Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Клавіатура Akko 3084B Plus RGB Jelly Pink Switches Black/Gold (6925758617307)

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Akko CS Jelly Pink. Розкладка: Англійська / Українська

Замовляв 14.02.24 і через рік можу сказати, що клавіатура непогана! Десь пів роки тому, деякі клавіші переставали працювати,просто дістав і поставив світчі і все починилося. Звук чудовий, мені подобається, але тихою клавіатурою я б це не назвав. Дуже подобається розмір та кейкапи, вони дуже якісні. Загалом я задоволений, але думаю, що за цю ціну можна було знайти кращі варіанти, доприкладу, з алюмінієвою основою

Переваги:
    Гарний звук, якісний пластик, гарна підсвітка
    Недоліки:
    Гумова «ніжка» відклеїлась коли я сунув клавіатуру, а не піднімав і ставив на інше місце
  • Микола

Добре. Дуже добре

Переваги:
    Яскрава підсвітка, якість кейкапів, довго тримає заряд
    Недоліки:
    Не виявив
    • Георгий

Какие свечи стоят?

• Назар Т***

Jelly Pink це свічі чи колір додаткових капів?

• Артем З***

Користуюсь буквально декілька годин, мені подобається. Тайпінг файний, відчутно що свічі не змащені, але усе одно доволі приємно клацають. Капи нормас, міцні і не просвічують. Підсвітка full rgb. Формат незвичний для мене, до цієї була звичайна TKL, ще треба звикнути. На капах є укр. мова. В комплекті є немало додаткових капів, просто жовтих і з малюночками) Також пулер для свічів, для капів, кабель тайп С, донгл 2.4 герца та інструкція. Якщо є якісь питання - питайте, якщо побачу то відповім)

Переваги:
    Хотсвап, ПБТ капи, формат 75%, тайпінг, непогана комплектація.
    Недоліки:
    У мене бракований свіч попався, лагав, замінив його на свіч з кнопки паузи, поки тільки такий вихід знайшов. Букви не підсвічуються, але не великий мінус для мене.
    • Іван Х***

Можна замовити без укр розкладки?

• Артем З***

Не знаю, хоча я б з радістю взяв би без укр розкладки, чисто з оригінальними капами. Я навіть не питав, бо сумніваюсь що так можна)

• Назар Т***

Jelly Pink це свічі чи колір капів?

• Колесник М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Akko CS Jelly Purple. Розкладка: Англійська / Українська

Попередньо користуватися Logitech G PRO, прожила 4...5 років (хоча по відгуках мала пережити мене...), стала не юзабельною з-за того що поламалися ніжки на проприетарних кейкапах також почалися подвійні натискання (як виявляється нормальна практика у Romer-G свічів). Дома валялося пару клавіатур, дешевих і не дуже, але всі без підсвітки, за роки користування клавою з підсвіткою просто супер незручно було користуватися клавіатурою без підсвітки. Вирішив взяти з підсвіткою, я якщо все одно купувати, то взяти вже і "механіку". Подивився огляди, взяв цю, бачив що є підсвітка, але і не думав що з такою "підставою". Після покупки був дуже здивований тим що підсвітка в клавіатурі є, а кейкапи не прозорі. Фактично це не клавіатура а гірлянда.
    Що казати текст набирати нею дуже приємно, тому і розписав тут трохи, разом з тим дуже неприємно здивований що зараз прийдеться шукати і докуповувати прозорі кейкапи...

Переваги:
    Приємні свічі, висока якість складання, компактний розмір.
    Недоліки:
    Навіщо та підсвітка, якщо кейкапи не прозорі???
    • Олександр Б***

Ты гений на картинке видно же что не прозрачные и из-за этого ставить 1 звезду...

• Ярослав В***

Гений иза подсветки 1 звезду ставить

• timsay

Син тімура сідєльнікова?

• Денис М***

Клавиатура прекрасна

Переваги:
    стабы смазаны, тайпинг класный. Кто возьмет - не пожалеет