Відгуки покупців про Рюкзак для перенесення котів та собак з ілюмінатором CosmoPet Темно-Зелений медведик

Оцінка користувачів 2.8/5
  • Наталья М***

...

Недоліки:
    Товар доставили с трещиной на полусфере, нет обещаной защитной пленки
    • Продавець  Shopaholic

Доброго дня
      Перепрошуємо за незручну ситуацію.
      Наш менеджер, зв'яжеться за Вами, для вирішення ситуації.

• Наталья М***

Была проблема её исправили спасибо большое!!!!Радует что не проигнорировали мою проблему

• Даня С***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic

Супер спасибо большое за такое рюкзак.

Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic

все таки ставлю пять зірок магазину за те що вирішили мої питання і запропонували декілька варіантів навіть повернення коштів .але ми вирішили залишити рюкзак !молнію поремонтували запах вивітрився на балконі в цілому котику подобається !будемо купувати ще в магазині ,бо ціни дуже привабливі ,продавці чемні гарні ініціативні люди !

Переваги:
    швидкість ,ціна ,приємне спілкування з працівниками
    • Продавець  Shopaholic

Дякуємо Вам за відгук.

Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic

викладіть хочаб в описі як його зібрати!
    якість дешевий Китай воняє хімією кота я туди не посаджу,тому раджу прибрати в описі екологічні матеріали це чиста нафта

Переваги:
    швидкість доставки
    Недоліки:
    немає схеми як зібрати .пакування жахливе якісь шмат картону ,прийшло все в поганому стані !молнію довелось нести в ателье щоб закрити там щось заїло
    • Продавець  Shopaholic

Доброго дня
      Вже зв'язалися з Вами, щодо розв'язання проблеми.

• Любовь В***

швидко зв'язався менеджер і дуже уважно вислухав всі мої скарги і знайшов компроміс !не зважаючи на те що товар був трошки не в тому стані як я очікувала дуже сподобалось як працюють менеджери і я обов'язково ще придбаюв магазині якісь товари тому що отримала знижку за прикрий момент з рюкзаком .
      а рюкзак менеджер пропонував обміняти чи повернути кошти ,але ми привели його до ладу і обов'язково будемо користуватись !

• Лукьяненко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic

Ні, все-таки розчарована і дуже. Ну як так, замовляєш одне, а воно геть не те. І товар потрібний вже, відмовитись не має часу.

Недоліки:
    Колір не чорний а зелений і потертості. Розчарована абсолютно
    • Валерия О***

Потертая это защитная пленка. Её можно снять