- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
функционал подтвержден))
- Олесь П***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
Свою допоміжну функцію виконує, ефективна
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
Долго шла на поштомат!
- Переваги:
- Отличная подушка. Больше недели юзаю. Материал вес держит. От геморроя спасает но не до конца. Все равно долго сидеть нельзя
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
зі лікувальні властивості нічого сказати не можу, а от коту - сподобалась, спить на ній кожен день, тепер це його подушка
- Переваги:
- коту сподобалась
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: 4youpani
Висока зручна подушка, реально знімає навантаження з (дупці) доречі про пакування дуже добре запаковано було, дякую!
- Переваги:
- Зручна
- Продавець 4youpani
Віталій, щиро дякую за Ваш відгук та високу оцінку. Будемо раді вітати в нашому магазині
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
Очень нужная штука и не только для послеоперационных а и просто для снятия нагрузки с позвоночника на рабочий стул особенно удобна на шелухе на грече самой жеще
- Переваги:
- Это штука должна быть на каждом раб месте
- Недоліки:
- Нет даже чехол не нужен
- Продавець 4youpani
Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
Хорошая подушка при трещинах.
- Олександра Ц***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
Використовую на роботі. Дуже зручно і комфортно сидіти.
- Переваги:
- Комфортно.
- Недоліки:
- Немає.
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: 4youpani
Чудова подушка! Дозволила мені скорегувати висоту сидіння за монітором, а також полегшила сидіння через мій незвично довгий куприк.
Дякую продавцю за якісний товар та швидку доставку!
(на фото подушка не нова, а вже після 5 місяців використання, звісно одягаю зверху чохол, аби подовжити їй життя)- Переваги:
- Відповідає опису, гарно пошита
- Недоліки:
- Недовговічна (термін зберігання 3 роки), але то зрозуміло через наповнювач
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
Подушка очень помогла исхудавшему больному с геморроем и трещинами.
Без нее было очень больно сидеть.- Переваги:
- Всё отлично. Рекомендую
- Недоліки:
- Желательно, чтобы наволочка к ней шла, чтобы подушка не пачкалась
- Продавець 4youpani
Добрий день. Щиро вдячні за відгук. Тішить, що подушка стала в нагоді. Тада подушка може буди з наволочкою тільки це інша товарна позиція посилання
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: 4youpani
Дуже сподобався ефект від використання подушки! Миттєве полегшення в попереку і нижче)). Чотири дні використовую, сидячи постійно на роботі - і моя спина і те, що нижче)), кажуть величезне ДЯКУЮ виробнику. Сидіти зручно, на стільці подушка не ковзає, має нормальний акуратний вигляд, не кидається в очі, можна спокійно використовувати в офісі. Але головне- дійсно дуже полегшує стан хворого попереку!
- Переваги:
- Швидке полегшення болю в попереку при довгому сидінні
- Продавець 4youpani
Дякуюємо за відгук. Раді, що сподобалась подушка, а головне що приносить необхідну користь. Будемо вітати Вас знову в нашому магазині.