хорошо,произошла ошибка ,приношу извинения
На счёт сервиса все без изменений
- Калерия Т***Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom
Хороший, большой столик
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom
Швидка доставка, товар як на фото. Легко складається і розкладається. Дякую!
- Переваги:
- Був дуже надійно запакований продавцем. Відповідає заявленому на сайті.
- DeluxeRoom
Дякуємо за схвальний відгук. Приємно знати, що товар вам сподобався.
- Негода В***Відгук від покупця. Продавець: EUROSHOP
Несмотря на пластиковый материал - оказался очень прочным и практичным. Как дети не мучили ножки при складывании-раскладывании - конструкция полгода еще живёт) Полезная штука!
- Переваги:
- Замечательный аксессуар - прочный, несмотря на пластик
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: EUROSHOP
Отличный столик!!!
- Переваги:
- Прочный, устойчивый, компактный
- Марина С***
А какой у него размер?
- Кучковская О***Відгук від покупця. Продавець: Home-ik
С продавцом не связывайтесь, предоплату берет, товар не высылает, звонки и сообщения игнорирует.
- Валентина М***Продавець: PL MARKET
Товар прийшов бракований, шок, такі гроші за зламаний столик.
- Переваги:
- Немає що оцінювати
- Недоліки:
- Зламана ніжка
- Продавець PL MARKET
Даний товар був не бракований,а пошкоджений при транспортуванні,клієнт товар перевірив на відділенні,та відмовився від нього,за що окремо дякуємо,що саме на відділенні це зробили.Передоплату клієнтові повернули,на товар склади акт,чекаємо на рішення відшкодування перевізником. Проблему з клієнтом вирішено.Просимо наших покупців звертатисч одразу до нас,для вирішення проблеми,а не одразу писати негативний відгук,до якого ми не маємо відношення!Є ще перевізник,який перед прийомом оглядає товар,і при прийомі все було ціле.Дякую за розуміння!