- АндрійВідгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Гарний кухлик, запакований добре, прийшов швидко ; брався на подарунок - зайшло .
- Переваги:
- Якість, пакування , швидкість доставки .
- Недоліки:
- Поки не виявлені.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що кухоль сподобався та добре підійшов для подарунка. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Класний кухоль, стильний і зручний. Швидка відправка
- Переваги:
- Автентичність
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо за відгук! Кухоль має внутрішню чашу з нержавіючої сталі та виготовлений із масиву вільхи з безпечним покриттям. Дякуємо за покупку!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Продавця рекомендую
Якість чудова, замовляла на подарунок,іменинник залишився заводоволеним
Гарних Вам продажів.- Переваги:
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо вам за чудовий відгук, раді чути, що іменинник задоволений подарунком, а ви покупкою!
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Купила на подарунок, вважаю що чудова ціна та чудове виконання
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Маріє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Якщо пити чай з цієї кружки то рідина торкається деревина, а остання просочена лаками чи іншими хімічними речовинами - відчувається що смак чаю змінюється. От і уявіть собі що ви пєте щось прямо с паркету, який перед цим полакували.
- Переваги:
- Гарний дизайн і виконання
- Недоліки:
- Небезпечне для життя
- Максим Г***
Можливо також бути що це не деревина, а клей токсичний яким приклеєно внутрішню колбу до дерева. Так чи інакше є щось таке в цьому кухлі що викликає подразнення.
- Продавець EcoCraft Store
Добрий день, Максиме. І клей, і лак, використані при виробництві усіх кухлів, являються безпечними для життя та здоров'я. Там немає жодних шкідливих чи токсичних речовин, які би викликали подразнення. Ми з вами зв'язалися і домовилися надати точні марки лаку і клею для того, щоб ви були спокійними, що це хорчові марки)
- Продавець EcoCraft Store
Шановний Максиме,
Дякуємо за ваш відгук та виявлену стурбованість щодо якості наших дерев'яних кухлів. Ми цінуємо кожну думку наших клієнтів і завжди прагнемо забезпечити найвищу якість наших продуктів та сервісу.
Після отримання вашого відгуку ми негайно зв'язалися з вами, повернули кошти за придбаний товар, а товари взяли на експертизу. Під час експертизи ми не виявили жодних шкідливих або токсичних речовин у використаних матеріалах. Всі компоненти, зокрема клей та лак, які ми використовуємо для виробництва, сертифіковані та відповідають усім нормам безпеки для контакту з їжею та напоями.
Ми розуміємо вашу стурбованість і хочемо запевнити, що ваше здоров'я та безпека є нашим пріоритетом. Ми прагнемо не тільки виробляти високоякісну продукцію, але й забезпечувати повну прозорість та відкритість у взаєминах з нашими клієнтами.
Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або занепокоєння, будь ласка, не вагайтеся звертатися до нас. Ми завжди готові надати необхідну інформацію та підтримку.
З повагою, EcoCraft Store
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Купувала у жовтні 2 бокала. Якість - супер, зовнішній вигляд дуууже незвичний і крутий, у наш лофтовий інтерʼєр вписались бокали ідеально.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Карино, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Гарний кухоль, швидко доставили.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Ірино, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Сегеда М***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Все сподобалось. Кухлі якісні, доставили швидко, запаковані добре. Рекомендую.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Михайле, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Орієнтовно два місяці тому придбали 2 кухлі (300 мл). Дуже задоволені якістю! Рекомендуємо.
- Переваги:
- Якісні, зручні, міцні
- Недоліки:
- Наразі - відсутні
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Євгенію, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Шикарные кружки, объём нормальный, внутри нержавейка, держит холод. Дизайн отличный, подходит по интерьеру. Очень понравились.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Людмило, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Семенюк Г***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Гарна якість, дуже сподобався
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Галино, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store