Відгуки покупців про Перехідник USB2.0 на Jack 3.5 Stereo 0,3м
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Не працює.
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
В парі з моїми навушниками Не працює. Перевіряв на Redmi note 11 та ноуті хоча до ноута нема сенсу т.к. навушники можна підключити по usb.
- Переваги:
- Еластичний, ніби надійний
- Недоліки:
- Не працює як перехідник до моїх навушників
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
НЕ ПРАЦЮЄ НЕ РАДЖУ
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Придбала два перехідника, оба не працюють. Так що в цьому випадку всі попередні коментарі про непрацюючий товар відповідають дійсності на 200%. Так що не совітую щось купувати у цього продавця.
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Весь товар бракований!!!!!!!
- Яна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Отримала 2 кабеля,які не працюють ( Дуже чекала на них дитина, тепер необхідно знов шукати якісь
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Гарне обслуговування
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Але є але … опис товару неправильний . Це перехідник для навушників , а не для зчитування флешки під aux.
- Віталіна Р***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Отримали швидко але перехідник не працює
- Переваги:
- Отримали швидко
- Недоліки:
- перехідник не працює
- Дінара Д***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
продавець сказав, що цей перехідник підійде моїм навушникам-юсб, які я хотів підключити до гнізда 3.5 мм.... підключив навушники з юсб кабелем до цього перехідника, перехідник до гнізда 3.5 мм і не було звуку...
продавець сказав, що працюватиме ,коли я йому детально дуже усе описав ,що і до чого хочу підключити, а виявилось, що не працює- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- не працює
- Валерія Н***Відгук від покупця. Продавець: KR-Market Online Store. Колір: Білий
В описі вказано, що має працювати з навушниками, для цього я його і купляла. Але він не працює, взагалі ніяк, пробувала на різних пристроях і навушниках.
- Переваги:
- Недоліки:
- не працює
- Продавець KR-Market Online Store
Завтра з вами зв'яжеться менеджер для з'ясування обставин
- Олександ Т***Відгук від покупця. Продавець: KR-Market Online Store. Колір: Білий
Не працює взагалі ні наякому приладі.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець KR-Market Online Store
Дякуємо за відгук. Надайте будь ласка в чат фото та опис з яким обладнанням ви використовуєте
- Олександ Т***
З флешкою та автомагнітолою. Підключав до інших пристроїв( акустична система...) результат той самий. Цей перехідник ніяк і ніколи незможе передати з флешки сигнал через джек3.5
- Продавець KR-Market Online Store
Повністю з вами згодні. З флешкою роз'єм 3.5 працювати не буде, тому що він не забезпечує її живленням яке вона потребує. Цю функцію юсбі роз'єм для якого розрахована флешка виконує. Тому проблема не у перехіднику, а у тому що ви намагаєтеся з ним використовувати активний пристрій.